השוליה 201

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 201../images/Emo58.gif

פעם ראשונה שאני כותב תוך כדי שאני רואה את הפרק. אז ככה:
אליזבת'
יאמי.
איוונה ומריה נראות האומרוסה של העונה הזאת. באו כדי לנצח ויריבו עם כולם כדי לנצח.
רוז' מצחיק. הוא צריך להיות בנאדם מאוד מאוד מאוד חכם כדי להתקבל לתוכנית עם ההתנהגות הליצנית |ירון| שלו. מעניין.
טראמפ מנחה את התוכנית באופן מצוין. בתור איש עסקים שלא עוסק בכל המקצוע הזה של הנחייה, הוא מנחה מעולה.
הטוויסט שקבוצה מנצחת והפרוג'קט מנג'ר שלה שבוע אחרי זה מקבל חסינות נשמע לי דבילי. למרות שזה יכול ליצור מצב מעניין שיותר אנשים ירצו את התפקיד של פ"מ וגם יותר יתאמצו להצליח אם הם יהיו פ"מ.
מה זה הדירה הענקית הזאת?? לוקח עשר דקות רק להגיע לדלת אם מישהו נמצא בחדר שינה.
הטוויסט להביא בן לקבוצה של הבנות ובת לקבוצה של הבנים זה טוויסט אדיר לדעתי. כל קבוצה תבחר את זה שעשה את הרושם הראשוני הכי גרוע, ואז שני אנשים מעניינים יהיו הפ"מ.
ברדפורד עשה החלטה נכונה שהתנדב לעבור לבנות. אני ציפיתי שכולם ירצו לעבור, כי זה מראה לטראמפ שיש לך אומץ.
לא אהבתי שעשו סיפור גדול מהשם של הקבוצה. זה בסך הכל שם, וזה לא יכול לקבוע שום דבר.
המשימה עם הצעצועים נראית מאוד נחמדה בתור משימה ראשונה. תמיד טראמפ מנסה לעשות משימה ראשונה יוצאת דופן מהאחרות, ומה לעשות, הוא מצליח.
ההחלטה של ברדפורד להתנגד לכולם ולעשות מה שהוא רוצה היתה מאוד מסוכנת. אם הוא לא מצליח, הוא עף בטוח, אבל אם הוא מצליח, טראמפ יבין ששווה להשאיר אותו כי הוא חושב על רעיונות טובים בניגוד לאחרים.
אחרי המבחן עם הילדים, היה נראה די ברור שהקבוצה של הבנות+ברדפורד הולכים לנצח. פמלה עשתה שטויות בחדר מבחן עם הילדים הקטנים, ליד קרולין וליד השופטים של המשימה. טעות.
מה הקטע של סטייסי המתולתלת? הכל טוב, אחותי?
ברדפורד יצא מלך. גם התעקש על רעיון שיצא בסוף מוצלח, וגם זכה בחסינות אם הקבוצה שלו הולכת לבורד-רום בפרק הבא.
הבורד-רום היה מאוד מעניין. קודם רוב אומר למצלמה שהוא לא עשה כלום כי לא אמרו לו לעשות משהו, ובבורד רום הוא פתאום טוען שהוא כן עשה.
עוד טוויסט - לקחת שניים או שלושה אנשים? מעניין מה טראמפ חושב שעדיף. לדעתי לקחת שניים בכל זאת יותר טוב. אמנם לקחת שלושה מקטין את הסיכויים של הפ"מ לעוף, אבל זה גורם לעוד אויב נוסף לפ"מ.
למה פמלה לקחה את אנדי? מה הוא קשור? אני הייתי לוקח את ג'ון ורוב. ג'ון היה עוזר לפמלה להעיף את רוב.
רוב פוטר. את האמת, מהרגע שנכנסו לבורד-רום והתחילו לדבר על רוב, היה די צפוי שהוא יפוטר. בכל זאת הרגע שבו טראמפ אמר מי מפוטר היה מאוד מותח ולא הייתי כבר כל כך בטוח שרוב יפוטר.. איזה לחץ!
רוב בנאדם מאוד תחרותי. ראו על הפנים שלו שהוא היה מאוד מאוכזב. בסך הכל, היה פרק מצוין. הפייבוריטים שלי בינתיים הם איוונה, מריה, ג'ון ופמלה. שמתם לב שלא אמרו שום דבר על קלי בפרק? שום דבר. איזה מין שם זה לבחור, בכלל?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אמא, יצא לי מגילת אסתר. למה סימנתי ספוילר? לא יודע.

