הפרק של מחר s12e10

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifהפרק של מחר s12e10

All About Christmas Eve On Christmas Eve, one doctor heads up and one nurse heads out of the ER. Meanwhile, while there are festivities afoot, carols to be sung, and Santa has come to town, not all is merry and bright. But romance is in the air, leading to a surprising exchange of Christmas gifts.

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifall about christmas eve

שזה גם משחק מילים: ערב קריסמס ואיב..
--איב פוטרה. מזל טוב
-- מזל טוב גם לאבי ולוקה
-- מייקל ונילה נסעו לירח דבש- מזל טוב
היה עצוב הסיפור עם הילדה אלכס ואבא שלו - משעממים. הצחיק אותי פרנק:"פעם שעברה שקיבלתי מתנה מהבית חולים זה היה כשהפילו מסוק על רומנו" חמוד לוקה הסנטה קלאוס.. מצחיק- מוריס והדיסק של NSYNC בקיצור אחלה פרק שימשיכו ככה!!
נ.ב- תחזיקו מעמד 3 שבועות בלי פרק??
אה וכן.. marry christmas

../images/Emo58.gif../images/Emo104.gif

איו איו איו
אבי בהריון מלוקה
איו
רגע אז האיב הזאת לא תופיע יותר

חחחח כי בא לי...../images/Emo104.gif

וגן אין סיכוי שאני גם אראה את זה בזמן הקוב so....

kerry cordano

New member
../images/Emo26.gif

האלה שרה נהדר (השחקנית באמת זמרת) ובקשר למוריס, אני לא בטוחה שהוא שר

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

כל מה שעבר לי בראש אחרי הפרק זה - מאיפה לעזה אני זוכרת את השם ד"ר אולברייט?~??~?~ ועכשיו נזכרתי... מפגשים מהסוג האישי... שזה מצחיק כי זאת שמשחקת את אייב שיחקה שם... אהה, ואבי בהריון. NICE?

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifספוילרים להמשך העונה../images/Emo26.gif

פרק 11- if not now (שימו לב- רק ב5 בינואר) הפרק כולל בתוכו פלאשבקים מקריסטמס (יענו ממתי שאבי מבשרת ללוקה) קרי נופלת ומובאת לבית החולים (מסכנה). הרופאה החדשה אולברייט תעבוד צמוד עם קלמנטה, שיתוחקר ע"י השוטרים בקשר לג'ודי. פרק 12- Split Decisions קרי צולעת יותר, זואי שוב, יהיו גם אבי ולוקה, מייקל ונילה. פרק 13 Darfur זוכרים שהיה פעם רופא שקראו לו קרטר? אז יראו אותו (כשהוא עזב הוא חתם בחוזה על עוד 4 פרקים) באפריקה. קלמנטה יהיה בחקירה במשטרה אוקי חוץ מזה קראתי עוד משהו מטורף. אם מישהו מכיר את זה אז תגידו, אני לא יודעת אם זה נכון ואם באיזה פרק זה יהיה. יש את השחקן ג'יימס וודס (5 ילדות יפות) שישחק בתפקיד אורח.http://www.tv.com/tracking/viewer.html&ref_id=111&tid=79169&ref_type=101 פראט יזכר שהוא טיפל בו לפני כמה שנים ביום כולם הלכו להלוויה של מארק, ויהיו כל מיני פלאשבקים מאז. נשמע מוזר

נועה167

New member
פרק יפההה../images/Emo58.gif

ממש אהבתי!
הקטעים עם הילדה היו עצובים :/ האודישנים של האלה היו מצחיקים
ומוריס פחחחח דווקא הוא אה? גדול... הסיפור עם קלמנטה נראה שהולך להיות מעניין.. איב פוטרה :/ דווקא התחלתי להתרגל אליה..וגם התחילה להיות פחות דומיננטית אבל מילא. לא מפריע לי. וכמובן הכי חשוב- אבי ולוקה. פשוט מושלמים יחד.ועוד עכשיו+תינוק, מגניב להם. כ"כ אוהבת אותם כזוג. ולוקה בכלל חמוד! המתנה.. איזה יפה:) שם מחשבה.. פשוט מושלם
עכשיו נחכה שלושה שבועות לתגובה של לוקה :/ בעסה.. אני מחכה כל שבוע לפרק. טוב נקווה שיעבור מהר.

למעלה