השוליה 203

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 203../images/Emo58.gif

את האמת, בסך הכל היה פרק הרבה פחות טוב מהשניים הראשונים. רוב המשימה הייתה משעממת חוץ מכמה קטעים.. והבורד רום היה די צפוי. מהרגע שטראמפ אמר "שתי נשים ששונאות אחת את השניה אומרות את אותו הדבר עליך, שאת משוגעת" לסטייסIE, ידעתי שסטייסIE תפוטר. הבנות המטומטמות בבורד-רום עשו פיל מעכבר. "הייתי מפוחדת" "התחבאתי בפינה". לסטייסIE לא הגיע לעוף, לעזאזל.

Doji

New member
השוליה 203 ../images/Emo58.gif

באמת לא היתה לטראמפ הרבה ברירה אלא להעיף את סטייסי. אבל זה לא הגיע לה. הסיבה שכל הבנות אמרו את אותו דבר (שטויות כמו "פחדתי על חיי", "לא ראיתי מעולם דבר כזה") זה כי הן טחנו את הנושא בשיחות בינן וכולן כבר חושבות אותו דבר. נורא נוח להיטפל בקבוצה למישהו שמפגין חולשה רגעית בשלבים הראשונים כשהקבוצה מנסה להתגבש. מה שקורה זה שהקבוצה מוצאת דרך להתגבש ע"י הרחקתו של מי שהפגין חולשה. אנדי ממש הגזים עם ההצעה שלו לזכיה במיליון דולר. האמריקאים שעוברים שם ברחוב מעדיפים סיכוי טוב יותר ל- 5K$ מאשר סיכויים קלושים ל- 1M$ וגם להעביר שם יום שלם בלי שאף אחד יזכה בפרס זה לא רעיון טוב וכשהפרס הוא 5K$ הראו שמישהו זכה. הבנות היו טובות יותר ב"באז" שהן יצרו, אין לי מושג מי זה הסלב שהם הביאו, אבל הוא עשה את העבודה (20K$ תמורת חצי שעה זה נחמד). כשטראמפ דיבר על כך שהדבר הכי גרוע לעסק זה אי שמירה על תקציב חשבתי כל הזמן על המפקד שלי בצבא שהנחה לעשות בדיוק ההיפך - "כל שנה תדאג לחרוג מהתקציב שהמדור שלנו מקבל כדי ששנה הבא לא יקצצו לנו אותו. המדורים שבסוף השנה משאירים עודף בתקציב השנתי, מראים שאין להם צורך בתקציב גדול ולכן מקוצצים". לא ראיתי את העונה הראשונה של השוליה, אבל התוכנית הזאת ממש מצויינת, נכון לעכשיו תוכנית הריאלטי שאני הכי אוהב והיחידה שאני מחכה כל השבוע להוריד את הפרק הבא.

מטר9

New member
מה שהמפקד שלך אמר (לא ספוילר)

זו הגישה הכי ישראלית שיש ואתה לא תמצא אותה בשום מקום אחר חוץ מבארצנו הקטנטונת.

Doji

New member
זה דווקא עבד מצויין 3 שנים ../images/Emo6.gif

כל שנה חורגים מהתקציב ובשנה הבאה מקבלים תקציב מוגדל או אם יש קיצוצים אז לפחות לא תקציב מופחת. בצבא זה עובד מצויין, אז שטראמפ לא יקשקש על חריגה מהתקציב
זה ההגיון מאחורי פעילות כמעט כל מוסד ציבורי במדינת ישראל וכל משרד ממשלתי, נמלים, בתי זיקוק, חברת החשמל, בזק, וכו'. לכן מצבנו "טוב" כלכך.

