חמישי ארה"ב

../images/Emo58.gifחמישי ארה"ב

אווו המתח. אווו. תעשו לי טובה. כאילו שאנחנו לא יודעים מי מת מבין השניים
אני מניח שאשלי היא הטיילור החדשה. שיהיה. לא ממש מעניין אותי. מה? טיילור מתנגדת להחייאת סודות מהעבר שיכולים לגרום לשיבוש ההווה? נניח, כמו זה שהיא שכבה עם ג'יימס? חצי עולם אמר לה לא לספר והיא החליטה שזה ראוי. הו וול, אני מניח שלפחות היא מפנימה לקחים.

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

אני רק מקווה שזו העלילה הלא פתורה מה 90, כי לא אוכל לסבול עוד עלילת "מי האבא"...

Mikel20

New member
אחח הנוסטלגיה

איזה קטע שבדיוק הזכרתי את מקרה הירי בגרנט
.... חבל שלא עשו איזה פלאשבק קטן, זה יכל להיות נחמד.מה פתאום היא מעלה את זה ?? רידג' לא הולך לספר מה קרה? הרי ברור שזאת התאבדות ועכשיו כולם יחשבו שרידג' הוא רוצח או משהו כזה..או יותר טוב, הוא יסתיר את כל הראיות ונסבול עוד סיפור שלוטנט בייקר מנסה לפענח פשעים.. לא נורא, לפחות זה לא עוד משולש. זהו? שיין זו "הדמות האהובה" שממנה נפרדים?

סליחה?!

ברור שזו התאבדות? איך קבעת את זה? נכנסת לרידג' ולשיין בין הגופות וראית מי לחץ על ההדק? זה ששיין אמר שהוא רוצה להתאבד לא אומר שרידג' לא לחץ על ההדק בטעות.

Mikel20

New member
למה איך אתה חושב

רידג' בסופו של דבר יצליח לצאת מזה??? בטח ימצאו איזה מכתב התאבדות של שיין או משהו כזה ומר פורסטר יוכל לצאת לחופשי.

אבל זה בכלל לא רלבנטי

זה לא משנה מה הפתרון התסריטאי שיהיה. אתה כבר החלטת ששיין התאבד כשבסה"כ אנחנו לא יודעים אם הוא לחץ על ההדק או לא.

למעלה