הנפילים - פרק 11

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהנפילים - פרק 11

עוד שעה לפרק...
שם הפרק: מההתחלה תקציר: צורי עולה לחללית ומגלה שהוא לא לבד שם. הסוד הגדול נחשף – למה רק צורי מסוגל לפתוח את החללית הערות משלי: אני אישית מאוד אהבתי את הפרק. יותר משאר הפרקים שהיו עד עכשיו. הרמז היחיד שמותר לי לתת הוא שמי שהתגעגע לצורי (קראתי כאן כמה תלונות קטנטנות שהוא לא הופיע הרבה/מספיק בפרקים האחרונים), יקבל ממנו מנה הגונה בפרק של היום. וגם מהמחשב. הצצה אל הפרק צפייה מהנה

אביקם1

New member
../images/Emo58.gifהודעה מחן קלימן שפורסמה בוואלה

הנה ההודעה שחן קלימן (בכבודה ובעצמה) כתבה בפורום הנפילים בוואלה אז זהו, עוד כמה שעות (בדיוק בשמונה וחצי) יגמר המתח מסוף פרק 10. כולכם (גם מי שהתאפק ולא הסתכל בהצצה לפרק 11) תדעו מה קרה לצורי, לאיפה הוא הגיע, מי הם הנפילים, והכי חשוב - איזה תפקיד בסדרה משחקת ימית סול!!! פרק 11 מכיל תפנית בעלילה (מי אמר מהפך ולא קיבל?)- מהיום צורי הרבה יותר גיבור (אבל מצד שני גם הרעים הרבה יותר רעים), וגם בתחום הרומנטי צפו להתפתחויות מרעישות... נשמע מעניין!!! :)

ילד רע 16

New member
../images/Emo207.gif שלחתי מכתב לYES,

פניה: yes שלום, חייב לציין ש"הנ)פילים" יוצאת מן הכלל! סדרה מעולה. המשיכו כך! עדן, לקוח מרוצה. והם הגיבו: מר מגור [
] שלום רב, תודה על פנייתך לחברתנו, ראשית אני מודה לך על הערכתך לתוכן המשודר בחברתנו, כמו כן תוכן פנייתך הועבר לידיעת הגורמים הרלוונטים במחלקת התוכן. אשמח לעמוד לרשותך בכל עת. בברכה, ליאת לזר מח' פניות הציבור חברת yes

ילד רע 16

New member
../images/Emo58.gif נורא מוזר...

לפי הסוף. אני חושב שאסף אחד מצאצאי הנפילים והוא רע.

למעלה