חמישי-ארה"ב

Indiman1

New member
../images/Emo58.gifחמישי-ארה"ב

בואנה, ברוק נמשכת לבית של ניק כמו עש למנורה. כמה פעמים אפשר שוב לחזור לבית שלו ? היא ביקרה שם כבר כמה ? 4-5 פעמים ? לא ברור מה היא חיפשה שם ממש בסוף הפרק.. לעשות לעצמה עוד יותר רע על הלב ? בכל מקרה - כשטיילור עבדה על ניק עם התקף הקנאה שלה, כבר ראיתי את צפניה רושם בפורום על הצביעות שלה (איך היא מחייכת לברוק ומסכימה לפרויקט "חדר השינה של ברוק" ומיד אח"כ כועסת על ניק שהחליט על דבר כזה בלעדיה) אבל אז הסתבר שהכל היה בלוף של טיילור . אני לפחות נרגעתי
צריך לזרוק את הקונסטנטין הזה ואת פיבי לים. הם שרים נורא וכל כך לא מעניינים.

הדבר היחידי שהציק לי בפרק הזה

פרט לצווחות של פיבי ולשיר הערש הנוראי של ג'קו - זה ניק. פתאום הוא לא מתנגד לקו ההלבשה התחתונה של ברוק? רק לפני שנה הוא כמעט פירק אותה במכות על זה...

א ר י ק ל

New member
הורמונים עולים לראש ונתקעים בתעלת

הסיליקון האימתנית. זה יוצר עקיצות ודקירות שגורמות בין היתר לתחושת בחילה.

Indiman1

New member
כנראה הגוף שלה

מזהה שהביציות הן מברוק ואז הוא נתקף גועל

sashkashurik

New member
תשובת מומחה! ../images/Emo11.gif

כנראה שאת המושג "בחילות בוקר " המציא גבר דווקא שאשתו, כנראה, הקיאה רק בבקרים. בחילות יכולות לתקוף אותך בכל שעה של יממה כשאת בהיריון, במיוחד ב3 החודשים הראשונים! אני נתקפתי בחילות דווקא בלילות, כמו טיילור, אבל לא הקאתי אף פעם ואני גאה בעצמי! |סופרוומן| אם אתם רוצים לדעת מה לעשות נגד הבחילות בהיריון, אוכל לענות בתשובה נפרדת. רק אני רוצה להגיד שלמרות שהייתי בהיריון רק פעם אחת (עד כה!), אני יודעת בוודאות שאין היריון אחד דומה לשני, לכן אני לא יודעת מה מקימים כזו פאניקה שבהריונות הקודמים לטיילור לא היו בחילות ובהיריון הזה כן יש לה. כנראה שזו בת, אומרים שהן קרציות כבר בבטן.

לא הבנתי../images/Emo31.gif

איך נקשרת הכותרת שלך לבחילות של טיילור. האם תוכל להסביר את עצמך בבקשה?

sashkashurik

New member
בגלל שאני (סשה) כבר הייתי בהיריון

ולי גם היו בחילות בוקר בלילות.

sashkashurik

New member
נולד בן,

אבל זה היה כבר לפני 3 שנים.
המזל טוב שלך הוא קצת מאוחר...

S c a r l e t t

New member
כי הוא לא נשוי לה

אז עכשיו כבר לא אכפת לו שהיא תסתובב בלבנים ותפזז ברחבי העיר...

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

אני כל כך אוהב את עלילת הביציות. ממש כיף לי. השיחה בין ברוק, ברידג'ט וניק הייתה מעולה
אפילו חתכתי אותה לקובץ נפרד. "ברידג'ט כבר ערבבה את הביצים", "ניק נותן לי את התינוק שלי בחזרה". מעולה מעולה מעולה
שאף אחד לא יגיד לי שהשיער של טיילור הוא אמיתי ושאלה לא תוספות. חוצמזה שהיא בכלל בהריון, השיער אמור לנשור מהראש ולצמוח על הבטן לא?
(סשה, תגובתך בבקשה) חוצמזה שטיילור כן הקריבה חיים של אדם אחר עבור אחד הילדים שלה. מישהו זוכר איך היא רצתה לגרש את החייזרית גבי? החלטתי שאם אתעלם מפיבי וג'קו הם אולי ייעלמו. אז אף מילה על הזוג הכי משעמם EVER. (בתמונה: אם זה שיער אמיתי, אני צנצנת)

sashkashurik

New member
תשובה מומחה מס' 2 ../images/Emo11.gif

כפי שכתבתי בתשובת מומחה מספר 1, היריון אחד לא דומה לשני. כמובן שכל אישה חשה אחרת בהיריון. כן, הדעה הפופולרית היא שאכן, השיער נושר וצומח על הבטן, אבל זה לא קורה עד לשלב מאוחר יותר של ההיריון. (פיסת מידע מיותרת: אצלי גם ככה יש שיער על הבטן. ) אצלי בהיריון השיער לא נשר בכלל, אלא הוא התחיל לנשור כשיוני כבר היה בן3 חודשים! אז אני זוכרת היה בלאגן ובאמת הייתי צריכה להסתפר קצר על מנת לסלק את כל השיער הזה. הצד הטוב של זה - השיער לא נשר רק מהראש, ממש לא הייתי צריכה לגלח רגליים כמה זמן...
לצערי, הכל חזר אחרי תקופה מסויימת...

Indiman1

New member
../images/Emo84.gifביצים ביצים... ../images/Emo6.gif

בהתחלה חשבתי שזו בדיחה של התסריטאים כשריק התחיל לערבב שם ביצים אבל אחרי זה הוא אשכרה צחק על בריג'ט. והיא כזו לחוצה.. היה מצחיק
ומה פשר התוספות האלו של טיילור ? היא רוצה לחזור להראות כמו פעם ? זה כבר לא יעזור לה יותר מדי. בכל מקרה זה מחמיא לה

למעלה