זה לא פשוט להיות תומר לנצמן

dila880

New member
ואווווווווווווו כמה שנאה

וכל זה למה עפריטה מה עשו לך רע ? וגם לשלח אותם לתהום הנשייה ! דבר אחד ברור לי את מקנאה אחרת היית מתעלמת מזמן !

עפריטה

New member
ברור שאני מקנאה ,אלה מה-כמו כל בנות ישראל

והעולם בכלל ,גם בקטמנדו מקנאים כולללללללללללללללללללללללללללללללללללללם מקנאים . רותי ושאר ניקייך ,כשיש אוצר מילים ששואף לאפס והטון היבבני לא בדיוק תופס ,מה אומרים הו הו מקנאה ..... וואט אבר.

רותי167

Well-known member
עפריטה,שאר ניקיי? עכשיו אני בטוחה שאת

משועממת וטרחנית המשתלחת בכל מי שדעתו אינה כדעתך כי אני רותי ורק רותי ! מעולם לא היה לי כאן ניק אחר,הבנת את זה משועממת ומרשעת? התנהגותך דוחה ברמות שאף פעם לא ראיתי.

עפריטה

New member
עכשיו את בטוחה? פיייייייי היית לך הארה?

אוי עולב עולב ...בדבר אחד את צודקת ,כרגע אני משועממת ולכן אני עונה לשלל ניקייך שאגב מגיבות להודעותיי גם אם הם כביכול לא מופנות אלייך. בלופ בלופ אממ בואי נאמץ את הראש ונחשוב למה זה קורה....אממ אולי בגלל שאת עזובה ומתוסכלת ופותחת בשקיקה את כל הודעותיי כי שם אפשר למצוא עוד מילים מעבר לביזיון שלך שמסתכם באוי אוי אוי כמה את רעה ..... תקלטי ותפנימי שאני לא שמה עלייך בשיט עלייך ועל מיסכנותך המרריירת.

איכס לא הייתי מזכירה את עדנה בטח לא

במה קשור לשרשור הזה או בכלל, מי אמר עדנה המזעזעת/רעה/מכשפה, ולא קיבל??לפחות סער,ותומר אמרו לה את מה שרובם שם חשבו עליה, ושוב הולכת להקיא עדנה ולחזור, המשך יום מקסים!

עפריטה איכס כמה הדיבור הפרחי שלך מסגיר

עד כמה את בנאדם קטן שמנסה לפעמים לדבר ב"מילים גדולות" יאללה תחזרי לנוח עם הגבס, מממממממ ביייייי.

25230

New member
כמודל תיאורטי

הרבה יותר חשוב, בהדחה של תומר המבט היה את מי את רוצה להעיף. הפעם השאלה היא את מי את רוצה בגמר ולכן יש קודם כל חשיבות לקבוצה ולאו דוקא ליחידים (איילה אינה חלק מהקבוצה כמובן). כאשר אנשים לא רוצים את איילה בגמר אז אין להם בעיה לסמס בטירוף ליריבה הקשה ביותר שלו ולהשקיע הכל בהצבעה הזאת מתוך הנחה שההצבעות הבאות תהינה קלות יותר כולל הגמר עצמו שבו ברו מי המועמד המועדף ואין לו תחרות אמיתית מצד משפחה אמידה, בעלת קשרים ומאורגנת היטב.

avi 141

New member
פעם טענו שאני מאוהב באלירז, עכשיו בעצמי?../images/Emo8.gif

I מ י ר ב I

New member
אני מאוד אהבתי את הבלוג!!

תומר כותב ממש יפה. אולי הוא חי טיפה בסרט,אבל זה משהו שכולנו קצת חיים בו... אהבתי במיוחד את הסוף.

למעלה