חמישי ארה"ב

../images/Emo58.gifחמישי ארה"ב

העלילה של פריק כל כך לא מעניינת. מעולם לא רציתי שיפטרו שחקנים כמו שאני מייחל להיעלמות של שני המשעממים. לפחות דבר אחד טוב יצא מריצת המרתון - ברידג' נגמר! הידד! הוריי! אני קצת מרחם על ברוק, עושה רושם שהיא עוברת התמוטטות נפשית. חומד, תאספי את עצמך ותצאי להילחם על ניק לפני שד"ר הייז תצליח בטעות להיכנס להריון. גו בריקי גו!

Mikel20

New member
כן בטח!

נראה לך שהיא תצליח לפני שטיילור נכנסת להריון?? אני לא אתפלא אם כבר שבוע הבא המשולש ברוק/ניק/טיילור יתחיל, וטיילור תיהיה בהריון, ושוב נצטרך לסבול את ניק וברוק עושים עיניים אחד לשני במשך חודשים
(שבראדלי יפתיע אותי) מעניין בסופו של דבר באיזה צד ג'קי תיהיה? לצד הנכד שלה או בצד של ברוק? אשכרה שפריק לא מעניינים, תסביר לי דבר אחד, למה פיכסבי רצה לאורך סידני במשך דקות ארוכות כשהיא חצי ערומה? הם שרפו ככה איזה 5 דקות אני חושב בצילומי חוץ של הבכיינית הזאת רצה ורצה, אלוהים יודע לאיפה..איזו ילדה מטומטמת.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gifזה היה כזה אדיוטי+שישי../images/Emo58.gif

לא יכלו למצוא דרך אחרת כדי להראות את הנופים? הרי רק בשביל זה עשו את זה... הנה, אנחנו באוסטרליה, השקענו.. צילומי חוץ... איזה דרך עלובה... סתם היא רצה ורצה ורצה ורצה... ורצה.. ורצה ורצה ורצה... ועוד קצת רצה... ובפרק של שישי - ברוק ממש עיצבנה בשחצנות.. "אני שלך, לתמיד" כאילו זה נתון מובן שהוא ישר ייקח אותה בחזרה... אולי תשאלי לפני אם הוא מוכן לסלוח לך ולקבל אותך? סביר להניח שעכשיו באמת טיילור תיכנס להריון ובריקי ירצו אחד את השני... המיחזור חוגג... בראדלי תתפטר!!! לפי דעתי המקום של ניק זה באמת עם ברוק. לפחות אפשר לקוות שהיא ורידג' סיימו לתמיד. (שזה אומר עד לפעם הבאה, עוד שנה בטח
)

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

I'm going back again I'll take it to the end Remember where we've been And where we have to go Take a look around Look at what we've found I know that we can be What we want to be I'm going back again אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! בריקי לנצח!!! ניק כל כך חייב לבחור בברוק. אחרי שנים של טראומה מרידג' שתמיד בחר בטיילור, הגיע הזמן שברוק תנצח. חוצמזה שניק אוהב את הופ ותמיד ראה בארג'יי ילד שלו. מה הוא צריך את טיילור? האונקולוגית שהורגת אנשים. ברוק היא טהורה ותמימה וגם יודעת להכיר בטעויות שלה. I'm going back again I'll take it to the end Remember where we've been And where we have to go Take a look around Look at what we've found I know that we can be What we want to be I'm going back again

Mikel20

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo199.gif../images/Emo3.gif

הזוג הכי משעמם ומרדים בתולדות הסדרה הזאת...כל פעם שהם ביחד הסדרה רק מתדרדרת, אני מקווה שזה לא יהיה הכיוון. אני מקווה שכמו תמיד, ידה של טיילור תיהיה על העליונה והבכיינית הפתטית הזאת תגמור לבד.

אין לך נשמה רומנטית

כמה חבל שאתה לא מבין שניק וברוק נועדו להיות ביחד. ועכשיו גם אין סיכוי שברידג'ט תיכנס להריון כי הרחם שלה דפוק. עם כל הכבוד לד"ר הייז, ובאמת שאין כבוד, הגיע הזמן שלה למות. היא כבר שנתיים ברציפות בחיים. זה הזמן להידבק בחיידק הטורף. הדרך של בריק לאושר סלולה. גוינג בק אגיין!

Mikel20

New member
ממש...

טיקי הוא הדבר הכי טוב שקרה לסדרה הזאת כבר שנים.. תסלח לי, אם ברוק הייתה אוהבת את ניק, היא לא הייתה זורקת אותו כשהוא שכב עם הבת שלה כי היא עשתה דברים הרבה יותר נוראיים מזה ותמיד סלחו לה. זאת לא אהבה, זאת אובססיה לדבר שאין לך. אני מחזיק אצבעות לטיקי (ולתינוק שבדר"כ..מה אתם אומרים? בן או בת?)

sashkashurik

New member
תגידו,

זה באמת מעניין אתכם מי יבחר במי? עדיין? אחרי 20 שנה של מישהו בוחר במישהו ובסוף בוחר בברוק? ת'אמת, אותי זה כל-כך, כל-כך לא מעניין!!! שברוק ורידג' וניק וטיילור וג'קי וסטפני יעשו שישיה - שיבושם להם, שיעמוד להם, שיהיה להם בכיף!!! לי ממש נמאס מזה! אני מחכה לעלילות שקשורות יותר בביזנס (כמו מרונה VS פורסטר, או ספקטרה (ז"ל) VS פורסטר וכו') או עלילות שבהם הורגים מישהו (נוסח שילה, מורגן, לפעמים אמבר, תלוי במצב רוחה). כל סצנות האהבה האלה, במיוחד אלה שכוללות את ברוק (והרי כל סצנות האהבה בסידרה הזאת כוללות את ברוק!) כבר יצאו לי מכל החורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה, אני הגעתי לגיל 30 + ונמאס לי מזמן מסקס (
) ברוק כבר בת 70 עוד מעט ועדיין מ*****נת!

Mikel20

New member
מסכים איתך...

נמאס כבר מסצינות אהבה שכוללות את ברוק ברוק וברוק
בגלל זה אני מאוכזב שהם לוקחים את הזיווג הזה של ניק וטיילור ושוב זורקים את ברוק לתוך העניין, מצדי באמת שיבחר בה לא ממש מזיז לי, אבל אני יודע שעכשיו הם יזי... לנו בשכל עם זה כמה חודשים טובים עד שיקרה משהו... אגב, לגבי אחת מסוגי העלילות שהזכרת שאת אוהבת, כנראה תקבלי את זה בחודש אפריל

sashkashurik

New member
ידעתי למה אני מתכוונת! ../images/Emo3.gif

אני בין קוראי ספוילרים מחוסר ברירה, כי אין לי תמיד את הזמן או המקום לראות פרקים בטלויזיה. לאחרונה התחלתי באינטרנט, אבל זה רק בעבודה, בזמן מוגבל וכו'. חיה על ספוילרים, כך שיודעת (בערך) על מה מדובר.

למעלה