השרדות 7 פרק 3

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

Outlast

New member
האתר נראה אחלה..../images/Emo45.gif

למי שצופה ומתעניין כמובן, ולא חושש מספוילרים..

jt7785

New member
יפה לאללה

אני ממש אוהב את סגנון הכתיבה שלך, למרות שאני לא תמיד מסכים איתך, אני ממש נהנה לקרוא! אחלה אתר! אולי סוף סוף תרשם ותצטרף אלינו לפורום? אתה יכול לתרום יותר מאשר העדכון השבועי שלך...

Boran

New member
הרבה כבוד אחי

ממי שיודע מה זה לכתוב סיכום שבועי של פרקים, וכמה זה תובעני ולא קל, אחלה סיכומים, מאוד אהבתי, והצלחת להצחיק אותי מספר לא מבוטל של פעמים
. אתה רוצה אולי לפרסם אותם גם בפורום כמאמרים? הרבה, הרבה כבוד

Gal6

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 703../images/Emo58.gif

פרק יפה מאד בעיקר התחרויות היו מוצלחות מאד וחבל על ליליאן המתוקה... תחשבו, כשיהיה איחוד זה יהרוס כמו בהישרדות 4. מזל שסוף סוף פרק הבא מתחילות בעיות אמיתיות בדרייק, זה כבר נהיה מסוכן מה שהולך שם.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gifהשרדות 7 פרק 3

אני ראשונה!!!!!!!!ייייששששש!! (ותודה רבה לשחר החבר האהוב שלי שמצא לי את הפרק במהירות כזאת. אוהבת אותך!) אז ככה, הפרק עצמו משעמם. שבט בכייני מתחיל לעלות לי על העצבים מזל שהם נכחדים..חחחח... אבל התחרויות אוחחחח....מעולה!!!!!!!!!!! התחרות פרס והתחרות חסינות היו מהטובות שראיתי. היה הרי ברור שייקחו את רופרט והוא ייכסח לבכייני את הצורה. וגם התחרות פרס הייתה מעניינת ביותר, ושוב, רופרט כיכב. היה די ברור שליל תעוף. פרק הבא נראה מעניין. לסיכום, שבט בכייני עיצבנו אותי, אבל דרייק, שולטים!!!!!!!!!!!!!!

Gal6

New member
משחקת מלוכלך הא?

סתם הדס, את יודעת שאני יתן לך להיות ראשונה מתי שרק תרצי

F r o o b i e

New member
אתה לא "תתן" לי אם כבר אז נסכם

ששנינו הינו ראשונים כי בסה"כ כתבנו את ההודעה באותו הזמן מה שאומר שגם ראינו את הפרק במקביל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 703

אוח מורגן מורגן. מה יהיה אתכם מורגן ? שבט כזה עלוב לא נראה על מסכינו מאז ימי מראאמו העליזים. חבל לי עליהם, וחבל לי על ליליאן שנפלה על כזה שבט שלא יודע להעריך תרומה של אנשים ומעדיף להצביע לפי קליקות חברתיות. סך הכל פרק חביב, תחרויות נאות, אבל זה לא הגיוני שכל התחרויות בינתיים היו תחרויות פיזיות ... מה קרה לתחרויות מנטליות ולפאזלים ? רופרט הזה פשוט חזק מדי, אין עליו. ג'ון וסנדרה מעצבנים אותי, ויש את מישל שבכלל לא עושה שום דבר ולא מדברת. חסרים לי שיחות בתוך השבט - כמעט לא רואים את זה בעיקר לא אצל דרייק חוץ מהמריבה של ג'ון וסנדרה. טוב, נחכה להמשך טוב יותר.