maya567

New member
../images/Emo58.gif השוליה 201

אני כמעט תמיד רושמת לי דברים בזמן שאני צופה. אבל אני רושמת על מעין מחברת סיכומים שיש לי מהלימודים. בכלל נשארו לי מלא מחברות - אם מישהו צריך. בכל מקרה אני מסכימה עם רוב מה שאמרת. רק לא הבנתי איך לעזאזל הגעת לכך שהרעיון של המכונית מירוץ היה של בראדפורד - הוא הרי רצה את הפוטבול-מן-מירוץ (שאני אישית הייתי טוטאלי קונה!!), ההם שם לא התלהבו - אז הוא הלך על הרעיון של הבנות - של מכונית מירוץ שאפשר להחליף לה חלקים. טוב, ולהערות שלי:
ה-5 דקות הראשונות היו שיר הלל לדה-דונלד. זה היה די משעשע. מה גם שנכנס בום לפריים. נחמד לראות שזה לא קורה רק בארץ.
מה זה ה-encore הזה שפירסמו כל הזמן?
בזמן האחרון בכל תוכנית יש 18 איש... עונה שעברה היו 15, לא? כבר לא זוכרת, אבל בכל מקרה זה לא היה 18. כנראה יהיו תוכניות שיעיפו 2.
לא הבנתי למה קרולין חזרה לתסרוקת א-לה פרינסס דיאנה. אני זוכרת שראיתי אותה אצל ג'יי לנו עם שיער ארוך יותר. יפה יותר.
נחמד שדחסו כל כך הרבה פרסומות לעונה אחת. טויס אר אס, פפסי וכד'. מישהו צריך לממן את המשכורת של טראמפ.
רובין הרספשיוניסט כזו מגניבה. הידעת? בהתחלה רצו להביא שחקנית לתפקיד הזה, ובסוף בחרו ברובין - פקידת הקבלה האמיתית של טראמפ.
קצת קשה כבר להתייחס לאנשים. לא ראינו חצי מהם, אבל ממי שכן:
סנדי - הבריידל שופ אונר, ממש מצאה חן בעייני. בעיקר כי היא לא איזה בוגרת פרינסטון או משהו כזה.
ברדפורד נחמד. קצת אינטנסיבי מדי לטעמי.
ג'ון
- גם לי מותר להיות שטחית. כזה יפה. הלוואי ויקח
אותי לסיבוב במטוס הפרטי של טראמפ.
אנדי - ממש ממש אהבתי. גם מצחיקול וגם גאון צעיר מהרווארד. ממש ירון קטן.
מריה - ממש הזכירה את אומרוסה עם המעיל הירוק וההליכה.
פמלה - ענקית באופן מילולי. רק חבל שהחליטה להתווכח עם קרולין. היציאות שלה בפוקוס גרופ אמנם היו מצחיקות לאללה, אבל לא קשורות. היא גם מזכירה לי את מרפי בראון.
סטייסי ג'יי - בהחלט מוזרה. מאד מוזרה. ממש מוזרה.
יש אחת - לא קלטתי איך קוראים לה - שנראית בת 12. היא לבשה מעיל ורוד רוב הפרק.
היה די ברור שרוב הולך הביתה. הרגו אותו בבורד-רום. הוא היה גם מאד דפנסיבי. לא אהבתי את זה. ובקשר לכל האנדר-יוטלייזד שלו - אני בעבודה מאד אנדר-יוטלייזד, וזה בגלל שככה אני רוצה את זה. אם הוא היה מעוניין - הוא לחלוטין היה יכול לעשות את עצמו יוספול (או לפחות יוסוף). לסיכום, פרק תחילת עונה מעולה. נראה שיהיה דיסקו. וגם אצלי מגילה. לא נורא...

