המתמחה 307

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
|ספוליר| 307 וגם לגבי עונה 2

פרק מעניין, במיוחד האקשן בחדר הישיבות. מהתחלה הפרק התמקד באודרי נגד ג'ון, האמת כשהם נכנסו לחדש הישיבות (ובמיוחד אחרי שהיא בחרה באנג'י) חשבתי שהוא יעיף את שניהם כמו בעונה שתיים עם ווס ומריה. מה שלא מובן לי זה איך אחרי שתי עונות הם עוד לא למדו מהנסיון של ווס וקואמי שאם מישהו לא מציית לך פשוט תעיף אותו מהפרויקט, ככה אם תכשל תוכל להצביע עליו שהוא הכשיל את הפרויקט, והם תצליח יצאת מלך. נט וורת' ממש איכזבו אותי, במיוחד שלושת הבנים שעשו הכל בכדי להכשיל את אודרי, שלא תבינו לא נכון, אודרי לא הייתה מוצלחת, אני עדיין חושב שאנג'י וטאנה הן הכי טובות מהקבוצה הזו, ובהחלט מועמדות טובות להגיע לרביעיה הסופית אם לא לגמר. נראה לי שכריס בדרך החוצה אחרי הקטע עם הטבק, אני אישית הייתי מביא אותו ולא את אנג'י לחדר הישיבות. אנג'י הוכיחה שהיא אנושית כאשר היא שינתה את טעמה מי להעיף כשהכניסו אותה לחדר, נו טוב. ולגבי מגנה:- מגנה פשוט שלטו, קודם כל הנצחון הוא בזכות קנדרה וארין ששיווקו מצויין, ללא תחפושות, ללא גימיקים הם פשוט ידעו שצריך לתת הנחה (גם אם היא מדומה) ולנצח, אם מגנה היו נכשלים זה לא היה בגללן. אז סוף כל סוף יהיו ארגון מחדש בפרק הבא, וגם הפרומו נראה מבטיח (מעניין על מי טראמפ אומר שהיא טובה בטלוויזיה כי לפי הפרומו זו טאנה אבל פרומו לפעמים מבושל).

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 307

חבל לי על אודרי שמו עליה סטיגמה גון אני לא סובל אותו הוא כמו הזה שהעיפו ממגנה (מייקל?) פה גדול וברברן והוא לא עשה כלום במשימה לדעתי מגיע לו לעוף לדעתי כולם עשו עליה סטיגמה שהיא צעירה. האשמה בהפסד לדעתי היה לגון אם הוא היה משווק את זה נכון הם היו אולי מנצחים איך אודרי יכולה להנהיג אם אף אחד לא מעריך אותה ולא עושים לכו ממה שהיא אומרת להם לעשות

../images/Emo58.gif

חלק מהעניין בלהנהיג זה להיות מישהו שאנשים ירצו לעבוד בשבילו ויכבדו אותו. אם אנשים לך מכבדים אותך, לדעתי, תסתכל קודם כל על עצמך, ורק אם אין מוצא אחר ואין מה להפסיד, תתפרץ עליהם כמו שהיא עשתה. זאת היתה החלטה גרועה שלה. והיא הפסידה. אבל גם בתור PM שלא מכבדים אותו, היו לה הרבה מאוד הזדמנויות לחלק עבודות בצורה ספציפית ומסודרת. הוא לא עשתה את זה. דוקא בגלל שאנשים לא התלהבו לעבוד בשבילה, היא היתה חייבת לפקח על כל הפרטים ולחלק משימות ספציפיות ככל שניתן. כל מה שהיא עשתה זה לפרק את המשימה לתחומים עיקריים כמו שיווק, בניית המסלול וכו' והצמדת אנשים למשימות. לא היתה שום הכוונה או בדיקה של מה שמתבצע, שום העלאת רעיונות. בקיצור, אין לה את זה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אתה צודק איגור היא היתה צריכה לעשות הכל לבד אבל מצד שני החוסר הכבוד שלא ניתן לה לא היה בצדק לדעתי גון רצה פשוט לזיין אותה אבל כנראה שלא קיבל אז הלך נגדה אני חשוב שהאחרים גם אשמים שקיבלו מאת גון האידיוט ואני מקווה שהוא יעוף בקרוב גישה כמו שלו היא מגעילה ביותר

