|ספוליר| 307 וגם לגבי עונה 2
פרק מעניין, במיוחד האקשן בחדר הישיבות. מהתחלה הפרק התמקד באודרי נגד ג'ון, האמת כשהם נכנסו לחדש הישיבות (ובמיוחד אחרי שהיא בחרה באנג'י) חשבתי שהוא יעיף את שניהם כמו בעונה שתיים עם ווס ומריה. מה שלא מובן לי זה איך אחרי שתי עונות הם עוד לא למדו מהנסיון של ווס וקואמי שאם מישהו לא מציית לך פשוט תעיף אותו מהפרויקט, ככה אם תכשל תוכל להצביע עליו שהוא הכשיל את הפרויקט, והם תצליח יצאת מלך. נט וורת' ממש איכזבו אותי, במיוחד שלושת הבנים שעשו הכל בכדי להכשיל את אודרי, שלא תבינו לא נכון, אודרי לא הייתה מוצלחת, אני עדיין חושב שאנג'י וטאנה הן הכי טובות מהקבוצה הזו, ובהחלט מועמדות טובות להגיע לרביעיה הסופית אם לא לגמר. נראה לי שכריס בדרך החוצה אחרי הקטע עם הטבק, אני אישית הייתי מביא אותו ולא את אנג'י לחדר הישיבות. אנג'י הוכיחה שהיא אנושית כאשר היא שינתה את טעמה מי להעיף כשהכניסו אותה לחדר, נו טוב. ולגבי מגנה:- מגנה פשוט שלטו, קודם כל הנצחון הוא בזכות קנדרה וארין ששיווקו מצויין, ללא תחפושות, ללא גימיקים הם פשוט ידעו שצריך לתת הנחה (גם אם היא מדומה) ולנצח, אם מגנה היו נכשלים זה לא היה בגללן. אז סוף כל סוף יהיו ארגון מחדש בפרק הבא, וגם הפרומו נראה מבטיח (מעניין על מי טראמפ אומר שהיא טובה בטלוויזיה כי לפי הפרומו זו טאנה אבל פרומו לפעמים מבושל).