זוג או פרט? דיון

../images/Emo58.gif זוג או פרט? דיון

עושה רושם שניקט לא יגיעו אל החופה ואני חושב שזו יכולה להיות יופי של הזדמנות לדון בזוגיות בסדרה. נדמה לי שכמעט כל זוג שנוצר מגיע איכשהו לחתונה או מתקרב לזה. למעשה, אם ניקט ייפרדו זה ייחשב כ"וואו. סערה בעולם של היפים". המצב לא דומה בשאר הסבוניות... ובעצם - למה כל זוג חייב להתחתן? הרי לא כל מערכות היחסים בעולם נגמרות בחתונה. אנשים נפרדים מסיבות שונות ומשונות. מדוע כשזוג בסדרה נפרד אנחנו נכנסים להלם בעוד שבסבוניות אחרות זה לא קורה?

arielbbb

New member
המשך- ../images/Emo58.gif

אני לא מתרגש מביטול החתונה.. אני בהלם מזה שישר שטיילור מגיעה, ישר ריד'ג שוכח מי זאת ברוק..אישתו!! מי זו הבחורה שגרה איתו כבר במשך שנה בתור אישתו זו שמגדלת את ילדיו כל השנים זו שחיכתה לו בבית אחוזת טירוף כאשר איבד את זכרונו זו שהתאבלה עליו ודאגה לו פעמיים גם בבית המכתש, וגם במכרה. ואפילו עכשיו כשהוא בביה"ח היא אחוזת בהלה כשהיא מבינה שהוא ברח מביה"ח. אתה באמת צודק שברוב הסדרות זה וואוו אבל במקרה זה..אף אחד לא האמין בהם לא סטפני לא אריק לא ריד'ג ואני מאמין שברוק בליבה גם לא האמינה בכך.. היא עשתה זאת למען בריג'ט. אז הוואוו האמיתי פה זה שבירת החתונה של ברוק וריד'ג על ידי ריד'ג הנואף.. אז מה אם לפי החוק נישואיו בטלים.ונישואיו לטיילור תקפים.יש לך אישה בבית שאוהבת אותך-ככה נוטשים אותה מבלי לידע אותה?? והולכים לשכב על הספה עם האקסית המיתולוגית?! מה עם אר ג'י? וואוו

Indiman1

New member
כנראה זה מראה ש..

רידג' למעשה אוהב את טיילור, ואילו ברוק מהווה תחליף סוג ב' ורק כשאין מישהי אחרת, אז הוא חוזר לברוק שהיא מעין הברירת מחדל שלו. ולכן המסקנה היא שטיילור היא אהובתו האמיתית/הנצחית/היחידה של רידג'.

Black Queen

New member
שמרנות?

נראה שכל זוג שמגלה שהוא מאוהב רץ ישר לכומר. וזה די מוזר, האמת. מגורים משותפים? אירוסים ארוכים? חתונה לא בווגאס או בבית של ברוק? כזאת שבאמת מתכוננים אליה כמה חודשים מראש? בקיצור, חתונות, לדעתי, הן סתם הזדמנות ללחיצה על בלוטות הרגש של הצופים (I always cry at weddings
) וכמובן הזדמנות לעשות שואו-אופינג עם שמלת החתונה הכעורה שעוצבה במיוחד למען המטרה.

arielbbb

New member
../images/Emo67.gif יש דמויות שאני מאחל להם-

להיות זוג ויש כאלה שלא: ברוק-זוג. ריד'ג-זוג-אבל עם ברוק.אם לא אז פרט. סטפני-פרט. אריק-זוג. (איפה לורן?!) סטפי & פיבי- זוג אחת עם השנייה. תורן-זוג. מייגן-פרט.שתרכל עם עצמה. דרלה-זוג. קלארק/באקי-זוג.אבל לא עם סאלי. סאלי-זוג-לא עם באקי. תומאס-פרט. גבי-זוג-רחמים על יתומות. ריק-זוג. אמברוזיה-זוג. דיקן-פרט. ניק-פרט. ז'קלין-זוג. מאסימו-פרט.

r i n a r i n a

New member
יפה arielbb! אני חדשה כאן. יש רק דב

יש רק דבר אחד שהייתי מוסיפה לך. שטיילור גם היא פרט.ושיעיפו את סטפני'לה לכל הרוחות.

arielbbb

New member
../images/Emo91.gif כמה תמונות--

תמונה-1 = האם זאת ברוק לוגן או שמא זו לייזה קולבי (כל ילדיי)??

arielbbb

New member
../images/Emo91.gif תמונה 2-

תמונה-2= האם זו טיילור או שמא זו ג'קי ??

../images/Emo88.gif עד כאן!

אין סיבה שהשרשור הזה ינוצל"ש. בטח לא למטרת "מי זאת?" (טלי, אני רואה אותך צוחקת עכשיו
). אני ממליץ לכל באי הפורום לחשוב דקה אחת לפני שהם מעלים הודעות לפורום.

girlontop

New member
אני כבר לא צוחקת ../images/Emo11.gif

ההודעות האינפנטיליות מזמן עברו את גבול הטעם הטוב.

girlontop

New member
רייטינג

חתונות זה קיטש, קיטש זה רייטינג (אם הזוג מעניין מישהו, that is). בגלל זה רוב החתונות הן בסוויפס. יש גם את עניין השמרנות שהוזכר כאן. עקרות הבית מהמיד-ווסט צריכות קצת נחת

Indiman1

New member
האמת שלא שמתי לב לזה

עד שאתה הזכרת.. אבל זה לא נכון תמיד - למשל ניק ופלישיה שהיו זוג אבל בכלל לא דובר על חתונה. ולי ממש אבל ממש לא אכפת אם זוג בסדרה יינשא או לא, אלא אם כן זה באמת זוג מיוחד וחשוב שאכפת לי ממנו. במקרה של ניקט, למשל, ממש לא אכפת לי . הם די משעממים.

למעלה