maya567

New member
שכחתי משהו - לא ספוילר

לא מובן לי למה ה-LOL לא היה WS.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

גם אני כל הזמן שמתי לב לאיזה אישה קטנה נמוכה מתרוצצת בין שאר הנשים בתוכנית.. היא אשכרה נראית בת 12. אגב, בעונה הראשונה היו 16 מועמדים. לא יכלו להיות 15 כי זה מספר אי-זוגי והם התחלקו לשתי קבוצות

Boran

New member
../images/Emo58.gif הסוליה- 201

טוב שהכניסו את עניין החסינות, כי תמיד טראמפ אומר שהוא יחזיק את הפ"מ אחראי חלקית לניצחון או הפסד, ולפ"מ אף פעם לא יוצא שום דבר מניצחון, ככה שבעצם לתפקיד הזה יש רק סיכוי להפסד בבורד-רום, ואין סיכוי לרווח אם מנצחים. למרות שבאמת זה יוצא קצת דפוק. טראמפ הכניס יותר מדי טוויסטים בפרק הזה. והוא בעצמו אומר כל הזמן- זה לא משחק, זה ריאיון עבודה בן 15 שבועות. זה יצא ממש מטומטם עם כל העלק-טוויסטים. טוויסטים תשאיר לביג בראדר.
היה חסר לי שכל אחד יציג את עצמו בפעם הראשונה שכולם בבורד רום, כמו שהיה בעונה הקודמת.
ראג' כזה קרוע! "יש לך נעלי פלטפורמה כמו ג'וזף סטאלין" (לפמלה)
בטח אישה תנצח בעונה הזו, טראמפ רוצה להוכיח שהוא לא שובניסט כמו שחשבו בעונה הקודמת כשהוא העיף איזה 7 נשים ברצף.
מוזאיק שם דפוק
משימה ראשונה ממש מטומטמת. הרי טראמפ לא יתן לאף אחד לנהל חברה שתעבוד עם ילדים, והמשימה הזו לא בוחנת שום דבר. ממש שום דבר. חוצמזה לדעתי המשימה הראשונה היתה צריכה להיות יותר שחור-לבן- משימה עם רווח, שלא יהיו כמה הוט שוטס שיגידו איזה קבוצה הם יותר אהבו, אלא שהכסף ידבר, והקבוצה עם יותר רווח תנצח.
ג'ניפר סי. פשוט בהתה בטראמפ כל הארוחה. אני לא מבין איך הוא לא התעצבן מזה.
אנדי מדבר ממש יפה.
פמלה פשוט מטומטמת
רבאק כמעט אף פעם המנג'ר לא עף. וזה מעצבן. פמלה בהחלט היתה צריכה לעוף. בגדול, הפרק היה בסדר, לא מדהים. בעונה 1 היו פרקים הרבה יותר טובים. אנדי עושה רושם טוב. גם בראדפורד. לא הבנתי אבל- ההחלפה של בראדפורד עם פמלה זה היה קבוע או רק למשימה אחת? אם זה קבוע, אז בהחלט הקבוצה של בראדפורד עם הבנות טובה יותר. בראדפורד גם כלי. איבונה מעצבנת אותי. סטייסי ג'יי גם. יש יותר מדי בחורות שנראות כמו ברבי בעונה הזו. ורובין בהחלט שולטת

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ראג' לא אמר על פמלה שיש לה נעלי פלטפורמה, הוא אמר שהוא יצטרך לנעול נעלי פלטפורמה כמו סטאלין. או לפחות כמו קים ז'ונג איל...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 201

טוב המשימה הייתה גרועה לדעתי המשימה הכי גרועה שהיתה בכל התוכנית. גם בתהחלה לא הציגו את כולם המשימה היתה טיפשית הטוויסט של הפ:מ האחראי עם החסינות היה טוב והוגן. כנראה עשה את זה גם כי בעונה הראשונה היו היסוסים לקחת את הפ"מ בינתיים נראים המתמודדים בסדר אבל לא ממש מכיר את כולם דיין יקח כמה פרקים חעד שאזכור את כלם. גניפר סי באמת בהתה בטראמפ יותר מדי .

