חמישי- שישי ארה"ב

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifחמישי- שישי ארה"ב

אני לא מבינה את זה לברוק יש איזה כפתור און- אוף לרגשות שלה?! "מה שהיה ביני לבין ניק נגמר אני רוצה את רידג' עכשיו" שתלמד אותי איך עושים את זה, נשמע שימושי... תמיד מצחיק אותי לשמוע את ברידג'ט וריק מדברים על חיי האהבה של ברוק, כאילו הם כבר לא מותפעים משום דבר והכל נראה להם כ"כ צפוי וברור. אין דבר יותר מגוחך מהמרדף שלה עכשיו אחרי רידג' במיוחד לאור כל ההצהרות שהיא דאגה לפזר בחודשים האחרונים. שסטפני תטפל בה אחת ולתמיד! אני ממש נהנית מאשלי ורידג' ביחד ואני מקווה שרידג' האידיוט לא יפול שוב לתכסיסים של ברוק כי כולנו יודעים איך זה יגמר בסוף.

Indiman1

New member
לא יודע למה, אבל פשוט לא מושך אותי

לא ברוק, לא רידג' ולא אשלי. פרקים פשוט משעממים להחריד
העברתי את שני הפרקים בFF עצבני

Mikel20

New member
טוב, ממש משעמם לי ../images/Emo58.gif

וכשזה קורה אני פשוט מתחיל לקרוא ספוילרים לראות אם שווה להוריד בכלל. קראתי את הספוילרים לשבוע הקרוב, שיעמום טוטאלי..טיילור לא מופיעה בכלל
אז המשכתי לקרוא ספוילרים לטווח היותר רחוק, שוב, הכל משעמם אבל למי שרוצה לדעת אז הנה מקבץ קטן:
1. ברוק מנסה בכל כוחה לחזור לרידג'..הוא מצידו בוחר באשלי (מי היה מאמין) בעידודה של סטפני. ברוק שבורה. 2. דונה עושה בייביסיטר להופ ו RJ, חושבת שברוק חזרה הבייתה ומשאירה אותם לבד בטעות, מישהו מסתורי נכנס לבית. 3. טיילור וניק מגלים שברוק היא התורמת של הביצית, כמובן שזה עוד יכול להתגלגל ולהתגלות כלא נכון. 4. דארלה חוזרת לשני פרקים בתור רוח-רפאים שתעזור לת'ורן להמשיך בחייו, כנראה שהוא מקבל עלילה בחודש הקרוב. ממש מרתק..אני לא יכול לחכות...NOT!

S c a r l e t t

New member
לא קראתי את הספוילרים

אבל ההודעות שלכם לא נשמעות מעודדות במיוחד

Indiman1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gifאתה יודע מה יקרה בסוף...

יתברר שזה אריק, ה"מישהו המיסתורי" הזה, שיבוא ויקח אותם לטיול, וכולם יחשבו שהם נחטפו. זה "הכי מיסתורי" שבראדלי יכול לחשוב עליו.

Mikel20

New member
זהו שאני לא בטוח לגבי זה ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

בוודאות הילדים יישארו לבד..לא בטוח שמישהו ייכנס לבית.. מה שכן, יש שמועה שטוענת שהמקרה הזה ישמש את טיילור וניק אח"כ במשפט החזקה על התינוק העתידי וכך ברוק תפסיד אותו...אבל זו ממש שמועה.

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

אולי יש איזה פוטנציאל למספר 2? (תקוות שווא). אולי איזו שילה או מורגן נכנסת לבית של ברוק? או אולי קרל יהיה הרע של הסידרה? חוץ מזה, טוב שיש את הארי פוטר, אחרת באמת הייתי מתה משעמום...

kobbar

New member
מה קרה לפרקים של שנות ה-90?

היום סצינה של סיום פרק (יענו מתח) - הייתה בשנות ה-90 סצינה רגילה של אמצע פרק

aabbadd

New member
אני יודע .... ../images/Emo8.gif

זה בגלל שאז היו משדרים 2 פרקים קצרים גב אל גב, והיינו מקבלים סוף של פרק קצר באמצע של פרק מאוחד לשני פרקים.

הו ברוק

למה את עושה את זה לעצמך? למי אכפת מרידג' ששותה אלכוהול לפני שהוא נוסע לאסוף את הבן שלו (טיילור, את לא לבד)? שרידג' יבחר באשלי. כאילו שאכפת לי. אינשאללה הוא יתחתן איתה וייאלץ לעבור לג'נואה סיטי ולסבול מהמשפחה המופרעת שלה. סטפני
ממש כיף לי לראות אותה. כיבוי ה
עם היד היה כל כך "זהו זה" מצידה

S c a r l e t t

New member
לא ידעתי שאתה כזה שמרן

סך הכל שתה כוס- 2 כוסות יין הבחור, תניח לו לנפשו... סטפני תמיד מלכה! כל פעם היא מפתיעה מחדש...זאת הסיבה היחידה שאני בכל זאת קצת מחכה למרדף של ברוק אחרי רידג'- הריבים והיציאות של סטפני, פרייסלס

למעלה