Boran

New member
הישרדות 703 ../images/Emo58.gif

יופי של פרק, כרגיל. תחרות פרס ממש ענקית, ממש אהבתי. גם את התחרות חסינות. בעונה הזו יש להם אחלה תחרויות, בינתיים כולן חדשות ומקוריות. חח איזה חמודים היו ג'ון ומישל עם הסלטות שהם עשו כשהם זכו בתחרות פרס
ורופרט הליצן הזה, עדין עם החצאית שלו
הוא עדיין כלי אבל. שוב, כמובן, המוזיקה הדהימה אותי. הסאונדטרק הכי טוב אי פעם בהישרדות. אפילו יותר טוב מה-"הו הא! הוהא!!" של הישרדות 4. סנדרה גם היתה חמודה איך שהיא ענתה לג'ף בתחרות חסינות. היה קטעים איך שלא נכבה הלפיד של ליל. זה קרה רק פעם אחת קודם- שהלפיד של קולבי סירב לכבות. עכשיו: צריך לתאם בין העריכה לסדר הוצאת הפתקים של ג'ף. אני מבין שהם הראו את ההצבעות של ליל ודארה
אחת לשניה, והצבעה של אנדרו שכביכול ייצג את הברית המשולשת שלו, שלא הראו למי הוא הצביע. אבל רבאק, תערכו את זה בשכל! ראו שדארה
כתבה "lill", ועל הפתק הראשון שג'ף הוציא היה כתוב Lil. אז נכון, זה לא הבדל גדול, אבל בזה שהכתב הוא לא אותו כתב, זה מגלה שהברית הצביעה נגד ליל. היו צריכים לעשות תיאום, כך שהפתק הראשון שג'ף יוציא יהיה הפתק שכתבה דארה ואז יהיה הכי הרבה מתח. בקשר לפרומו לפרק הבא (ספוילר עתידי כמובן למי שלא ראה) איזה דפוקים דרייק. השבט היחיד לפניהם שהפסיד בכוונה היה סוק ג'אי, וזה היה מה שבסופו של דבר הביא לנפילתם. סוק ג'אי הפסידו בכוונה בפרק 3 שהם העיפו את ג'ד. ולכן הם הפסידו בסוף ופוגנגו. אסור, אסור, אסור שדרייק יפסידו בכוונה. אם הם רוצים שיקבעו ברית של 7 נגד ג'ון בשניה שיהיה איחוד. או שישמרו את ההעפה של ג'ון למתי שהם באמת יפסידו בלי כוונה. אבל שלא יפסידו בכוונה, כי זה ממש מעשה מטופש ופתטי.

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

נכון הם אומרים על איזה טוויסט או משהו בתחרות פרס? מה אתם אומרים? לפי דעתי הזוכים יבחרו שורד מהקבוצה השניה שיעבור אליהם, טוב הא? אגב בקשר להפסד בכוונה אני חושב שראו את רופרט אומר ששון (או מישהו) הוא בוגד בגלל ההצעה הזאת אז אני לא בטוח שזה יקרה כל כך מהר...

Boran

New member
לא הבנתי אבל ../images/Emo58.gif

למה הם לא הלכו לחפש את האוצר מייד אחרי התחרות פרס? אני במקומם הייתי רץ לחפש אותו.

gah

New member
../images/Emo58.gifתורי!

שוב, הפרק ישב אצלי במחשב עד שבאו החברים! תחרויות פשוט מדהימות, פשוט מדהימות, האוסטן מול רופרט אפילו עבר את המייקל מול קולבי, אחחח איזה מדהים זה היה. לא יודע, אני שונא את דארה, כל השאר אני ממש ממש אוהב. עונה מדהימה, פרק מדהים ואגב, הפרק הבא אמור להיות בכלל מדהים, אוסטן שהוא גם ככה לא שחיין גדול פתאום טובע, ברטון מציע לרופרט לזרוק תחרות ורופרט מתעצבן. אם דרייק יזרקו את התחרות זה יהיה המהלך הכי מטומטם, תסתכלו על העונה החמישית, סוק ג'אי זורקים תחרות בשביל להעיף את ג'ד והשאר היסטוריה. עונה רביעית היה גם רצון לזרוק תחרות אבל זה לא יצא לפועל, זה שעדיין לא הלך לרוטו זה משהו אחר חחח בקשר לקריסטה\קריסטי: אני חשבתי בהתחלה שקריסטה תהיה פצצה אבל כלבה, בסוף יצא שהיא נראית בסדר וחמודה לאללה, איזה מצחיקה, עם המגושמות והקול הגברי שלה חחחח בקשר לקריסטי, סבבה, ייצגה את החרשים והייתה מצחיקה, אבל לא יותר, די שנאתי אותה האמת חחחח, ועוד להגיד עליה שהיא נראית טוב? זה בכלל הגזמה.

Boran

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

מסכים. למה אתה שונא את דארה? היא די בסדר. ולדעתי התחרות עם הסירות היתה פשוט גאונית, ופי 8 יותר טובה מהתחרות חסינות.

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני שונא אותה כי אני שונא כוסיות מטומטמות. זה די מסכם את זה... התחרות עם הסירות הייתה גאונית, אין ספק, כל היופי שפשוט כל התחרויות, כל הפרסים והמוזיקה והכל קשור לנושא הפירטים, אין זה כל כך יפה.

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

וזה גם הלך טוב כי כשהסירות הפיציות טבעו זה היה נראה כמו שהטיטניק טבעה, על הצד כזה. יפה

למעלה