Boran

New member
בקשר לשוליה (אין ספוילר)

אני היחיד שחושב שהסאונדטרק של השוליה ממש מעולה? בעיקר המנגינות ששמים בסוף הפרק ובבורד רום

amitooshacham

New member
הפתיח מצוין.

נדבקתי אליו מהפרק הראשון של העונה הקודמת. Money Money Money Money

בוביץ

New member
הם באמת מעולים

במיוחד עם המוני מוני מוני. נאי חושב שזה גאוני הסאונדטרק באמת מעולה בהשוליה.

effitesl

New member
../images/Emo58.gif

המשימה לא הייתה משהו ולא נתנה לנו בכלל להכיר את רוב המתמודדים. הצעצוע של אייפקס היה יותר טוב אבל נראה לי שהוא גם היה הרבה יותר יקר, ולא נראה לי שהתחשבו בזה. ברור שככל שהצעצוע יותר יקר יותר יאהבו אותו. לא התרשמתי מברדפורד לטובה. יותר מדי דיקטטור - גם שרצו לבחור שם לקבוצה לא רק במשימה, וגם לא חכם יותר מדי. 18 זה יותר מדי. התחלתי לאהוב בזמן האחרון יותר את הסדרות ריאליטי הקצרות של 8-9 פרקים. הטויסט שהפ"מ לא יוכל להיות מודח בפרק הבא נחמד, למרות שאני לא זוכר בעונה הקודמת שפ"מ שזכה הודח בפרק הבא. לדעתי תהיה עונה מלוכלכת. אני כבר צופה שביתה איטלקית של המפסידים בפרק האחרון. אחלה סידרה אפרנטיס אני כבר מחכה לשבוע הבא.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif השוליה 201

שבתי! פעם הייתי מגיב בפורום הזה קצת, בתקופת הישרדות 7-8, ומאז נעלמתי במסתוריות. עם בואה הממשמש של הישרדות 9 אני חוזר, ואני מרשה לעצמי להגיב גם על השוליה. בעל הבית השתגע. אז ככה - אפקס - רובן לא ממש קיבלו מספיק זמן מסך בשביל לגבש דיעה, אבל לא ראיתי שם איזה מישהי להתאהב בא סטייל ג'סי מהעונה הראשונה. ג'ניפר M חמודה, ולפי דעתי היא תגיע רחוק. ברדפורד פוץ, ולא אהבתי את איך שהוא החליט על המוצר. אם הם היו מפסידים הוא בטח היה עף. מוזאיק - קודם כל, קודוס על בחירת השם הכי פחות מוצלח בהיסטוריה של תוכניות הריאליטי. (עם "ברמונדי" close second). פמלה מפחידה אותי, ואני לא חושב שהיא תהיה עמנו עוד הרבה זמן. ראג' משעשע, בצורה הווירדואית של המילה. השאר די זניחים. אני לא זוכר מי זה היה שנאם בסוף לרוב (נראה לי ג'ון), אבל הוא בסדר, הוא. בסך הכל עושה רושם חביב, די דומה לעונה הראשונה. אני מקווה שיהיו משימות מעניינות, כי לא בא לי שידור חוזר שלה. וזהו.

Boran

New member
אני לא מאמין! ברוך השב!!!

התגעגענו (הסיכומים שלך לעונות 7 ו-8 עדיין בטאג
) נו, ספר, איך היה, איפה היה, חזרת קבוע?

Doji

New member
The Apprentice 02x01 PART 2 ??

מתלבט אם להוריד - היה נדמה לי שהפרק הראשון הסתיים והפרק הבא הוא 02, מישהו צפה ב- part 2 של פרק 01?

amitooshacham

New member
כל מי שכתב בשרשור הזה

ראה את שני החלקים של הפרק הראשון. אצלי זה בכלל היה חלק אחד אבל.. שיהיה.

למעלה