ה-פ-ת-ע-ה

• פותח הנושא TOUSH
  • פורסם בתאריך

TOUSH

New member
בנות זה לא מפגש../images/Emo70.gif

הם יתארחו ב
בבלוג טיוי אתם תיראו אותם במסך במחשב הם יהיו פה במשך שעה ויענו על שאלות. ומי שתפספס אין לה מה לדאוג בכלל
כי יהיה את זה ב
בשידור חוזר כזה תוכלו לצפות מתי שתירצו

Baruush

New member
אבל אני עדיין יפפספס הזדמנות

לשאול אותם או לא יודעת מה. נמאס ליייייי! אני אומרת לכם, אני בחיים לא אראה אותם [חס וחלילה]

כרמלושש

New member
שאני אביןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

זה בצ'ט למעלה??? ההוא שיש למעלה?? איפה שיש את הקטגוריות של הטאגליי'נס? והאלבוםםם?

TOUSH

New member
../images/Emo45.gifזה בבלוג טיוי אירוחים.

אל תדאגו אני מבטיחה לכם שלא תפפסו אני יזכיר א זה הרבה במהלך השבוע.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הבויז לא באים בסוף ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חס וחלילה אבל תקראו כי זה חשוב! וחוצמזה, טוב שתפוז נזכרו אחרי חצי שנה חח אבל זה גם משהו, לפחות. בכל אופן קודם כל תרגעו. כי גם מי שלא תהיה יום ראשון, תוכל לראות את זה אחרי כמה ימים אלף פעמים בארכיון בתפוז. ושרשור שאלות לבויז ייפתח מיום שישי, אז תרגעו בנות.

אה וגם..!!

ביום ראשון כמה דק' לפני 18:00 יהיה קישור מיוחד בפורום לאירוח! אז אל תכנסו ללחץ איפה זה יהיה. כי יהיה פה קישור ישיר!

עדדין לא הבנתתתתתתתתתתי

אייזהה בלווג טיויי??!!?!?ומה זאת אומרת נראה אותם על המססךך??

הם יהיו במצלמת אינטרנט בבלוג טי.וי

של תפוז.. את יכולה להגיד לאדם "תתפשט" והוא יעשב את זה .. סתם חחח את שואלת אותם שאלות וזה..

יש סוף סוף .. ../images/Emo9.gif

איזה מזל שזה ב- 13 כי ב- 14 אני טסה לחו''ל וואי איזה כייף יום לפני שאני טסה אני אראה ת'בויז מתארחים בתפוז אחח איזה כייף ...

../images/Emo204.gifאני מאושרתתתתתתתת

סופסוף משו משמחחחחחחחח קורה פהה.. והכול בזכות המנהלות שלנו כפרות עליכםםםםםםםם אוהבת אותכם..מואהה אין עליכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! ואני רוצה להבין איפה זה יהיה והכול כי לא הבנתיי? אז בקשה תסבירו לי ולכול הפורום בפירושש כדי שלא נתבלבל.. תנקססססס יואוו כמה שאלות אני ישאל את שרון!!! כפרה עליו!

הסבר קצר על האירוח למי שלא הבין...

יום ראשון ה-13.8 (שזה יום ראשון הקרוב
) בשעה 18:00 יתקיים אירוח של הגיים בוייז בתפוז מ'זה אומר אירוח? הבנים מגיעים לענות על השאלות שלכם וזה יועבר אליכם בשידור חי בתפוז
-בעצם מדובר בצאט TV מה שאומר שחוץ מלשמוע את התשובות גם תוכלו לראות אותם עונים עליהם
את השאלות אתם תכתבו כאן בפורום בסופ"ש-בהודעה שתפתח במיוחד בשביל זה. השאלות הכי טובות יבחרו (בתקווה שיהיה זמן לשאול את כולם אבל שום דבר לא מובטח) והבנים יענו על התשובות האלה בשידור חי
שיהיה שבוע טוב לכולם

למעלה