חדשות WWE וTNA

brock lesnar 2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יפה על העבודה אבל לפעם הבאה תנסה לא לערב יותר מדי דעות.

hanaorb9999

New member
../images/Emo45.gifכריסטי האמי השתפרה מאד לאחרונה,

נקווה שהיא תקבל יותר זמן מסך ופחות את כל הדיוות חסרות הכשרון כי לכריסטי האמי יש כשרון.

EnterS

New member
תודה רבה + דעות..

אוסטין נגד האלק הוגאן במניה 22 הולך להיות ממש גדול. מישהו יודע על שמועות מי הולך לנצח/להפסיד? חבל שקווין נאש לא יתאבק כנראה יותר, למרות שהוא כבר נראה לי עשה הכל, עדיין הוא מוסיף הרבה מאוד לTNA. והספר של שון מייקלס נשמע ממש טוב...

Taker4ever

New member
בקשר לאוסטין/הוגאן../images/Emo58.gif

היו שמועות שאוסטין הוא זה שינצח את הוגאן, במידה והקרב אכן יתקיים.

שי מילר

New member
מנהל
זה לא ספוילר...

אין כאן שום קשר למשהו שהוכרז או צולם בשבוע האחרון.

לא היו שמועות לכך, אבל..

הוגאן אמר כמה פעמים שהוא רוצה להחזיר ל-WWE על הג'וב שמייקלס נתן לו בסאמרסלאם, ואוסטין בטוח לא יסכים להפסיד ברסלמניה(אחרי הבלאגן עם קואץ' זה עוד יותר בטוח), ככה שרוב הסיכוים שזה אוסטין יהיה המנצח.

hanaorb9999

New member
ואני גם לא חושב שבWWE החליטו

אם בכלל הם הולכים על כזה קרב, אז בטח שלא יודעים איך הוא יגמר

hanaorb9999

New member
נצל"ש היט - קולט קאבנה נגד יוגין

נכנסתי לאתר וראיתי שהקרב הזה היה השבוע אז כשי לראות. קרב יוגיני טיפוסי ביותר

שי מילר

New member
מנהל
העלית עכשיו סוגייה מעניינת

לגבי ספוילרים. מצד אחד מה שאמרת זה
בכותרת משום שלא עבר מאז שהתוכנית עלתה לשידור. מצד שני התוכנית משודרת ברשת ולכן אני לא בטוח אם צריך להתייחס אליה כמו אל תוכנית שמשודרת בטלויזיה. אני חושב שזה
.

cenas girl

New member
איזה פילוסופיה...חחח../images/Emo13.gif

עזוב שי, אני צינית בגלל שאני עצובה. יש לי מחר מבחן בהסטוירה, ואני לא יודעת כלום. למדתי, אבל אני לא זוכרת. אני מקרה אבוד. לגבי הספוילר: זה כן ספוילר, אם לא עבר שבוע. לא משנה אם זה בטלוויזיה או באינטרנט.

cenas girl

New member
חחחח.......

קצת קשה לאלתר שיש לך מורה שנראית כמו צביקה פיק ובמקום ללמד היא פשוט מקריאה מדף את החומר, וששואלת אם כולם הבינו ו-40 ילד אומרים לה לא, הוא עונה: חבל שלא הקשבתם. אתה מוכן לציין מה מפריע לך?!!

למעלה