השוליה 101UK

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 101UK../images/Emo58.gif

טוב השוליה של אנגליה בסדר הקריין לדעתי קצת מיותר. המיליונר פחות מרשים מטראמפם אבל לדעתי שיטות הפיטורים שלו ייות יותר מעניינות מאשר טראמפ הבנות היו טיפשות זאת היתה משימה שאמורה להיות קלה להם מרוצה ששרה לא עפה למרות שהיא ברברנית לדעתי הבלונדה היתה צריכה לעוף יעלה עוד מעט מסיים לי את הפרק השני להוריד חבל שנראה שכל פרק הולך להיות של פרק של שעה שלמה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

|פיהוק| הגרסה המשעממת של טראמפ. לא יודע למה אמרת ששיטת הפיטורים שלו יותר מעניינת, אני לא מוצא שום הבדל. אם בפרק הבא לא יהיה שיפור משמעותי, אני רשמית אוותר על התוכנית.

De fire

New member
../images/Emo58.gif101+102

איך חווה אומרת? "בלונדון טלויזיה מצויינת" אז זהו. שלא. אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. המתמודדים הם צנון בריטי יבש (הבנות במיוחד אך גם בבנים אין מציאות גדולות), וחוץ מסיירה, הפקיסטנית על אנרג'ייזר, והבחור שהיטיב למכור פרחים בפרק הראשון (יסלח לי כבודו כי שכחתי את שמו) אין ממש מישהו שאפשר לסמפט יותר מדי. הקריין נוראי, כאילו אומר "אתם הצופים לא אינטליגנטיים מספיק, בואו אגיד לכם בדיוק מה קורה- לינדסי שוב עושה הצבעה בקבוצה, אה ובמקרה שתהיתם It is a big no no". ולא מספיק זה שמאכילים את הצופים בכפית, אז גם העריכה והקרינות לא ממש מותירים ספק לגבי זהות המנצחים במשימה. פס קול? הצחקתם אותם. מוסיקה ואריזה גרפית מינימליות מותירה יותר מדי "חללים" של שקט ושיממון. ממש גורם להעריך את האמריקאים. ושוב, כל זה לא היה מטריד ולו במעט אם לפחות התוכן היה מעניין. אבל מתמודדים משעממים, משימות שראינו בדיוק אותן בגירסה האמריקאית וחיקוי של טראמפ, שאולי לא נפוח מעצמו כמו המקורי, אבל העובדה שהוא כל הזמן משפיל את המבט שלו בבורד רום בזמן ה"הטפה" פשוט מוציאים את כל העוקץ מהסיפור. בקיצור, אבוווווווווווווווווז.

Guy K

New member
זכויות יוצרים??

מילא שאתה מוריד את הסדרה באינטרנט, אבל לכתוב על זה כאן?

d@r121

New member
השוליה 101 UK

אכן פצצת שיעמום. הקריין מעצבן ומיותר, המתמודדים טיפשים ואיומים (שעה וחצי חופרים במשימה, ואז יושבים ומקשקשים שעה בתוך המשימה עצמה. מה שהיה מעניין היה לראות את ההבדלים בין האמריקאים לבין האנגלים אצל האנגלים העיצוב של המשרד של המיליונר מאופק בצבעים סבירים. אצל טראמפ לעומת זאת הכל עמוס וקטן. בקיצור וויתרתי. נשארתי עם טראמפ.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif מעלי ופה

עקב הדעות הלא מרנינות החלטתי לוותר על הצפייה בה. שמרתי את 2 הפרקים ששודרו אבל לא מצאתי בן אדם אחד שיגיד שזה ראוי ומעניין לצפייה. נחמק בזה הרגע.

למעלה