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

לגבי המ שכתבתי כתגגובה לאיגור מה שכתתבי על זה שגון רוצה לדפוק את אודרי זה רק תחושה שלי

adi007

New member
307../images/Emo58.gif

וואו איזה פרק מעניין. קודם כל הוא מתחיל בסיפור הילדות של אודרי, והאמת שממש ריחמתי עליה באותו רגע. איזה סיפור! ההורים בכלא, גרה במכונית בגיל ההתבגרות, ממש מסכנה... די מבאס שהיא עפה כי ממש אהבתי אותה.. אחרי זה יש גם את הקטע עם הליצנים. לא ידועת מה איתכם אבל ליצנים מפחידים אותי! אם אני אראה ליצן בלילה אני אצרח כמו אני לא יודעת מה :) במיוחד ליצן שלועס טבק :) ואחרי זה, לא האמנתי שאודרי הביאה את אנג'י לחדר ישיבות! בהתחלה חשבתי שהיא הביאה אותה בשביל תמיכה, אבל אחרי שהיא הצביעה עליה כחלק מההפסד זה היה ברור שהיא תעוף. בקיצור, אנג'י שולטת
. אם העונה תזכה בת ולא בן זו בטוח תהיה אנג'י.

../images/Emo58.gif

אני חושב שהיא הביאה אותה בשביל תמיכה, אבל היא לא היתה יכולה להגיד את זה במפורש ולכן הסתבכה.

307../images/Emo58.gif

זה רק לי או שלעוד מישהו לא היה את שיר הפתיחה? וממש היה מעניין לראות את סטפני מגלחת גבות
כרגיל ניפחו את הפרומו, אבל כבר התרגלתי. די חבל לי על אודרי, אבל היא באמת לא הנהיגה טוב את הצוות. איזו חמודה הייתה אודרי בסוף כשאמרה: "לפחות מיסטר טראמפ אמר שאני יפה". מגנה היו מצויינים בעיקר בזכות קנדרה וארין שעשו עבודה מצויינת בלשווק את העסק. זו הקבוצה המועדפת עלי כבר מהתחלה. קבוצת נט-וורת' הייתה גרועה, ואותי ממש הפחידו הליצנים האלה. עד הפרק הזה ג'ון היה אחד הפייבוריטים שלי אבל בפרק הזה הוא היה פשוט מעצבן. היחידה מהקבוצה הזאת שאני אוהב זאת טאנה, וגם קצת אנג'י. פייבוריטים: 1. קנדרה
2. ארין 3. טאנה

Boran

New member
../images/Emo58.gif 307

חבל על אודרי, למרות שהגיע זמנה לעוף. היא באמת יצאה ילדה קטנה בחדר הישיבות. "אבל מיסטר טראמפ, ג'ון אמר ש...", עשי לי טובה. וגם הקטע שהיא הביאה את אנג'י. בשביל מה? בשביל שאודרי לא תישאר בחדר הישיבות לבד מול ג'ון וקרייג, כי היא ידעה שהם שניהם יעלו עליה ביחד, אז היא רצתה שאנג'י תהיה שם כדי לתת לה תמיכה. חבל רק שהיא לא חשבה גם שאם היא מביאה את אנג'י לחדר הישיבות, זה אומר שאנג'י יכולה לעוף, ולא בטוח שאנג'י תאהב את זה, וגם אודרי תצטרך להסביר למה היא הביאה אותה בכלל. בגדול- אני ממש אוהב את מגנה.

למעלה