הנפילים - פרק 40

noam270

New member
פרק טוב!

חחח בסוף מתברר של
אין בכלל כוחות.... ההתחלה של הפרק עם החרבות הייתה יפה,נראה לי לקחו את עידו תדמור כי זה היה נראה כמו סוג של ריקוד או משהו בסגנון... צורי הוא גב גב....אה לא הוא ג' ג'! איזה סימן יש למאור על הפרצוף! זה נראה מצחיק- מאור חוטף ממישהו? נשמע מוזר.... עדי ויובל לא הופיעו בפרק...היה לי עצוב
חחחח איך אבי אומר לצורי, זה עשה דינג. לי זה עשה דה זה וו (אם ככה כותבים) מפרק 5.... הסוף היה מלחיץ! מסכן שלומי...והוא אומר שצורי עובד לא מסודר! הקטעים עם שפיגלמן מוזרים! מודיעים לה שאח שלה מת והיא כלום! עצרה לכמה דקות את הנסיעה והמשיכה... שצורי בא לשוקי, ושוקי שאל אותו אם יש עוד משהו שהוא רוצה להגיד לו אני כל הזמן התפללתי שיגיד לו שהוא אוהב את עדי! לא יודעת למה פשוט קיוותי שזה יקרה כי זה אולי יזרז את התהליך! לפי ההצצה לפרק הבא....
ההצצה נגמרת בזה שצורי ועדי מתקרבים לנשיקה!
חסר להם אם הם אומרים אופס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי שלא שם לב

אחרי הפרק של אתמול אם הבוקס על שטיות היה ברדיו את "אין מצב לאלימות "של מיתמודי כוכב נולד 4 שרים

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחח אני שמעתי , ולא הבנתי מאיפה

הוא מוכר , ואז ניזכרתי שזה מכוכב נולד D<

shelly101

New member
שאלה בקשר לשיר בפרק 40

יש לי שאלה בקשר לשיר בפרק 40 (האח הגדול) כששלומי נסע במכונית ואז הוא ראה שסמדר עוזרי נוסעת אחריו הוא האזין לשיר בעברית שנורא אהבתי אז מי שמכיר את השיר או את השם שלחו לי בבקשה, תודה.

shelly101

New member
וואלה עכשיו נזכרתי מאיפה אני מכירה אותו תודה

וואו ממש תודה תודה תודה תודהההה

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאלון יכול להרים גבה אחת!../images/Emo6.gif

adidasabc

New member
והוא גם נורא אוהב לעשות את זה, והוא נראה

מגוחך ודבילי..... טוב אבל לדעתי כל הפרצופים שלו הם דביליים

shelly101

New member
ספוילררר../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ספוילר על הרב בוילר....חחח זה מתחרז
בסוף יתגלה שלרב בוילר אין באמת כוחות אלא הוא סתם רמאי ונוח ואסף טעו לגביו וגיששו בחשכה....

digikids

New member
ספוייללררר ../images/Emo58.gif

לצורי יהיה בהמשך הסדרה כוחות על, והמערה במינוס חמש תתגלה כחללית שמרחפת בחלל!!!

noam270

New member
נראה לי הוא יורד עליה

על זו שכתבה את הספוילר הראשון (shelly101)

shelly101

New member
מה יש לכם למה אתם מגעילים

למה אתם מגעילים פספסתי את הפרק שבו נאמר שהרב בוילר הוא רמאי אז מה ביג דיל למה לעשות מזה עניין....

למעלה