חדשות על csi

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif חדשות על csi ../images/Emo58.gif

אני מזהירה מראש, תוכן ההודעה הוא על פיטורים של שחקנים מה csi לאילו שאינם מעונינים לדעת את תוכנה של ההודעה לא להמשיך לקרוא, ולאילו שכן רוצים לדעת מי נשאר ומי עוזב לרדת למטה....
השחקן שמשחק את ווריק ב-csi לאס ווגאס, הודיע שהוא לא חותם לעונה הבאה- Gary Dourdan is leaving CSI: Vegas! הוא סיפר שכאשר החוזה שלו ייגמר בסוף השנה הוא לא יחדש אותו ויעזוב את csi
Khandi Alexander will be leaving CSI: Miami כן כן, גם היא הולכת לעזוב את csi מיאמי בסוף החוזה שלה...
זהו לבינתיים, אם יהיו עוד שינויים אני אודיע...

כניראה גם להם נמאס...

ואני יכול להבין.. יאללה די... זה מיצה את עצמו... CSI כבר ניהיה פאסהה.. אני לא מאמין שאני בעצמי אומר את זה.. אבל זו האמת... לכל דבר יש סוף..

4hilla4

New member
לי לא ממש אכפת ../images/Emo58.gif

כי ה-csi היחידי שאני רואה הוא ניו- יורק והוא לדעתי פי אלף מכל השאר... אז לא לא אכפת כל עוד אף אחד מהצוות של ניו-יורק לא עוזב כי אוהבת את כולם, זה לא יצא לי מהחורים כי אני מתה על csi ניו-יורק אז אני רוצה לראות כמה שיותר.. לגבי האחרים [לאס ווגאס בשבילי- לא רואה מיאמי..] זה באמת די נמאס, אבל ניו-יורק עולה על כולם...

Marg H

New member
את אמרת לי על זה

והאמת שזה כבר ממש לא מעניין, וגם אחרי מה שקרה עם ג'ורג'יה פוקס זה לא מפתיע... רק מעניין אם יביאו אנשים חדשים במקום?

Marg H

New member
../images/Emo207.gif למשהו קצת יותר שמח?

שראיתי את התמונה הזאת שהיא חלק מכתבה שבתי להעלות אותו. *התמונה נשלחה אלי מחבר, זה לא נלקח מאינטרנט

Marg H

New member
*חשבתי לעלות אותה

אוף, אני לא מאמינה שלא שמתי לב לשגיעת ההקלדה הזאת!

../images/Emo58.gif

מהההההההווריק וגם אלכס??
אוף פפ טוב מיאמי האמת לא נראה לי שאני אראה מעבר לעונה 6 אז אוקיי
אבל ווריק!?

למעלה