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 2X03

לא מסכים איתך...אני דווקא מאוד נהנתי. הבנות הוכיחו שהם חבורה של מטומטמות בזה שהן גם ביזבזו יותר כסף מהתקציב שלהם וגם שונאים את סטייסי ג'יי. סטייסי ג'יי לא הפריעה אלא עזרה בפרק הזה בבנות והם עדיין שונאות אותה בגלל מה שקרה בפרק הראשון. מפליע אותי שטראפ לא רואה שהבנות סתם עושות את זה כי אחרי המקרה הזה היא תיפקדה כראוי. אצל הנים זה לא היה קורה. רעיונות טובים אצל שני הצדדים למשימה של הפרק....קצת פחדתי שבשתיים בלילה הבנים מקבלים הודעה שכל מה שהם תיכננו לעשות נדפק , אבל הם הוכיחו שהם צוות חזק ביותר כך שהם התגברו על המכשול. פרק חביב ביותר..... נ.ב - מי שמבין בביסבול יודע שבניו יורק הינקיז בהרבה יותר אהודים מהמטס ולכן היה עדיף להם להביא את דרק גיטר מהינקיז מאשר את פיאצה מהמטס ( למרות שהוא גם מאוד פופולארי ) .

מטר9

New member
דה אפרנטיס 203 ../images/Emo58.gif

אני מוכרח לומר שזה הפרק הראשון שראיתי והתוכנית הזאת פשוט מעולה. היא עשויה ממש טוב וכמעט שאין שום רגעים מתים. אני לא הבנתי למה אנדי התעקש על מיליון דולר. אני יודע שאם אני הייתי עובר אורח תמים, הייתי מעדיף פרס כספי בסגנון 5000 או 10000 דולר בידיעה שבטוח שמישהו לוקח אותם, מאשר מיליון שיש סיכוי שאף אחד לא יקח. אני גם לא מבין למה הם כל כך נלחצו מהסיכוי שלא יהיה להם ביטוח על המיליון. אני חשבתי שזה מובן מאליו שאם לא יהיה להם ביטוח הם יחלקו פרס כספי נמוך יותר. הרעיון של הבנות היה מצוין, אבל הם היו צריכים להגיד לבחור הזה לחתום רק על האריזה של משחת השיניים ולא גם על הפליירים. אם הוא היה חותם רק על האריזות זה היה מחייב את כל מי שרוצה חתימה לקנות גם משחת שיניים, החתימה על הפלייר אומנם נותנת הבטחה שתהיה פרסומת תמידית ל"קרסט" בבית, אבל זה לא אומר שהם באמת יקנו את המשחה. חוץ מזה, הבנות גם לא פרסמו את זה מספיק. הבאז סביב האירוע לא היה כל כך גדול. אצל הבנים היה אפשר לראות מרחוק שיש איזה משהו מטורף עם כל הלוליינים, אבל אצל הבנות היה רק את הבחור הזה וכמה בלונים וזהו... לא הבנתי גם מה היה עם סטייסי ג'יי (ככה קוראים לזאתי שפוטרה?). אני הבנתי שהיא עשתה איזה משהו מוזר בפרק הראשון, אבל אין לי מושג מה זה כי לא ראיתי אותו... מישהו אולי מוכן להסביר לי מה היא עשתה? בכל מקרה, תוכנית מצוינת, אני אמשיך לראות.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אם הבנתי נכון, הם חילקו את המשחות בחינם. היה קטע בפרק שראו מישהי מחלקת לכל מי שרצה את המשחה, בלי לדאוג לאגורה. חוץ מזה, אם חושבים בהגיון, המטרה הייתה ליצור הכי הרבה באז, ולא למכור הכי הרבה, כך שהרעיון הכי טוב לשתי הקבוצות היה לתת את המשחות בחינם, גם אם זו לא הייתה ההוראה. ולשאלתך, מה שקרה עם סטייסIE בפרק הראשון זה שאחרי המשימה, לפני שנכנסו לבורד-רום וקיבלו את התוצאות מטראמפ, סטייסIE השתגעה קצת, שיחקה עם כדור 8ball כזה, דיברה לעצמה ואז שאלה "למה אף אחד לא מקשיב לי?".. בקיצור, היה לה קטע מוזר. אבל לא עד כדי כך כמו שתיארו הבנות בפרק השלישי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 203

