הפרק של 22.4

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gifהפרק של 22.4

פרק ענק לדעתי
רבקה הזאת כבר מרגיזה עם כל הנקמות שלה והכל וגם תרזה,שלא תבינו אותי לא נכון הקטע הזה של גוון ותרזה כבר יצא מכל החורים חוץ מזה,זה נראה כאילו ריילי אוהב את הדמות של בת' ושונא את הדמות של שרידן,זה דפוק לגמרי..... ידעתי שצ'אד אימץ את הילד של וויטני
והקטע הכי מצחיק בפרק - פרשיס מתקשרת לגברת וואלס עם טלפון בננה
ועוד "שואלת" אותה מה לואיס לבש
ענק

../images/Emo58.gif |שון|

איזה פרק יפה!!!!!!! דורין את צודקת בקשר לרבקה. היא ממש מעצבנת. ונורא חבל לי על שרידן עם החלום שלה. מסכנה. אוף זה כאילו התת מודע שלה (לא ראיתי את הפרקים לפני) אומר לה שאבא שלה אשם. פילאר כל כך נואשת להיות עם מרטין יחד?! FGS שתעזוב אותו!!!!! הוא עם קתרין. נראה לי שאם אליסטור לא היה רע כל כך פילאר הייתה מניחה למרטין לטובת אליסטר. פרשיס כזאת מותק איזה מצחיקה היא!!!!! איך אמא של בת אמרה לה: "לא אני לא אגיד לך מה לואיס לבש" ושהיא היא הסתכלה על התמונה של לואיס ושלה.... איפה היא באמת הלכה? חזרה למשפחה שלה? יש לי עוד כמה שאלות: איתן הבנתי מקבל את סם כאבא שלו אבל למה הוא גר באחוזה? ופילאר, תרזה, ושואיס איפה הם גרים? ושמתי לב שיש את הילד של תרזה, ליטל איתן רק כדי שיראו שיש לה ילד. היא אומרת לו לילה טוב והוא רק מנשק אותה. הוא לא מדבר בכלל. התינוקת חמודה! איך שמו אותה מחייכת. גם מרטי חמוד! אוף שיגלו כבר שהוא הבן של שרידן!!!! נמאס לי שהיא סובלת.

I n n u e n d o

New member
הממ../images/Emo58.gif

1.הוא גר שם כי גוון רוצה כנראה לגור עם אמא שלה
2.תרזה ופילאר גרות בבית חדש לא יודעת בדיוק איפה. שואיס גרים בקוטג' של שרידן

crazystav

New member
בלי קשר ../images/Emo9.gif

למה את כל הזמן רושמת שם שון? סיבה מיוחדת
או בגלל טלנובלה בע"מ או משהו.... לכלב שלי קראו שון זה מזכיר לי אותו =0

חח כי אני כותבת בפורום ככה זה בחיים

+ |שון| ויש שם בסדרה דמות שקוראים לה שון
ואמרתי בפורום: "אני מחפשת אייקון לאמץ, אם מישהו מוצא אייקון בודד שישלח לי מסר". אז המנהל שם אמר לי:" את לא חייבת שיהיה לך אייקון. תכתבי: *כותרת* |קלודיה| [קלודיה זאת גם דמות, היא האמא, אשתו של שון]." אז החלטתי לכתוב שון.

dark warrior

New member
תגובה../images/Emo130.gif

הפרק חייב להיות ממש יפה אם KAY BENNET THE 1ST טרחה להגיב עליו

למעלה