השערה..

../images/Emo58.gif השערה..../images/Emo110.gif

לא קראתי את הספר השישי אני מחכה למהדורה בעברית אבל לפי הספוילרים שקראתי עלתה לי השערה, נניח שסנייפ רע, והוא לא תכנן עם דמבלדור, הארי אולי יוכל לחזור עם השעון הזה שהיה להרמיוני כמו שהצילו את סיריוס, יכול להיות שיש עוד פרטים בספר שהפריכו את האפשרות ויכול להיות שהעלו אותה כבר אבל בכל זאת...

wintera

New member
אם אני לא טועה....

בספר החמישי הושמדו כל השעונים להחזרת הזמן.

Marth Darunia

New member
כשהם היו במשרד הקסמים

ושברו כל מיני דברים תוך כדי הקרב עם אוכלי המוות (היה את זה שהראש שלו הצטמק לראש של תינוק)

lgmtk

New member
אי אפשר לדעת אולי היו עוד שעונים

בחדר? או שמורים במקום אחר? זה סתם פרט שולי :\

ענבאך

New member
מבחינת עלילה זה יהיה מחורבן

אין סיכוי שרולינג תשתמש שוב בטריק של מחולל הזמן, כי אז בעצם היא פותרת את הדברים בדרך הקלה והמשעממת. חוץ מזה, לא הבנתי מה אתה מציע פה.

Shaby Sababy

New member
גם בספר הראשון את המוות של וולדי

אחת מהתומכים שלו היה יכול למנוע. לקבוע שאם יקרה משהו אחד מאוכלי המוות יוכל לשנות הכל.

Gizmo16

New member
יו, אתם כל כך מחונכים כאן^^../images/Emo140.gif

איזה חמודים^^
ויקי, ליאת, כולכבוד

Avi potter

New member
אחרי עבודה של כמה חודשים:מפרכים

מצידם של ליאת וויקי: אני חבר-פורום למופת

Bassman

New member
פארדוקס-

אם הארי היה חוזר בזמן כדי לשנות את זה אז הארי המקורי היה רואה אותו. על פי תאוריית היחסות הכללית הזמן הוא מימד- זאת אומרת שהכל קורה בו זמנית. אם הארי היה מחליט לחזור בזמן ולשנות את זה אז זה לא היה קורה.

Gizmo16

New member
אבל(!!!!!!!)../images/Emo28.gif

גם בספר השלישי הארי רואה את עצמו של העבר... למה שם זה בסדר

y1shokata

New member
זה לא בסדר, הרמיוני אפילו אומרת

כשהם חזרו בזמן היא אמרה שאסור שאף אחד יראה אותם אחרת זה יצור בלבול, והארי מבין שהוא ראה את עצמו רק ברגע שהוא בעצמו מבצע את זה, אין כאן שום סתירה למה שבאסמן אמר...

Bassman

New member
זה לא בסדר- אבל זה מוכיח את הפרדוקס

זאת אומרת שאם הוא היה עושה משהו לאחר מכן הוא היה רואה את עצמו עושה את זה באותו רגע.

N o A 1 1

New member
זה מזכיר לי שיעור לוגיקה..

למדנו על פרדוקסים..גררר..זה מעצבן..חיחיחי

Legato

New member
אבל יש גם תאוריה ../images/Emo135.gif

אחרת, שבה הזמן הוא לא מימד אחד קל להראות את זה עם ציור אבל אין לי כוח להתחיל לצייר עם --- וכאלה וזה גם לא פורום מדע

למעלה