מסכימה עם כל מה שכתבת. הבנתי שהולך לקרות משהו בבורד-רום כשנשארו 10 דקות לסיום הפרק. יהיה מעניין לראות את האנקור שמשודר היום בלילה. זמנה של סטייסי ג'יי הגיע. היא בהחלט היתה החוליה החלשה אובר-אול. על הפישול הבודד של מריה עוד אפשר לסלוח, אבל על השטויות שלה בפרקים האחרונים - כולל ההתחרפנות בראשון, אי אפשר. ירון (אמנם לא שרשרתי אליך, אבל לא נורא
) דווקא ההחלטה היום היתה ברורה לחלוטין. ברגע שהבנות חרגו בסכום כזה רציני (10% לא הולך ברגל) הן היו צריכות להפסיד. לא משנה אם הארוע שלהן היה מופיע על הפרונט-פייג' של הNYTIMES, הפליינג פילד לא היה שווה. חוץ מזה, קצת הצחיק אותי שכשטראמפ ירד ללובי בתחילת הפרק, השמיעו חצוצרות כאילו הוא מינימום מלך אנגליה. מעבר לזה, עצבן אותי האובר-פטריוטיות עם הקווין מרי 2. וממש חיכיתי שמישהו מהם יעשה "I'm king of the world!" - זה היה ממש מתבקש.

Boran

New member
../images/Emo58.gif203

זה ממש מעצבן אותי ששוב לא מבססים את ההחלטה על המנצחים על סכום מספרי קונקרטי. כצופה בסדרת ריאלטי זה נותן לי הרגשה מאוד מבויימת. הכי טוב היה כמו בעונה הראשונה, שנתנו להם משימות שבוחנות תכונות נורמליות שדרושות לאיש עסקים טוב, ושהקאט בין המנצחים לזוכים היה בנתון מספרי של רווח, אם זה בדולרים או באחוזים. כשיש מנהלים שקובעים איזו קבוצה לדעתם הצליחה יותר טוב על סמך עשן וערפל, זה נותן לי הרגשה שזה מבויים. בנוגע לב"ר, מאוד נהניתי, זה היה ב"ר נהדר. אל תשכחו שמה שראינו זה לא כל מה שהיה, אס פאר אס איי נואו, סטייסי ג'יי היתה יכולה להשתולל שלוש שעות ולזרוק חפצים אבל לא הראו את זה. אני מעדיף לתת קצת יותר קרדיט לבנות, ולא להגיד "הן מטומטמות, עושות הר מעכבר". הן היו שם, אנחנו לא. ואם זה עשה עליהן כזה אימפקט שהן אחרי זה ישבו ודיברו על זה, ולא נרגעו מזה אפילו שני פרקים אחרי, אז אני מניח שזה היה הרבה יותר ממה שראינו. "תחזירו אותן לפה" זה הרגעים היותר אהובים עליי בבורד רום. (מיותר לציין מה הרגע הכי אאוטרייג'ס לדעתי)

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 2X03

תגובה למאיה.... חחחחחחחחחח "רק" הצחיק אותך הקטע עם החצוצרות???? הרגע ראיתי תפרק שוב , והקטע הזה פשוט הפיל אותי מצחוק ....עשו ממנו אשכרה איזה מלך. חחחחחחחחח זה באמת היה קורע מצחוק. האובר הפרטיוטיות הייתה בסדר מבחינתי....אבל היה הקטע שכריס אמר " THANK YOU MIS. TRUMP" בקול של ילד בן 4 שמקבל ממתק היה פשוט ע-נ-ק!!!! חחחחחחחחחח איזה תינוק.... נ.ב - 1. הפתיח של הסדרה ממש מעולה , אני מת עליו. יש למישהו מושג איך קוראים לשיר? תודה. 2. שמעתי שערוץ 10 ישדר את העונה הראשונה של השוליה, נכון?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 203

