חמישי ארה"ב

../images/Emo58.gifחמישי ארה"ב

גאד, אני לא עומד בזה. איזה פרקים טראגיים. לראות את ברוק עומדת בחושך לבד בחדר התצוגה פשוט עושה לי רע על הלב. בשביל זה עבדנו 20 שנים? בשביל זה פיתחנו את הביליף? בשביל זה נכנסנו להריון 4 פעמים? איזו השפלה. היא אפילו דמעה מהעין הימנית. אפילו האוהדים הכי שרופים של טיילור לא יכולים להתכחש לטרגדיה
ג'קו ממש מעצבן אותי. הוא כלבה קטנה. הוא בטח גם יחבל במיקס של השיר. פיבי גם כלבה קטנה. בטוחה שהביצוע שלה ושל ג'קו יותר טוב משלה ושל ריק (והוא לא). ואשלי מפגרת. היא כמו טיילור של 1990. נשבע לכם שכבר שמעתי את הדיון הזה בינה ובין סטפני.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo7.gifאחרי שפל תמיד מגיעה העלייה ../images/Emo13.gif.

והעלייה היא לא התינוק שתהיה סנדקו.

../images/Emo58.gifשישי ארה"ב

קק"ל ממש נוגעת בי. השברון של ברוק נראה מאוד אמיתי. הרבה יותר אמיתי מהתמוטטות העצבים באמצע הניינטיז. ברוק נראית לי הרבה יותר מפוכחת עכשיו. כל כך קשה לראות אותה מבינה שחייה כעת אחרים לגמרי. מחצית שלמה נמחקה ועכשיו היא צריכה להמשיך הלאה

Indiman1

New member
נו באמת...

כאילו זה לא קורה בפעם המליון. ברוק חושבת שזהו. הכל נגמר בינה לבין רידג'. כמה פעמים כבר שמענו וראינו את זה. פשוט "אוי אוי אוי..., מסכנה ברוק... ממש לרחם עליה." (נאמר בציניות ארסית כמובן) יאללה, אתם הרי יודעים שהיא תמיד נוחתת על 4 החתולה המיוחמת הזאת... לרידג' בטח ימאס מתישהו מאשלי או שהיא כבר תחזור לניק ושוב לרידג' ושוב לניק וחוזר חלילה, וגם בעוד 20 שנה זה מה שיהיה. הזוגיות הזאת של ברוק ורידג' רק תוקעת את הסדרה הזו כל הזמן.

למעלה