השרדות 7 פרק 3

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
קומיקס ../images/Emo58.gif

אם זה לא מצחיק, אני לא יודע מה כן
(היו קומיקסים יותר מצחיקים אבל גם לזה לא חסר)

jt7785

New member
אבל מה

לא כותבים, it does? זה די מפריע
מת עליו, הוא כזה כלי.

Gal6

New member
מותק מותק, סתכלי על השעון

פשש שחר מתיעל, עונה שעברה כל מה שהוא עשה זה לבדוק אם יש ספוילרים בהודעות

axnholic

New member
בהחלט שווה צפייה חוזרת../images/Emo58.gif

את הפרק ראיתי רק עכשיו, איזה ייאוש! טוב אני חייב להגיד שהפרק היה מצויין. תחרות הפרס עם הסירות הייתה קורעת מצחוק, כל הזמן ניסו להרטיב את רופרט ולהכשיל אותו (מה שבהחלט לא הלך) ואיך רופרט מנסה להטביע את הסירה, איזה כוח אדיר. אוסטין הדפוק הטביע את הסירה של עצמו ובסוף דרייק ניצחו (יי!). אני חייב להגיד שקריסטה בהחלט מחליפה ראוייה לקריסטי (6) היא כל כך מצחיקה. התחרות חסינות הייתה גם טובה אבל לא חמש כוכבים, לשון לא היה סיכוי נגד רופרט. אני ממש עצוב שהעיפו את לילי היא הרבה יותר טובה מדארה והמבטא המעצבן. כדי להוכיח שלא היו צריכים לסלק אותה הלפיד לא נכבה, חומר למחשבה. בקשר למריבה של דרייק לא הבנתי על מה הסיפור? על שחייה? הם כנראה ממש משתעממים.

g.o

New member
מה?!

איך אתה מעז בכלל להשוות את כריטסה וכריסטי (6). איך בכלל חשבת. קריסטי בכלל לא הייתה חמודה ואני זוכרת רק את הצד הבכייני שלה. כריסטה שולטתת ! יעני חוץ מהקול המוזר שלה (היא מצוננת או מה?) . שמתם לב שאוסטין קרא לה ביג ברד - ציפורת מרחוב סומסום. אידיוט!

Boran

New member
../images/Emo58.gif מעליי וגם פה

יש לה קול של גבר, ראסמי אבל היא נראית טוב.

amitooshacham

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

ארגגגגגגגגג חוצפנית שכמוך!!! איך את מעיזה לרשום שקריסטי לא הייתה חמודה והייתה בכיינית?!?!?! קריסטי שולתת על קריסטה. יש לקריסטה קול של גבר, היא לא מגיעה לקריסטי לקרסול כשמדברים על חמודה. וקריסטי נראית הרבה ה-ר-ב-ה יותר טוב!!!!

g.o

New member
../images/Emo58.gif

בונאה עמית הטעם בבנות שלך ממש מעווט

Boran

New member
שלום, תחסר לנו.

יאללה אנשים, עמית הלך, אפשר לקלל את כריסטי

Boran

New member
הקטע הוא ../images/Emo58.gif

עכשיו עפו 3 ממורגן עדיין יש סיכוי חס וחלילה שדרייק יפסידו 3 תחרויות והשבטים יכנסו לאיחוד בשוויון. אם דרייק רוצים לזרוק תחרות אז לפחות שיחכו עוד 3 ימים כי אם יהיה להם רק עוד ניצחון אחד, זה מבטיח עליונות באיחוד.

למעלה