הנושא של ה - TOP 5 הוא....

../images/Emo58.gif הנושא של ה - TOP 5 הוא....

בהנחה והבנתי נכון אז הנושא הוא שילוב של השניים: Songs From The Year You Were Born ו- Billboard Hits of This Week השירים שהיו במצעדים במהלך השבוע והשנה שבהם נולדת.....

../images/Emo58.gif הנושא המעודכן של TOP 5

בשבוע הבא כל מתמודד ישיר שני שירים!!!!!!!!!!!!!!!!! הראשון: שיר מהשנה שבה כל מתמודד נולד השני: כל שיר מעשרת הראשונים במצעד השבועי העכשווי!!!!!!!!!!!!!!!!! the Final 5 will be performing two songs each – one from the year they were born and any song from this week’s Top 10 Billboard Charts

Woogyman

New member
יש לי הרגשה, ../images/Emo110.gif

שכל המתמודדים שוב יבחרו שירים שקטים ויופיעו עם בגדים שיצאו הרגע מהפרום. אני לא חושב שהם יודעים לעשות משהו אחר.

shushka9

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo58.gifמי ישיר מה לדעתכם?

לדעתי ממש יתאים לטיילור לשיר את Bad Day של דניאל פאוטר.. לאיודעת למה... וכריס בטוח יבחר ת'שיר של רד הוט צ'ילי פפרס ונראלי מתאים לפריס לקחת ת'שיר של שון פול. זה פשוט הסגנון שלה... כמו שהיא עשתה את השיר של ביונסה.. אוו ויש שם את אנריטן שאיילה עשתה! אולי קת'רין תעשה את זה...? ואני מפחדת שמישהו ינסה להתעסק עם Youre Beautiful של ג'יימס בלאנט. אף אחד בחיים לא יצליח להגיע לגובה שלו. זה פשוט התאבדות לדעתי אהה, ואין לי מושג מה אליוט ישיר=]

SHTRUDIDI

New member
מעניין../images/Emo58.gif

נשמע מצויין בהנחה שהם יבחרו בחוכמה.נושא כמו שיר מהשנה שנולדת מאפשר טווח די רחב של שירים ואף אחד לא יוכל לומר שהשיר רע כי לא היה מבחר של סגנונות. חוץ מזה,שני שירים מכריס זה תמיד יופי. לגביי שירים מהבילבורד עכשיו,לדעתי זה נחשב מכל מצעדי הבילבורד,לא?גם הרוק,הקאנטרי וכו' כך שכל אחד יכול לקחת שיר מהסגנון שהכי מתאים לו ונמצא במצעד. אם זה רק מהבילבורד 100 זה די מבאס. בעצם כשאני קוראת עכשיו את הציטוט באנגלית של הנושא,כתוב מצעדים ברבים אז המבחר כנראה באמת מכל המצעדים של הבילבורד,זה כבר הרבה יותר טוב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif מגניב.

לא הבנתי איך הולכים מצעדי הבילבורד לפי האתר שלהם, אבל אם הבנתי נכון, השירים מהבילבורד יהיו לקוחים מהרשימה הבאה: אני! לא משהו.

MeetLofe

New member
אבל...../images/Emo58.gif

זה ממצעדי הבילבורד של כל הזמנים לא רק של עכשיו יש המון בחירות

Lady in red2

New member
נראה לי שזה בכ"ז ../images/Emo58.gif

מהקישור ש-Sweet Misery נתנה, אבל יש שם רק את 50 המקומות הראשונים (הבנתי שצריך להרשם לאתר כדי לראות את כל ה-100). בכל אופן הנושא הזה חלש
השירים העכשווים לא משהו בכלל, אולי חוץ מהחדש של רד הוט צ'ילי פפרס שהוא חביב וכריס יכול לשיר אותו. הנושא השני דווקא נחמד, קבלו את השנים שבהן נולדו המתמודדים וקישורים לסינגלים בולטים מהשנה המדוברת (אבל כמובן שיכולים להיות עוד שירים שלא רשומים שם שהם יכולים לשיר): כריס - 1979. לדעתי יכול להתאים לו לשיר את My Sharona.
יש גם את Another Brick In The Wall Part II של הפינק פלויד, אבל די קשה לעשות להם קאברים, למרות שכריס מדהים. טיילור - 1976. בשנה של כריס יש את רוקסן של פוליס, שיר שדווקא יכול להתאים לטיילור. בשנה הזאת יש את Don't Go Breaking My Heart - Elton John & Kiki Dee שדי מתאים לו, אבל זה שיר לדואט... אולי You Should Be Dancing - Bee Gees? אליוט - 1978. יש שם את השירים מגריז, אבל בשביל זה צריך לפחות דואט... יכול לתת ביצוע טוב ל-Wonderful Tonight - Eric Clapton או ל-Three Times A Lady - Commodores. קת'רין - 1984 (קישור למטה, אותה שנה כמוני
). לא כ"כ אוהבת איך שהיא שרה, אבל אולי יכולה לתת ביצוע טוב ל-Careless Whisper - Wham אם לא תצעק יותר מדי... פריס - 1988 (קישור למטה). ממה שאני מכירה לא ראיתי שם שיר שיתאים לה.

Lady in red2

New member
אופס, התבלבלו לי הקישורים ../images/Emo122.gif

בכל מקרה, 3 הקישורים הראשונים למטה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

ב-88 יש שירים נוראיים. חיפשתי פעם. יש כמה דברים חביבים שיצאו ב-1988, אבל הם לא מתאימים לפריס (כמו הדיסק של הבנגלז, למשל). שירים שהיא כן יכולה לשיר: Could've Been - Tiffany (שקרי שרה שנה שעברה) Eternal Flame - Bangles (שיצא טכנית ב-89, אבל הדיסק יצא ב-88) Talkin' Bout A Revolution - Tracy Chapman (אולי משהו אחר מהדיסק יהיה לה טוב) Baby Can I Hold You - לא זוכרת של מי זה במקור. יש עוד שירים טובים, ואלו רק השירים שאני מכירה. אבל זו הייתה שנה די רדודה למוזיקה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif חחחח, ../images/Emo58.gif

שתשיר "I Should Be So Lucky". *הצתה מאוחרת*

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

Baby Can I Hold You הוא גם של טרייסי צ'פמן. לפני כמה שנים בויזון חידשו אותו וזה היה לא רע בכלל. קשה לי עם הקול של פריס לנחש מה יתאים לה. אולי איזה משהו של וויטני,היה לה אז איזה להיט ממש טוב?

Lady in red2

New member
רק שלא תיקח את ../images/Emo58.gif

Sweet Child O' Mine - Guns N' Roses, סטייל החידוש של שריל קרואו. זה יהיה נוראי.

קפיטו

New member
אממ..../images/Emo58.gif

שקאט לא תעז לקחת את Unwritten. היא עלולה, המבחר לא מי יודע מה.. והשיר הזה הוא מתכון בטוח לכשלון. גם אני מצליחה לראות את טיילור עושה את Bad day. דווקא יכול להשמע נהדר.

MeetLofe

New member
אני חייב להסביר לך פעם אחת ולתמיד

שאת שולחת הודעה,את אמורה לשלוח אותה למי שאת רוצה להגיב לו במקרה הזה רצית להגיב להודעה הראשית ולא להודעה שלי ככה שאת לא עושה "הוסף תגובה" להודעה שלי אלא "הוסף תגובה" להודעה הראשית וככה זה ישתרשר טוב אני מקווה שאני מובן:)

למעלה