פרק מעולה. העונה השניה של האפרנטיס מצטיירת כדבר הכי טוב בטלוויזיה. לפחות לבינתיים. כמה הערות לחלק מהתגובות של אנשים פה :
הבנות היו צריכות להפסיד. חריגה בתקציב זה לא עניין של מה בכך. נניח הבנים היו קונים מכונית ומחלקים אותה בהגרלה והיו חורגים באיזה 20,000 דולר. אני מניח שהם היו יוצרים יותר באז מפיאצה.
הבנות בהחלט עשו הר מעכבר. שום דבר שסטייסי עשתה באותו סצינה (ולא קונה את הקטע שהיו קטעים שלא שודרו מאותו מעמד) לא מצדיק שיקראו לה סכיזופרנית. היא אולי לא הטיפוס הכי חברתי ובעל טקט, אבל המרחק מפה ועד סכיזופרניה הוא גדול. זה היה ברור שהיא ושאר הבנות לא מסתדרות, והם ניצלו את ההזדמנות להיפטר ממנה. אין לי ממש כעס עליהן כי בסך הכל היא פגעה בתפקוד שלהן.
הבוארד רום היה מעולה. הבנות כל כך CUT THROAT שזה כיף לראות. כל אחת שם מוכנה עם ציפורניים שלופות. מיאוווווו.
ירון העיר הערה בקשר למשימות שאין סכום של כסף שקובע חד וחלק מי מנצח, אבל גם בעונה הראשונה היו משימות שאיזה אקזקיוטיב היה צריך לבחור (כמו בפרק השני של העונה הראשונה). יהיו משימות שיוכרעו ע"י מספר יבש ויהיו משימות שיוכרעו ע"י החלטת מנהל כזה או אחר. אין לי בעיה עם זה.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

שכונה מה שהולך שם, בעונה הזאת. בפרק הקודם, ברדפורד מפוטר בגלל הדבר הכי טיפשי שראיתי בחיים שלי, בלי קשר לביצועים שלו. השבוע, סטייסי ג'יי מפוטרת בגלל שכל הבנות אומרות שהם פוחדות ממנה. נכון, היא אולי היתה החלשה מביניהן, אבל זאת לא היתה הסיבה לפיטורים. בסך הכל, שום דבר לא מפריע לדונלד דאק לפטר שם אנשים כי הוא לא אוהב את השם שלהם/העיניים שלהם/איך שהם מחזיקים את הכפית. וג'ורג'י וקרולין (שאגב מגיע לה סידרה משלה. האישה הזאת יכולה להפוך לקאלט) רק יושבים מסביבו ומלקקים ("כן מר טראמפ!") לו ("לא היתה לך ברירה אלא לפטר אותה/אותו") את ("זה היה ברור שהוא/היא צריכים ללכת") התחת (מספיק 3 דוגמאות). וזה די ברור שהפוץ טראמפ אוהב לעשות קצת פרובוקציות למצלמה. ובלי קשר, מרק מיי וורדס - אחת מהג'ניפריות לוקחות את העונה הזאת. סביר להניח הבלונדה.

maya567

New member
../images/Emo58.gifקטן לשבוע הבא

לא ממש ספוילר - אבל שמתם לב מי חוזר בפרק הבא? הקוברה!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

יאי! התגעגעתי הקלאסיקה של 102- "*יד על החזה* ד'יס איז א טאף וואן פור מי- *קוברה* יו'ר פיירד!"

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 203

קודם כל מה הז הקוברה? שכחתי... בכל מקרה לסטיסי לא הגיע לעוף זה מין קנונית בנות שעשו הסכם להעיף את סטיסי אני לא חושב שהקטע בפרק הראשון הראה שהיא משוגעת לדעתי סתם נסיון של הבנות להיעף מישהי לא רצויה על כולם חבל שטראמםפ לא רא את זה בכל מצקרה פרק טוב משימה קצת משעממת אבל הבורד רום היה טוב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הקוברה = תנועת היד הקפוצה המהירה כלפי המפוטר תוך כדי שהוא אומר you're fired.

למעלה