הנושא הבא

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif הנושא הבא

טוני בנט. הנה הסינגלים שהוא הוציא, יש שם כמה שירים מוכרים - http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Bennett_discography#Singles הכל תלוי בבחירת השירים שיעשו המתמודדים, אבל הנושאים שיש לאיידול העונה ספציפיים מדי. "שירים שהשפיעו על גוון סטפני"? איזה מן נושא זה? מה רע שהיא תדריך אותם באופן כללי עם שירים של האייטיז-ניינטיז? אפילו כשהם בוחרים נושא כללי כמו "הפלישה הבריטית" הם מתמקדים רק בסיקסטיז... הם צריכים לקחת נושאים רחבים יותר שכל אחד מהמתמודדים יוכל למצוא משהו שיתאים לו.

יאקקק... שיעמום../images/Emo58.gif

אין לו שירים ממש טובים ואם אני אשמע עוד מישהו שר את דה וואי יו לוק טונייט אני ארביץ לעצמי
קיצר... שעמום גדול ונראה לי שבגלל הנושא המפגר הזה מישהו שלא מגיע לו ילך...

whatever4

New member
../images/Emo58.gifמסכימה איתך

תמיד עדיף נושא רחב כמו שנות ה-90 מאשר נושא ספציפי שמתמקד רק באומן אחד או ז'אנר מסויים. זה גם יותר פייר כלפיי כל המתמודדים. באשר לנושא- אוף, אני שונאת את הנושאים של איידול. אני צופה ערב דביק ומשעמם של שירי אהבה. איכס. חוץ מזה שאני לא מכירה כמעט את רוב השירים....מה שכן- אני מאוד מקווה שמלינדה תעשה את For Once in My Life שהיא שרה באודישנים. וואו זה יהיה מדהים. ואז אולי תחזור לי ההתלהבות ממלינדה שקצת נעלמה
...

SHTRUDIDI

New member
אני ממש מחכה לראות מה יבחרו../images/Emo58.gif

אני אוהבת את המוזיקה של טוני בנט ויש לי תחושה שאפשר לעשות מזה ערב קלאסי ונחמד, רק שזה באמת תלוי בבחירות השירים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif בקשר ל"הפלישה הבריטית",

מדובר על תקופה בסיקסטיז בה מוזיקה בריטית השתלטה על המצעדים בארה"ב ובכל העולם. לא על מוזיקה בריטית באופן כללי. אז משום מה, התמקדו בסיקסטיז.

Lady in red2

New member
אני יודעת, אבל

לפחות בויקיפדיה, כתוב על הפלישה הבריטית השנייה, היותר מאוחרת, שהתחילה בסביבות שנות ה-80 ונמשכה עד היום עם להקות כמו קווין, הפוליס, דפש מוד, יורותמיקס, בילי איידול, The Pretenders, דוראן דוראן, הקלאש וכמובן כל הבריטפופ למיניו עד ג'יימס בלאנט, קולדפליי וכד'.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo58.gif

אוף איזה נושא מחורבן
הוא ממש משעמם

R o c k s e n

New member
זה כבר לא ספוילר. אתמול ריאו אמר

בתוכנית בערוץ 3 שהנושא של שבוע הבא ייהיה טוני בנט

למעלה