amitooshacham
New member
../images/Emo58.gifהשוליה 201../images/Emo58.gif
פעם ראשונה שאני כותב תוך כדי שאני רואה את הפרק. אז ככה:
אליזבת'
יאמי.
איוונה ומריה נראות האומרוסה של העונה הזאת. באו כדי לנצח ויריבו עם כולם כדי לנצח.
רוז' מצחיק. הוא צריך להיות בנאדם מאוד מאוד מאוד חכם כדי להתקבל לתוכנית עם ההתנהגות הליצנית |ירון| שלו. מעניין.
טראמפ מנחה את התוכנית באופן מצוין. בתור איש עסקים שלא עוסק בכל המקצוע הזה של הנחייה, הוא מנחה מעולה.
הטוויסט שקבוצה מנצחת והפרוג'קט מנג'ר שלה שבוע אחרי זה מקבל חסינות נשמע לי דבילי. למרות שזה יכול ליצור מצב מעניין שיותר אנשים ירצו את התפקיד של פ"מ וגם יותר יתאמצו להצליח אם הם יהיו פ"מ.
מה זה הדירה הענקית הזאת?? לוקח עשר דקות רק להגיע לדלת אם מישהו נמצא בחדר שינה.
הטוויסט להביא בן לקבוצה של הבנות ובת לקבוצה של הבנים זה טוויסט אדיר לדעתי. כל קבוצה תבחר את זה שעשה את הרושם הראשוני הכי גרוע, ואז שני אנשים מעניינים יהיו הפ"מ.
ברדפורד עשה החלטה נכונה שהתנדב לעבור לבנות. אני ציפיתי שכולם ירצו לעבור, כי זה מראה לטראמפ שיש לך אומץ.
לא אהבתי שעשו סיפור גדול מהשם של הקבוצה. זה בסך הכל שם, וזה לא יכול לקבוע שום דבר.
המשימה עם הצעצועים נראית מאוד נחמדה בתור משימה ראשונה. תמיד טראמפ מנסה לעשות משימה ראשונה יוצאת דופן מהאחרות, ומה לעשות, הוא מצליח.
ההחלטה של ברדפורד להתנגד לכולם ולעשות מה שהוא רוצה היתה מאוד מסוכנת. אם הוא לא מצליח, הוא עף בטוח, אבל אם הוא מצליח, טראמפ יבין ששווה להשאיר אותו כי הוא חושב על רעיונות טובים בניגוד לאחרים.
אחרי המבחן עם הילדים, היה נראה די ברור שהקבוצה של הבנות+ברדפורד הולכים לנצח. פמלה עשתה שטויות בחדר מבחן עם הילדים הקטנים, ליד קרולין וליד השופטים של המשימה. טעות.
מה הקטע של סטייסי המתולתלת? הכל טוב, אחותי?
ברדפורד יצא מלך. גם התעקש על רעיון שיצא בסוף מוצלח, וגם זכה בחסינות אם הקבוצה שלו הולכת לבורד-רום בפרק הבא.
הבורד-רום היה מאוד מעניין. קודם רוב אומר למצלמה שהוא לא עשה כלום כי לא אמרו לו לעשות משהו, ובבורד רום הוא פתאום טוען שהוא כן עשה.
עוד טוויסט - לקחת שניים או שלושה אנשים? מעניין מה טראמפ חושב שעדיף. לדעתי לקחת שניים בכל זאת יותר טוב. אמנם לקחת שלושה מקטין את הסיכויים של הפ"מ לעוף, אבל זה גורם לעוד אויב נוסף לפ"מ.
למה פמלה לקחה את אנדי? מה הוא קשור? אני הייתי לוקח את ג'ון ורוב. ג'ון היה עוזר לפמלה להעיף את רוב.
רוב פוטר. את האמת, מהרגע שנכנסו לבורד-רום והתחילו לדבר על רוב, היה די צפוי שהוא יפוטר. בכל זאת הרגע שבו טראמפ אמר מי מפוטר היה מאוד מותח ולא הייתי כבר כל כך בטוח שרוב יפוטר.. איזה לחץ!
רוב בנאדם מאוד תחרותי. ראו על הפנים שלו שהוא היה מאוד מאוכזב. בסך הכל, היה פרק מצוין. הפייבוריטים שלי בינתיים הם איוונה, מריה, ג'ון ופמלה. שמתם לב שלא אמרו שום דבר על קלי בפרק? שום דבר. איזה מין שם זה לבחור, בכלל?
פעם ראשונה שאני כותב תוך כדי שאני רואה את הפרק. אז ככה: