הרווק החדש....

m a y a m i z i

New member
../images/Emo58.gifהרווק החדש....

אני פשוט לא מאמינה המפיקים של הרווק פשוט יצאו מדעתם הם בחרו לרווק הבא... לא אחר מאשר מיני סלברטי, קוראים לו צ'ארלי אוקנול שלמיטיבים ששים לב מבינכם אולי ישמע מוכר הוא ידוע יותר כאח של ג'רי אוקנול (TOP CAT או בשמו העברי של הסרט אמריקאן גאי) הוא שיחק בכמה תוכניות קטנות שאני אפילו לא ממש זוכרת (ואני ממש מכורת טלויזיה) התוכנית בעיני פשוט מדרדרת ונהיית כמסע יחצנות ולא לחיפוש "אהבה" דרך אגב לכל מי שלא יודע אולי הזוג היחיד ! היחיד שנשאר ביחד הם טריסטה וראיין אפילו מרדית ובן זוגה הנבחר נפרדו החודש לאחר שנה שהיו ביחד... מה דעתכם יש לתוכנית סיכוי להמשיך למשוך קהל, למרות נפילת רייטניג מעונה לעונה...? מקור הידיעה ועוד פרטים:http://www.eonline.com/Gossip/Kristin/Archive2005/050219.html

charmfull

New member
תגידו

ג'סי וג'סיקה בי מהרווק 3 נראה לי לא נשארו יחד???

m a y a m i z i

New member
הרווק מהעונה ה-4

קודם כל אני מתקנת אותך, ג'סי היה הרווק בעונה ה-4 אחרי פיירסטון. למען האמת הם הזוג שניפרדו כמעט הכי מהר מבלבד, הרווק השני... הם נפרדו ממש אחרי שידור הפרק האחרון של הסידרה בארה"ב אם אתם זוכרים הוא הציע לה כרטיס לניו יורק לבוא לבקר אותו, זה אפילו לא קרה... זה רק מראה אהבה ברווק פשוט לא תהיה כנראה, אבל תמיד נחמד לחלום ולהיכנס לאשליה הזאת נכון... ?

m a y a m i z i

New member
איאן ומרדית- הפרידה

כן הם נפרדו החודש לאחר שנה ביחד, הפרידה הפתיעה את כולם כולל מרדית' מקורות סיפרו שאיאן הוא זה שנפרד ממרדית'. ההפתעה הייתה כל כך גדולה מכיוון שהם היו באמצע ההכנות לחתונה שלהם (כמו שאתם זוכרים הוא הציע להתחתן איתה), החתונה הייתה אמורה להיערך בספטמבר הקרוב. בראיון עם כריס המנחה, הוא אמר שהיה מופתע מאוד לשמוע את זה כי כולם היו בטוחים כל כך בזוגיות שלהם ובפעם האחרונה שראה אותם הם נראו מאושרים מתמיד... כנראה שאהבה בתוכנית הזאת גורמת רק לשיברון לב לנשים...(חוץ מטריסטה אולי אבל גם לה נשבר הלב כשלא נבחרה ברווק ה-1)

למעלה