המתמחה 316

../images/Emo88.gifאפרנטיס315../images/Emo88.gif

הפרק הכי טוב העונה, גם כי קרייג סולק סופסוף, גם כי כל הדמויות המעניינות והכי פחות צפויות חזרו למשחק בשביל לעזור לקנדרה
או לטאנה לזכות, וגם כי זה היה עד עכשיו הפרק שממנו הכי נהנתי. סה"כ העונה הזאת הייתה פשוט מעולה, כל פרק(למעט 1 או 2), היו מותחים, מעניינים ומהנים. הפייבוריטית שלי מהפרק הראשון הייתה קנדרה
ואני מאחל לה את כל ההצלחה, ואני מאוד רוצה שהיא תזכה. אני רואה לקנדרה ולטאנה סיכויים שוים לזכות, לקנדרה יש את חסרון הגיל ולטאנה יש את חסרון הסיום קולג'. ועכשיו לפרק: כמו שאמרתי למעלה, זה הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו. המשימות מצויינות, ונראה איך קנדרה תצא מהמצב שבו היא נמצאת עכשיו. גם טאנה מסכנה שקיבלה את כריס.

willo

New member
../images/Emo58.gif

משום מה אני לא חושב שיש מישהו שהופתע מבחירה (אפילו שה אומר שיש בטוח אישה מנצחת, גם במרוץ למליון רק בעונה השלישית זכתה אישה
). קרייג ניצל במזל עד עכשיו, רק כי הקבוצה שלו ניצחה, והקבוצה היריבה אף פעם לא רצתה אותו. המאבק עכשיו הוא מענין, לא רק כי אלו שתי מתחרות שונות, אלא העובדה שדונלד כפה עליהם את הקבוצות, ואלו יהיו שתי קבוצות קשות לנהל.

בוביץ

New member
המתמחה 315-6 ../images/Emo58.gif

איזה פרק גרוע! הציפיות שלי לפרק הזה היו גבוהות והכל התרסק קודם כל חבל שהראו קצת מהראינות דבר שני הובטח מהפרומו לפרק הזה שיהיה בורדרום מעניין ומה היה ? צתוך שנייה טראמפ פיטר את קרייג הבטיחו בורדרום ממעניין אני ציפיתי לוויכוחים בין קנדרה לקריג אני מקווה שקנדרה תצא מהתסבוכת שנקלעה אליו.. לדעתי טאנה תזכה.

THE COLBSTER2

New member
ספוילר מתמחה 316

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קרייג עף. עכשיו נתקענו עם שתי נקבות מפגרות שאין סיכוי שהייתי נותן להן לנהל קיוסק. שילכו לבשל או משהו.

למעלה