הפרק השביעי

einat162

New member
../images/Emo58.gif הפרק השביעי

מערכת היחסים בין לומן ודקסטר עולה שלב (וע"פ הפרומו לפרק השמיני הם כבר יכינו kill room ביחד....)- אהבתי את הקטע שהם במכונית אחרי שהם פרצו לבית ודקסטר הותקף "....Lizart brain - she even sounds like me....").

mk77

New member
s05e07../images/Emo58.gif

שלום! שמח לחזור לפורום אחרי זמן מה.. ראיתי שהוא נסגר וזה נחמד שחזר.. אני מאוד אוהב את העונה הזאת, יש בה חוסר יציבות מטורף וכל שניה קשה לדעת מה יהיה. זה מתבטא בזה שלדקסטר לוקח זמן למצוא מקום לגור (אצל דברה, הבית הישן) ובכלל הוא מסתובב בהרבה מקומות ואין לו את המקום האישי שלו לבד שהוא כל כך צריך, ובעל כורחו תקעו לו את לומן הזאת והוא לאט לומד להסתדר איתה. הכל על הקצה, צריך להספיק תמיד לאומנת וכו'. מה יהיה עם קווין? לפי הפרומו הבא הוא מנסה לרדת מהעניין אבל השוטר המושחת כנראה סוחט אותו. לדעתי השוטר הזה ימות בסוף, ודברה תגלה מתישהו על החקירות של קווין ותתחרפן עליו. שאלה: כמה פרקים יש העונה?

Witchcrafts

New member
אבל למה לספיילר על הפרק השמיני?!

זה כבר ספוילר שלא קשור לפרק השביעי עצמו.

Witchcrafts

New member
אני לא צופה בשום פורומו.

ואני בטוחה שאני לא היחידה. כיוון שאני צופה דרך המחשב, ברגע שהפרק נגמר, אני סוגרת את החלון. אנא, להבא הקפידי גם על סימונים פנימיים של ספוילרים שלא עוסקים בפרק עצמו.

שיר m

Well-known member
איזה פרק מצויין../images/Emo58.gif

כל הכבוד לדברה! עשתה את הדבר הנכון. (רק שתעזוב את קווין והכל יהיה בסדר) מוזר לי שלקווין כבר לא כ"כ אכפת. הוא ראה את דקסטר ולומן נכון? אז איך הוא לא אמר כלום. לא מתאים לו. סוניה... אני סקרנית בטירוף לגביה. לומן ודסקטר. זה הולך ונהיה מעניין. איכשהו היא כבר לא כ"כ מעצבנת... מחכה לפרק הבא:)

מתחיל להפריע לי השלומיאליות ברציחות

בניגוד לעונות הקודמות שכל רצח היה מושלם עד לפרטי פרטים, בעונה הזאת דקסטר לא מפסיק לפשל. ממש התנהגות של רוצח טירון חח.

elena16il

New member
יש הבדל..

קודם הוא בוצע את הרציחות לבד ועם לוח הזמנים הרגוע שלו. עכשיו הוא נאלץ רוב הזמן לבצע את הרציחות באופן ספונטני ועוד לנקות אחרי לומן

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

נו זה כל הקטע שבהשפעת מותה של ריטה הוא הרבה פחות מרוכז.. ועכשיו גם צירפו את לומן כעוד הסחת דעת וכולנו נותרנו לתהות מתי כל הפשלות הקטנות האלה יעמידו אותו בסכנה אחת גדולה.

Witchcrafts

New member
להפך, אני חושבת שזה מוסיף לאמינות.

אם הוא היה ממשיך לתקתק הכל ללא רבב, בלי תקלות, כשאף אחד לא היה מפתיע אותו או משבש קצת את התכנון הכללי – זה היה זלזול בצופים. כמו שקודמיי הגיבו, לא רק שהוא עבר טרגדיה כזו נוראית, אלא שהצטרפה למשוואה הכללית דמות חדשה (לומן).

למעלה