הסוליה 204

Boran

New member
../images/Emo58.gif הסוליה 204 ../images/Emo58.gif

או, סוף סוף שבוע הבא הקוברה חוזר! (טוב, אבל גם בפרומו לפרק הזה אמרו שהקוברה חוזר.. טוב, גם האצבע זה משהו.) אני מתחיל להעריך את סטייסי, היא גמדה עם ביצים (וזה שהיא יהודיה לא מזיק
). את ג'ניפר אהבתי בתחילת הפרק אבל איך שהפרק התקדם התחלתי להעריך אותה הרבה פחות, בעיקר עם ההערות האנטישמיות שלה. אני שמח שהיא עפה. היה נחמד לראות את ביל. הוא צדק כשהוא אמר שזה לא משחק. זה לא הישרדות, ואין פה מקום לבריתות ובולשיטים כאלה, כי זה רק יגרום לטראמפ לפטר את יוצר הברית. היה ב"ר טוב. מחכה לראות את המורחב.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מסכים בערך עם כל מה שאמרת. עד עכשיו לא ממש אהבתי את סטייסY, אבל מסתבר שהיא דווקא כלה. ג'ניפר C, בדיוק להיפך. עד עכשיו אהבתי אותה ועכשיו אני מאוד לא. הטוויסט שפמלה חוזרת לנשים מעצבן אותי. תמיד טוויסטים שנעשים בעקבות ההתקדמות של התוכנית מעצבנים אותי ונראים לי לא הגיוניים. הרי בטח לא תכננו את הטוויסט מראש, כי לא יכלו לדעת אם פמלה תשרוד עד הפרק הזה או לא. פשוט החליטו לעשות את הטוויסט כי הנשים מפגרות מבחינה מספרית. אבוז

Boran

New member
../images/Emo58.gif

פה אני דוקא לא מסכים. שוב, זה לא הישרדות. בשתי החברות צריך להיות מספר שווה פחות או יותר של חברים, כי זה ממש לא הוגן ש-5 אנשים יעשו את אותה משימה ש-8 אנשים עושים, וגם יעברו אותם. בעונה הקודמת נזכרו להשוות מספרים מאוחר מדי (כשזה היה 4:8), ואני שמח שבעונה הזו לומדים מטעויות ומשווים כוחות מוקדם.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בכלל באפרנטיס, זה אידיוטי שנותנים לשתי קבוצות לא שוות משימה. לא אמרתי שלא צריך להשוות אותם במספרים, אמרתי שזה לא הוגן שזו דווקא פמלה. למה לא לעשות הגרלה, או לתת לAPEX לבחור בעצמן? משהו יותר הגיוני?

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 2X04

אוףףףףףף.... אין פלא ששונאים אותנו. הילדה בת ה12 עם האף הנשר שלה , יהודיה ועוד אחר כך אומרת את זה בפומבי...סעמק. עכשיו אני שונא אותה יותר מתמיד , כאילו אם לא הייתי יהודי אחרי הפרק הזה הייתי טיפה שונא יהודים...זה מוציא אותה באור רע מאוד לדעתי. בקשר לפרק...הבנים פשוט בורחים לבנות , ההבדל ברמות הוא עצום.

cj20

New member
../images/Emo58.gif

מה? טוויסט? פמלה? על מה אתם מדברים?

Boran

New member
../images/Emo58.gif פרומו ל-205

בפרומו הראו שפמלה עוברת לאייפקס (קבוצת הנשים).

cj20

New member
אהה, לא היה לי פרומו בפרק

תגיד, כבר כמה זמן שרציתי לשאול - החתימה שלך.. פרט נמק והסבר..

Boran

New member
הסבר לחתימתי הנפלאה:

לאסט קומיק סטנדינג 2 אחד המתחרים שם- ג'יי לונדון לדעתי ולדעת עמית הדבר הכי מצחיק שעלה על מסך המחשב שלנו (מאיה ורון פחות אוהבים אותו) הוא מפורסם בזכות שטיקים שלו, כמו למשל להסתכל על אחת הנשים בקהל ולהגיד לה "אני מרגיש שאני מפריע לך, גברתי. אני אזוז לכאן" ולזוז צעד אחד אחורה, או לפנות לגבר בקהל ולהגיד לו "אני יודע שאתה סובל, אל תדאג- עוד דקה זה ייגמר" מכאן החתימה.

adi007

New member
אהמ אהמ

זה לא ה-כ-י מצחיק אבל נחמד מה עם "THIS IS DEATH"?

