הספר השביעי

moony17

New member
../images/Emo58.gif הספר השביעי

התפרסם שמו של הספר השביעי Harry Potter and the deathly hallows

חרבביש

New member
באמת?????????? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איפה מצאת את זה?????? טיגלון דחוף!!!!111

black robe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

הוא לא באמת שאל, את יודעת... אנחנו יודעים עלזה כבר ממזמן ואם היית מחפשת בדפים של הפורום היית מוצאת את השרשור הזה גם

חרבביש

New member
מזמן, לא ממזמן.

ה'מ' כבר נמצאת שם. אותו דבר למעלה, לא ללמעלה, וגם לא ללמטה. הפריע לי.

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gifלא נכון!!

חשבתי שקוראים לזה: "הארי פוטר ואנחנו יודעים את זה כבר ממזמן!"

הי, אתם יודעים משהו?

זה שאנשים נכנסים לכאן מידי פעם אם השם של הספר השביעי, די מחליף את השאלה הקבועה, "מתי יוצא הספר השביעי." ניראה לי שכרגע השם של הספר מעסיק אותם, קצת יותר.

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gifכן אבל זה מעצבן באותה מידה

אנחנו הפורום של הספר. איך לא נדע מה השם של זה? קצת הגיון פשוט שמידי פעם לאנשים פשוט.... אין

שומו

New member
../images/Emo45.gifצודק.

מעכשיו, כולם עונים לשירשורים האלה: מחר
.

ולמען האמת, זה מכניס אותך מהר יותר

לעניניים כאן.
בכל אופן מצטער על "הירידה" הקטנה. וברוכה הבאה לפורום שבעיניי לפחות, הטוב ביותר בתפוז. ( נועה מרוצה? התחנפתי כמו שצריך
)

the ror

New member
זה בסדר, זה חלק מהכיף של כמה חברה

פה להשתעשע עם השאלות האלה שנשאלות הרבה פעמים... רק לידע כללי להבא, פרטים כאלה עדיף לשרשר לשירשור החברתי או שרשור השאלות... וברוכה הבאה

noosh

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני מקווה שלא נפגעת יותר מדי (
לכולכם). אינ רק יכולה ולקוות שאת מבינה מאיפה זה מגיע (הודעות כאלה מופיעות פה די הרבה, בלי שמחפשים יותר מדי אם זה כבר נכתב פה בעבר), ושתמשיכי לקרוא ולהשתתף. ולהבא, הודעות כאלה, שלא מתפתחות לדיון, אנחנו מבקשים לשרשר לשרשור השאלות הקטנות הנצל"שים (http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=92180401 ). הייתי ממליצה לקרוא גם את התקנון ולהבין קצת את הכללים של הפורום (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=160&a=54918&c=976&sc=0&ssc=0 ).

למעלה