חמישי ארה"ב

../images/Emo58.gifחמישי ארה"ב

ריק ואשלי דווקא די נחמדים ביחד. יותר מדי גברים בלונדינים מתעוררים לבד בסדרה הזו
פיבי וג'קו מייגעים. מבחינתי הם יכולים להינעל באולפן הקלטות ולהיחנק למוות או להתחרש מהצווחות של פיבי. המשולש פאם-סטפני-אריק כתוב כל כך טוב. אני ממש שמח שסוף סוף כותבים משהו איכותי שלא קשור לטיפול פסיכולוגי של טיילור. השחקנית שמגלמת את פאם ממש מפתיעה אותי לטובה ברמת המשחק שלה. טיילור וניק חמודים. חצי שנה של רומנטיקה. מעניין כמה זמן זה יחזיק.

aabbadd

New member
../images/Emo12.gif באיזה פרק צפית....?../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif

איפה בפרק היו פאם-סטפני-אריק? הדבר היחיד המעניין היה הרמיזות לגבי זהות האמא של התינוק של ניק...... כל השאר היה פיהוק אחד גדול!

../images/Emo153.gifמה אתה חיזר

לא מתייחס להודעות בקשות תחנונים?למה אתה אדיש אנחנו לא מצליחים לצפות בפרקים נו תגיב כבר איך עושים את זה מה עושים עם זה פליז הלפ!

Mikel20

New member
../images/Emo12.gif פיספסתי משהו

פאם/אריק/סטפני??? שו? איזה פרק ראית בדיוק

S c a r l e t t

New member
צפניה על מה אתה מדבר?

נראה לי שחלמת על סטפני פאם ואריק בלילה...כל אחד והחלומות שלו מתברר
מייקל, ראית את הפרק?
נכון שאין לנו תקווה יותר לתינוק שיהיה של טיילור..?

Mikel20

New member
תשמעי...

קודם כל, מה שהראו שם עדיין לא אומר כלום, זה רק מראה שעכשיו זה הפתח של העלילה המעיקה הזאת...בסופה נגלה האם סבלנו סתם והתינוק של טיילור (שהרתה בצורה טבעית ולא עלו על זה), הסיכוי לצערי הרב קלוש מדי
זה יהיה נורא, לברוק יהיו 5 ילדים!!!! ממש סכנה לציבור.

S c a r l e t t

New member
העיקר שיש בך עוד טיפת אופטימיות

כי אני אישית אחרי הפרק הזה כבר הספדתי את ניק וטיילור
הם כאלה מקסימים ביחד, עם ברוק הוא סתם היה טיפוס מעיק וקנאי, טיילור מוציאה צדדים הרבה יותר טובים בו, למה להחזיר אותו לזנזונת הזו?? ולמה להרוס לטיילור (שוב!) את הסיכוי להיות מאושרת

Yaki J

New member
לא לדאוג, עוד מעט ברוק גומרת לאכול

ואז ישארו לטיילור מספיק שאריות לנקות מהצלחת

יש לי שאלה בנוגע צפייה בפרקים

נראה לי אסור פה לדבר על הדברים האלה אבל זה חשוב אז אם מישהו יכול לומר באיזה דרך אני יכולה לצפות חוץ מהאתר הזה שיש אליו קישור כי הוא ממש נורא הפרקים בטעינה כל שניה וזה נורא מעצבן לצפות ככה. אז אם מישהו יודע ויכול לשלוח לי מסר אני אשמח. תודה

למעלה