חזרתי.
J Jackass Girl New member 2/8/04 #4 ../images/Emo58.gif נסעתי וחזרתי. הייתי בטורכיה וקפריסין וחזרתי אתמול בבוקר ככה.... נסענו באונייה...היה כיף לאללה...לא קניתי כלום... לא היו דברים יפים.... וגם לא מצאתי חולצות של ג'קאס... בשום מקום! אמממ...וזהו..כואב לי הראש...
../images/Emo58.gif נסעתי וחזרתי. הייתי בטורכיה וקפריסין וחזרתי אתמול בבוקר ככה.... נסענו באונייה...היה כיף לאללה...לא קניתי כלום... לא היו דברים יפים.... וגם לא מצאתי חולצות של ג'קאס... בשום מקום! אמממ...וזהו..כואב לי הראש...
J Jackass Girl New member 3/8/04 #6 ../images/Emo58.gif לאאאאאאאאאאאאאא אני שונאת את זה!!!!!!!!!!!!! שונאת!!!!!!!!!!!!!!! שונאאאאאאאאאאאאאתתת!!!!!!!!!!!!!! זה מסריח!!!!!! ומגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
../images/Emo58.gif לאאאאאאאאאאאאאא אני שונאת את זה!!!!!!!!!!!!! שונאת!!!!!!!!!!!!!!! שונאאאאאאאאאאאאאתתת!!!!!!!!!!!!!! זה מסריח!!!!!! ומגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
B bobby6killer New member 4/8/04 #8 מקפיץ תשרשור למעלה בשביל שהזה של תפוז ירד כבר קוסוחטו,פורום יבש יא קקות
ה האיש והשיערות New member 4/8/04 #9 אחי! תתחדש על החתימה! חחח אהבתי אני לא רוצה להיות חשמלאי חחחחח זה היה חזק..
ה האיש והשיערות New member 4/8/04 #10 אגב.. תגידו מה עם מפגש פורום?? עוד חודש יש ביצפר!! יאללה לעשות משו.. זרקו תאריך שנוח לכם! לי נוח בין ה15-20 וב24-27
אגב.. תגידו מה עם מפגש פורום?? עוד חודש יש ביצפר!! יאללה לעשות משו.. זרקו תאריך שנוח לכם! לי נוח בין ה15-20 וב24-27