חדשה-ישנה!

pRincEsSa16

New member
../images/Emo58.gifחדשה-ישנה!

היי הייתי פעם בפורם אבל נטשתי.... וגם החלפתי משתמש... אז לכולם! אני מעיין בת 16 ועכשיו.... היום סיימתי לקרוא את הספר השישי... ומרות שידעתי שדמבי ימות עדיין היית בשוקק ובכיתי מתי שהוא מת! זה היה עצובב..... חחח עכשיו אני סוף סוף יכולה לקרוא ספוילרים! ממממ יש לי הרבה שאלות לא פתורות.... ועד שיצא הספר הבא יש עוד זמן... אבל ממש נהנתי לקרא את הספר! במיוחד בגלל הארי וג'יני! תמיד פינטזתי שהם יהיו ביחד. וזה קרה... אמרו גם משהו על הרמיוני ורון... אבל כלום לא קרה בינהם.... אני מתכוונת למשהו משמעותי... אתם חושבים שהארי וג'יני יחזרו להיות יחד בספר הבא?

../images/Emo139.gifברוך הבא ../images/Emo58.gif

לפי דעתי הארי וג'יני יהיו ביחד כי הם אוהבים אחד את השניה אבל הם לא יהיו זוג באופן רישמי, הם יתנשקו ויעשו ילדים בשושו אבל לא כמו בספר השישי...יתמזמזו בחדר המועדון לעיניי כולם...

The TB

New member
היא בת

כל פעם שמישו אומר "אני חדש" אומרים לו "ברוכה הבאה" וכשמישהי אומרת "אני חדשה" אומרים לה "ברוך הבא" ?

CigaretteBurn

New member
היי :) ../images/Emo58.gif

הארי וג'יני, המ, טוב, תמיד חשבתי שהם יהיו חמודים ביחד... אבל בספר זה פשוט קרה נורא מהר ולא אהבתי... פתאום הוא נדלק עליה, פתאום הם ביחד [הג'יני הזאת, יוצאת עם כל אחד!], פתאום הם נפרדו... אע.

pRincEsSa16

New member
../images/Emo58.gifמממממ

כן זה באמת היה מוזר... ומהיר... אבל חשבתי שרולינג תעשה שג'יני תאמר להארי שהיא תחכה לו וזה..... יעני שיהיה בטוח שבסוף הקרב (אם הוא יישאר בחיים כמובן!) הם יחזרו האחד לשנייה.... מה שבכל מקרה נראה לי..... מממ ובקשר לסנייפ עוד לא החלטתי.... כל הספר שנאתייי אותו..... בכלל כל הספרים שנאתי אותו.... אבל לא יודעת... נראה לי משהו יהיה איתו שיפתיע....

למעלה