חדשות מרעישות

../images/Emo58.gif חדשות מרעישות

טוואנדה ילדה בנובמבר את ילדה השני.לא ידוע עדיין אם בן או בת. 18 לנובמבר- גניפר התחתנה! כן 2006 18 נובמבר תאריך החתונה. מידע- האתר של קים. יש תמונות מתקופות שונות.תמונות החתונה של גניפר עדיין לא עלו.גם תמונות מהלידה של ט. עדיין לא עלו.

MommyHug

New member
מאיפה כל המידע?

מה זה האתר של קים? בזמנו חיפשתי מידע לראות מה קרה עם כולם, למשל האם הזמרת קאנטרי מפורסמת כיום, אבל לא מצאתי... אשמח לקבל את הכתובת של האתר

תכנסי לקישורים-לינקים.למעלה בדף על

על הפס הכחול,אם זוכרת נכון. יש שם קישורים לכל בנות "מתחילות מחדש" מכל העונות והצוות. את יכולה להכנס ולקרוא כאוות נפשך. אם אין לך בעיה עם אנגלית, את יכולה לשמוע את רונדה מדברת בשידור חי ברדיו, הוכנס לאחרונה לאתר שלה,צד ימין למעלה וזה מרתק לשמוע איך היא מנתחת בעיות ועוזרת לאנשים. כמו כן יש את אתר עלית,המיועד למעריצי הסדרה.נדמה לי שהכניסו אותו ללינקים.אם לא כדאי להכניס כי יש בו אינפורמציה מעניינת, פרוט של כל פרק,כמו שאנו עושות פה. רק קחי בחשבון,שאחרי שתדעי הכל לפני כולן,זה כבר יעניין פחות. מנסיון.

MommyHug

New member
תודה ! ../images/Emo140.gif

אני לא מתכוונת לדעת הכל, אלא מה קרה לאלו שסיימו את התכנית, מה קרה להן במשך השנים... זה מה שמעניין אותי. אלך לראות מה יש שם בקישורי, איזה כייף

אם יש לך שאלה ספציפית,שאלי ותעני.

מסתבר כי אני מהבודדות שאכן קוראות הכל. אז אל תתביישי.און דה האוס-על חשבוני חח

MommyHug

New member
כמה נקודות עד כה...

הקישור ל"האתר של איימי" מוביל לאתר של מורין...
(מהעונה הראשונה) רק עכשיו אני מגלה שהתחלפה עונה בזמן שצפיתי... לא ידעתי בכלל, חשבתי שכל הזמן ההוא (עד שג'וסי הגיעה) זו אותה עונה. איזה קטע... בכלל לא הראו שמתחלפת עונה אז עכשיו זו העונה השלישית?
זה נחמד, במיוחד האתר של אודרי, לא ידעתי שיצא הסינגל שלה... בכל מקרה, יש את השירים שלה להשגה?

ראשית נעשה סדר בדברים.

כעת אנו צופים בעונה השניה. העונה הראשונה נגמרה עם גוזי,ליאה,היילי ולינל (שסיימו). הוט המשיכה לשדר לנו ברציפות את העונה השניה,ממש כשהראשונה הסתיימה,לכן כנראה לא שמת לב. גם את העונה השלישית,ישדרו ברציפות,מייד עם תום השניה(עוד זמן רב). בנוגע לאתרי הבנות- צריך לזכור כי מה שמשדרים פה בארץ שודר כבר בארה"ב משנת 2003 יולי ליתר דיוק. הסדרה הסתיימה שם במרץ 2006.דהיינו אנחנו בפיגור ניכר.לכן כמה האתרים,שפעלו אז, כבר לא פועלים כיום.לאמי יש אתר פעיל מאוד של יעוץ לנסיעות לחו"ל.אין קשר בינו לאתר של מורין. לא יודעת מה קרה אצלך,תנסי שוב. בנוגע לאודרי,אי אפשר להשיג את הסינגל שלה פה,כי גם בארה"ב היא לא ידועה. ההפקה מימנה לה,אך קריירה מזהירה לא יצאה מזה ואת לא מפסידה דבר. האתר של קים,בה את צופה כיום,פעיל מאוד וניתן לקרוא בו עידכונים שוטפים על הבנות. תכנסי לתמונות ותראי תמונות של ההריון הראשון של טוואנדה,תמונות מהסיום של גוזי, מהסיום של קים וגניפר ובכלל יש המון חומר רק צריך זמן לקרוא. שתהני.

אכן את צודקת הלינק שנתנו לאמי,הוא

הוא הלינק של האתר של מורין. צריך לתקן את הטעות ולהכניס שם את שם האתר הנכון של אמי!

בנות יקרות שבוע טוב !!!

א. הקישורים כולם עובדים בצורה יעילה לא היתה שום בעיה עם הלינק לאתרים . ב. האתר של איימי סודר ו עודכן . ג. שבוע טוב :)

למעלה