maya567

New member
זה וה-thank you זה השטיקים מספר 1

שלו. בדיוק הסיבה שאני לא אוהבת אותו, והוא לא מצחיק אותי.

cj20

New member
../images/Emo58.gif

יש את המורחב בטורנטים או רק במירק? כמה זמן זה בערך? שכחתי את השם של הבלונדה שתמיד לצד הדונלד, אבל היא מ'זה מפחידה אותי.. והיא נורא מזכירה לי את הנסיכה דיאנה משומה, שבכלל לא הייתה נראית מפחידה
ד"א - התמכרתי קשות! כרגע זה הריאליטי הכי טוב על מסך מבחינתי.
ירון! רק בגלל שלא הפסקת לשבח אותה נתתי לזה צ'אנס, בדיוק כמו DLM.. אני מקווה שגם העונה הראשונה טובה, אני מתכננת להשלים בערוץ 10 או
וורלד.. אז לא לגלות לי, כבר הספקתי לשכוח את השם של המנצח/ת שאמרו ב201

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 204

יופי של פרק יופי של עונה יופי של סדרה. או במילים אחרות : this is redonkeylous הנשים כל כך עלובות שזה פחות או יותר מאזן את התבוסה הגברית בעונה הקודמת עד לערבוב ואיזון הקבוצות. סטייסי R פשוט כלה. כמו השפן של אנרג'י. היא היחידה (אולי קצת מריה) ששוות משהו אצל הנשים. עצבן אותי שאיוואנה העבירה ביקורת על כישורי ההנהגה של ג'ניפר C לאחר ההצלחה הכבירה כשהיא הנהיגה במשימת הגלידות. אצל הגברים כמעט כולם עושים את עבודתם נאמנה - ראג' היה טוב. ג'ון ואנדי בלטו קצת מעל השאר אבל פחות או יותר כולם נראים כשירים לעבוד ולהנהיג. אצל הנשים לא נראה שמישהי מהם מסוגלת ליותר מלהיות עובדת סבירה כחלק מצוות. אהבתי מאוד את המשימה. בכלל העונה הזאת נראית כל כך הרבה יותר מושקעת ולדעתי גם מעניינת מהעונה הקודמת. בעיקר בזכות השליפות ציפורניים אצל הנשים. בעונה הקודמת זה היה אומרוסה ועוד 7. הפעם כולן שולפות ויודעות לשרוט שצריך. ההעפה של ג'ניפר C הייתה הכי מוצדקת מכל ההעפות שהיו עד עכשיו. גם שהיא הייתה במונית היא לא קלטה שאין כזה דבר ברית או לשמור נאמנות למישהו. דונאלד רואה את זה מקילומטרים. צריך תמיד להצביע על מי שכשל גם אם הוא החבר הכי טוב שלך. הקטע שהיא המשיכה לדבר על זה במונית קרע אותי. אני מקווה שהיום שהיא רואה את הפרקים היא מתחילה להבין את המסר. לגבי הפרק הבא והחזרה הצפויה של פמלה לנשים. לא צריך להזדרז ולהסיק מסקנות - אולי לאייפקס ניתנה הבחירה והם בחרו בה. אולי זו הייתה הגרלה עיוורת. אי אפשר לדעת עד שלא נראה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 204

סוף סוף ראיתי. בהחלט היה יופי של פרק. איוואנה ביקרה את ג'ן C כל הזמן, כי זה בדיוק מה שג'ן C עשתה כשאיוואנה היתה PM. היא פשוט החזירה לה באותו מטבע. סטייסי בהחלט כלה, אבל לא רק היא ומריה - אני מאד אוהבת את סנדי. היא יודעת גם לעשות עבודה טובה (הדקור היה מהמם לדעתי), יודעת להרחיק את עצמה מסכנה, וגם יודעת לשחק ילדה-טובה-בלי-בריתות מול הדונלד. ובכלל, זה שהיא מגיעה מעסק של שמלות כלה, בכלל נותן לה יותר כבוד אצלי בספר. חוץ מזה, לפי העריכה היה ברור שהבנות הולכות לב"ר. בקושי הראו את הבנים, וכשהראו אותם - הכל הלך להם מצוין. זאת הבעיה כשמחלקים לבנים ולבנות. אצל בנים תוך כמה זמן נהיה אווירה של מילואים, ואצל הבנות ישר מתחיל הקאטינס. all and all פרק מצוין. חבל שחיכיתי עד עכשיו לראות אותו, והשרשור גם בטח לא יקפוץ

למעלה