ה-קור-בן

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo58.gifה-קור-בן../images/Emo58.gif

אחרי עיכוב קל, פינת הקורבן חוזרת
הקורבן שלנו להיום הוא... אסטר (Computerized Scar)
תפציצו אותה
הקורבנות הבאים: בלינדה belinda גאולונת pRimaVeriTaVIV זה לא נגמר Harpush ShirBesser העלמה הקטנהה Ditz 93

hadarinke

New member
שאלונוש XD

צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?

מוחעחע

צבעים: צבע שיער: חום בהכחשה לשחור צבע ציפורנים: שחור צבע קיר בחדר: סגול כהה צבע מצעים: שחור לבן נראלי צבע מקלדת: לבן? צבע טלפון: כחול צבע פלאפון: ורוד צבע בלוג: אין צבע חולצה: כרגע תורכיז בד"כ זה שחור
צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין צבע חזיה: אני ללא כרגע
צבע רקע במחשב: אמ זה תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן
מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אולי איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש הרבה סוגים של אהבה
החג האהוב עלייך: פסחח הסרט האחרון שראית: DEBS הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: טרופית המחשבה האחרונה שלך: מה שתיתי :J השיר האחרון ששמעת: סוויט צ'ילד או מיין[הצלצול שלי] עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: אכן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן. אכלת כלי כתיבה: כן חחח שמעו מחק זה טעים נפגעת מאוד ממישהו: סי זרקו עלייך מאכל: כן D: ובכללי: שם: אסטר גיל: 16 בקרוב מאכל אהוב: שניצל תירס שתיה אהובה: מים כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: אין לאן לצאת בבית שאן ~_~ מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק לסוגיו מה היחס עם ההורים: אממ.. היית אצל פסיכולוג? אצל יועצת ביצפר היית אצל פסיכיאטר? נופ חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה טרומבון[
] ופסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? הומוריסטי מקלל הרבה? כן ישן הרבה? סביבות ה8 שעות ביום אוכל הרבה? כמה שאפשר אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? שמאלני מה דעתך על הומואים ולסביות? החופש לאהוב
מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? לא אכפת לי

טוב.

מה נשמע? איך החיים? איך בבית ספר? איך השם שלך כתוב בת.ז? השיר שאת הכי מתחברת אליו כרגע? למה? נכון ששיער קצר מדי זה דיכאון? את יודעת שחודש הבא the l word חוזרת ליס?:) בלע. נו. אני מדוכאת אז אין לי יותר.

יאי

מה נשמע? פסדר איך החיים? חיים :] איך בבית ספר? סביר איך השם שלך כתוב בת.ז? אסטר השיר שאת הכי מתחברת אליו כרגע? Heart burst into fire - Bullet For My Valentine למה? כי המילים שלו זה כאילו כתבו עליי נכון ששיער קצר מדי זה דיכאון? אני לא יודעת אבל אני מחבבת שיער קצר לבנות D: את יודעת שחודש הבא the l word חוזרת ליס?:) ממילא אין לי יס P: אבל בהוט יש בויאודי את העונה השניה =0 בלע. נו. אני מדוכאת אז אין לי יותר. יהיה טוב :) ! אם זה ממש נורא לכי לספר נורמאלי שיסדר לך את זה קצת.

נמ

לצחוק, שאנשים צוחקים מהבדיחות שלי, אני תמיד מוסיפה לעצמי שנה מעל הגיל שלי, אני תמיד שונאת להיות בגיל שלי :) אני חייבת לפתור את הציור השבועי לילד כל פעם שיש שעה יפה בשעון הדיגיטאלי אני חייבת להריץ רשימה בפלאפון ולראות "מי חושב עליי"
אני יכולה יכולה להתאהב בכל אחד בתנאי שיש להם שיער שחור.ארוך. ראר.

../images/Emo26.gif

עוברת על הספר טלפונים בפלאפון בלי לראות ומישהו אומר לך "סטופ" ומי שיצא יענו חושב עליך
זה מטופש אבל אני מכורה

למעלה