טוב או רע ?!?

asaf3345

New member
../images/Emo58.gif טוב או רע ?!?

סנייפ , 70 % מהפורום אומר שהוא טוב .. למה הוא הרג את דמבלדור וזה בדוק כי הכישוף שיתוק שהוא שלח על הארי בוטל ברגע שהוא מת בנוסף לזה מה וולדי דפוק מה הוא לא שם לב מי איתו ומי עובד עליו .. ודמבלדור כן .. עין ערך קווירל , מודי ומזמן גם פטריגו ..

תראה...(ספוילר)

סנייפ טוב,והוא הרג את דמבלדור מפני שהם תכננו. בזה שדמבלדור אמר (בקול תחינה), "סוורוס בבקשה". אני לא יודע מה בדיוק הם תכננו,אבל את זה נדע בספר הבא. (לי נראה , כדי שלא יגלו את סיפור הכיסוי). ואני אומר: שסנייפ מבאר הכרה מעולה ולכן הוא הצליח לעבוד על וולדמורט,אבל על דמבלדור הוא לא יעשה זאת,כי הוא נותן לו כבוד ובמידה מסוימת הוא גם פוחד ממנו. (אחרי הכל,גם וולדמורט פחד מדמבלדור). אגב: אני לא יודע איך אבל נראה לי שרא"ב זה סנייפ. הוא היה אוכל מוות והוא עד היום משתמש בכינוי "אדון האופל". ובלי קשר גם רולינג אמרה שהיא הכי אוהבת את סנייפ. ולפי דעתי: אם זה נכון,אז זה יהיה מגניב בטירוף! מה דעתכם?!

נכון!../images/Emo58.gif

גם אני משום מה חושב שרא"ב זה סנייפ... אין לי מושג למה, או איך... וזה מלא בעיות למיניהם. אבל זאת סתם הרגשה מוזרה...

המף. ../images/Emo58.gif

נשמע שאתה קראת את התיאוריה שאומרת שהם תכננו הכל. יש לך מושג איפה אפשר למצוא אותה

שרוףעלhp

New member
הנה:../images/Emo58.gif

הוכחות שדמבלדור לא מת(או תכנן למות): [1]ג'יי.קיי. מושפעת מסופרים אחרים שהחיו דמויות(גנדלף-שר הטבעות.שרלוק-שרלוק הולמס ועוד...). [2]דמבלדור לא פחד מדראקו או מהאוכלי מוות אלא רק מסנייפ ואם היה לו אמון מלא בסנייפ אז מן הסתם זו הצגה. [3]אבדה-קדברה לא אמור להעיף(מעבר לחומה)אלא רק להרוג ואז להפיל(פרנק ברייס וסדריק דיגורי)אז כנראה שסנייפ אמר"אבדה קדברה" והטיל בעצם לחש לא מילולי(כמו עם לוקהרט בספר השני:הוא אמר"אקספליארמוס"ולוקהרט עף אחורה במקום לאבד את שרביטו). [4]הארי אומר לשר שדמבלדור לא הלך. [5]הוא שיתק את הארי ולא בגלל שהוא לא רצה שיקרה משהו להארי, הארי הרי היה מתחת לגלימת-ההיעלמות, משמע הוא לא רצה שהארי יתערב וינסה להצילו.(אז הוא ידע מה יקרה) [6]בגרסה האמריקאית כתוב שדמבלדור אומר שוולדמורט לא יהרוג את מאלפוי אם הוא יחשוב שהוא מת וגם שהוא כנראה מצפה שהוא ימות ושהוא גם לא יופתע מאוד כשיגלה שהם לכדו ורצחו את אימו,משתמע מכאן שלדמבלדור יש דרכים לביים את מותו של דראקו,אז למה לא את שלו? [7]למה פוקס לא בא לעזרתו?הרי בספר החמישי הוא בלע "אבדה-קדברה" ופשוט נולד מחש? [8]בספר ה4 מודי המזויף אומר שצריך הרבה כח קסם כדי ליצור"אבדה-קדברה"ושהוא בספק אם תלמיד שנה רביעית יגרום איתה אפילו דימום אף, בנוסף לכך בספר ה5 בלטריקס אומרת שקללה שאין עליה מחילה לא פועלת אם המטיל לא נהנה ממנה ורוצה את תוצאותיה. משתמע מכאן שגם אם הלחש שסנייפ הטיל כן היה"אבדה קדברה"אז אם הוא עבד בשביל דמבלדור אז אולי זה לא הרג אותו. [9]כשהם נפגשים במרפאה הם שומעים עוף-חול ובדיוק אז מדאם פומפרי מתחילה לבכות,השיר מזכיר להארי את הפעם שעוף-חול ריפא אותו וחןץ מזה השיר מקל על הכאב אז ברור שהוא מרפא, אולי הוא מרפא את דמבלדור? [10]בשיר שסלגהורן שר בקבורת הרעגוג נאמר שאודו נקבר עם שברי שרביטו משמע שקוסם קוברים עם שרביט אבל כשהאגריד נושא את דמבלדור לקבורה לא מוזכר השרביט משמע שלא מצאו אותו משמע שמישהו(כנראה דמבלדור)לקח אותו. [11]בלוויה לא מוזכרת גופתו של דמבלדור אלא:שהאגריד פסע עם חבילה עטופה בגלימה סגולה עם כוכבים זהובים. [12]הארון של הקבורה עולה בלהבות אז אולי לדמבלדור יש את הכח להיוולד מחדש מאפר כמו עוף-חול?הוא הרי משתמש באש כל הזמן(ארונו של רידל,הרחקת החיז"לים,וכו'..)ויש לו חיית-מחמד עוף-חול.בנוסף לכך כתוב שברגע שהארון פרץ בלהבות הארי הרגיש כאילו הוא רואה עוף-חול. הוכחות שסנייפ עובד בשביל דמבלדור ולא דווקא שהוא לא רצח אותו: [1]הוא שיקר לבלטריקס ונרקיסה פעמיים:(א)הוא אמר שהארי הוא קוסם חלש ו'בינוני בכל נים מנימי גופו' אם לצתת, אבל הוא ידע שהארי הפיק פטרונוס מוגשם מול 100 סוהרסנים בגיל13!!!!!!!!! (ב)הוא אמר שאסור להן לספר לו על התוכנית, הלך להסיט את הווילונות, חזר ואמר שהוא יודע עליה.כולם יודעים שסנייפ מבאר הכרה מוכשר ושהתוכנית כנראה הייתה בראש המחשבות של נרקיסה,תסיקו מסקנות לבד. [2]דמבלדור בעצמו מודה שוולדמורט קילל את משרת ההתגוננות מפני כוחות-האופל,כך שאם הוא נתן אותה לסנייפ למרות שסמך עליו אז מן הסתםהיו לו כבר אז תוכניות שסנייפ יעזוב את הוגוורטס בסוף השנה.

asaf3345

New member
כמות של שטויות ../images/Emo58.gif

דבר ראשון ר"אב זה לא יכול להיות סנייפ זה לא מתחבר ..אני אישית חושב על רגולס בלק .. או אולי יש את אוליבנדר שנעלם פתאום אז אני לא יודע .. דבר שני אף אחד גם לא הבן אדם כי דפוק שיש לא יגיד למישו להרוג אותו בשביל אף סיבה למה לדמבלדור למות הרי הוא יוצר חזק מ - 6 אוכלי מות יחד ואחרי זה גם מול וולדי וראינו את זה ב מ"עח אז למה שהוא ימות

אתה חי בבועה

ולא מסוגל לנסות את כל האפשרויות שיש. ואגב: תלמד לכתוב ברור,כי אתה לא מובן.

meital f

New member
לפי דעתי../images/Emo58.gif

הוא טוב. והוא הרג את דמבלדור משום שלפי דעתי סנייפ ודמבלדור תכננו את הרצח כדי שסנייפ יוכל להתקרב יותר לוולדמורט ואז הוא ידע מה הוא מתכנן לעשות.

נשמע לי הזוי../images/Emo58.gif

שדמבלדור ירצה למות בשביל עולם הקוסמים, בעקר בזמן שהארי כל כך צריך אותו
ויותר מזה, גם אם הוא קווה שמישהו אחר יעזור להארי - למשל, סנייפ - זה קצת לא יעבוד לו, בטח לא אחרי הרצח.

rds15

New member
למה הזוי?../images/Emo58.gif

אנחנו יודעים שדמבלדור לא רואה במוות משהו כל כך נורא, ואם לדעתו הרצח שלו בידי סנייפ יעזור לסנייפ בקרב אוכלי מוות, שאנחנו יודעים מתחילת הספר שחושדים בו, אז הוא בטח רואה את המוות שלו כאמצעי להשגת מטרה יותר חשובה - החדרת סנייפ עמוק יותר למעגל אוכלי המוות, שם הוא יוכל לעזור למסדר מבפנים להביס את וולדמורט.

אתם לא יכולים לקבוע עובדה וודאית,

אלא רק לשער, ולחכות בקוצר רוח לשביעי. אבל גם אני בטוחה שסנייפ טוב.

ToryMaster

New member
אה ../images/Emo58.gifא

אבל הגיע הזמן שהארי יעשה את זה לבד במקום שיעשו בשבילו.

תשובה..ספויילר../images/Emo58.gif

פעם ראשונה שאני מגיב בפורום הזה בקיצור אחרי שקראתי את הספר הרגשות שנאה שלי היו כל כך חזקים כלפי סנייפ ולא חשבתי על האפשרות שהוא טוב בכלל אלא רק רע אבל נכנסתי לפורום וראיתי את התאוריות השונות ואלה שתומכים ברעון שסנייפ טוב ההוכחה הכי טובה לכך ואף אחד כמעט לא מזכיר אותה!! היא שמתישו בספר(אני לא זוכר במדיוק) האגריד סיפר להרמיוני ולהארי שדמבלדור רב עם סנייפ כי סנייפ לא הסכים לעשות משהו...אז הארי חשב שסנייפ לא הסכים לתחקר את דראקו בקשר לקייטי בל אבל הגיוני שסנייפ לא הסכים עם התכנית של דמבלדור שזה שסנייפ יהרוג אותו וזה לפי דעתי ההוכחה הכי חזקה לטיעון שסנייפ הוא טוב

וול ../images/Emo58.gif

אתה לא יכול לדעת אם זו באמת היתה הסבה לויכוח שלהם. למרות שזה נשמע הגיוני למדי. אבל זה לא סותר את זה שהוא רע - סנייפ התגלה כיצור מאד ערמומי וכשחקן מוכשר למדי. רק רולינג תגרום לי לסמוך עליו (אם בכלל
).

למעלה