המתמחה 305

willo

New member
305 ../images/Emo58.gif גם קצת לעונה 2

פרק נחמד וזהו. היה לי ברור שמייקל יעוף, כבר בקטע של הפיצה (אני לא מבין למה הם חשבו שהם יוכלו בסוויטה ולא יביאו לאחרים אוכל) בסוף מצד אחד מייקל היה טיפש אבל בסוף הוא יצא שני רק לראג' כאשר הוא השאיר כרטיס ביקור (למרות שראג' יצא יותר כלי). הדברים שלו בסף על עורכי הדין היו במקום. גם ברן צדק, אין להם יצירתיות מול נט-וורת'. סטפני ניצלה בגלל הטיפשות של מייקל. נט-וורת' שיחקו אותה בגדול, בייחוד טנה ואנג'י (לדעתי הן עוד יגיעו רחוק). דווקא שם הבנים היו היום יותר בצל. מה שכן הפרס היום היה ממש שווה. יש לי הרגשה שבפרק הבא יהיה סוג של ערבוב, גם כי הם בהפרש של שניים (הרי וורנה עזבה)וגם כי ככה זה בחיים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

טרה הפתיעה אותי לטובה בפרק הזה. זה נראה כאילו כל מה שהיא עושה היא עושה טוב. היא שכנעה מלא אנשים להיכנס ולשלם $25, וגם העלתה רעיונות טובים למשימה. מזל שסטפני ניצלה. לא רציתי שהיא או ברן יעופו, וכשזה כמעט קרה, מייקל הציל את שניהם. פיו. גם לי נראה שבפרק הבא יהיה ערבוב. בכלל, אני לא אוהב את הקטע במתמחה שברוב המשימות מספר האנשים בשתי הקבוצות שונה. אדם אחד זה הבדל מאוד משמעותי בקבוצה של 6-7 אנשים.. אה, דרך אגב, לא היה לי פרומו לפרק הבא. מישהו?

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גם לי לא היה פםרומו לפרק הבא תמיד לרון יש פרומו לפרק הבא אז נחכה שהוא יראה את הפרק. בכל או]פן סוף סוף מייקל עף הוא היה אידיוט הוא לא עשה כלום ובכלל לא הבנתי על מה הטענות עם האוכל. נט וורק יותר יצירתים אבל בסך הכל הם זכו בהפרש קטן מאד. הם יכלו להפסיד בקלות גם . אם יהיה איחוד בפרק הבא זה אומר שטראמפ יצטרך להודיע שאנשי הרחוב זכו מצד שני יכול להיות שבפרק הבא טראמפ יעיף שני אנשים.

willo

New member
../images/Emo58.gif

לא יהיה איחוד. סביר להניח שאחד או אחת מנט וורת' יעבור/תעבור למגנה או שיהיה עירבוב מסוג אחר

אילקו

New member
מה בדר"כ קורה בעונות קודמות../images/Emo58.gif

העונה ה3 זה העונה הראשונה שאני רואה של המתמחה אז מה קרה בקשר לערבוב או איחודים במשך הפרקים? ואז איך הולכות התחרויות?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לגבי 2 העונות הקודמות

לא יודע אם זה היה בדיוק באותו שלב, אבל מתישהו מערבבים בין הקבוצות ולפעמים יותר מפעם אחת. בעונה הראשונה לאחר משימה מסויימת מנהלי הפרוייקטים של אותה משימה נדרשו לבחור בתורות בין המתמודדים ליצירת קבוצות חדשות. איחוד זה משהו שלא היה בשום שלב של 2 העונות הראשונות. עד לפיינאל 4 המשימות נשארות משימות קבוצתיות. שנשארים 4 אחרונים מנהלים סדרת ראיונות ותחקורים ע"י מנהלים מהארגון של טראמפ שממליצים לדונאלד במי לבחור. שני האחרונים מקבלים צוות מסייע מבין המתמודדים שפוטרו לעזור להם במשימה האחרונה בסיומה טראמפ בוחר במנצח.

../images/Emo58.gif

מה קשור הפיצה? מה יהיה עם כל הנבואות בדיעבד האלה? חוכמה גדולה להמר נגד מייקל באמת ועוד במיוחד בדיעבד, אחרי שהוא עף. אם שמת לב, ברנד דיבר דוקא נגד הבחורה ולא רק הוא, גם היועצים של טראמפ אמרו שהבחורה הורידה את המורל וזה חמור יותר. רק בגלל שהוא טמבל ופתח תפה לא בזמן הוא עף. אין לזה שום קשר לפיצה. לא שמתי לב אם זה אותו אחד שנותן תחזיות בדיעבד בנוסח "כבר ש ___ ידעתי ש__ יעוף" או שזה כמה אנשים, אני לא רוצה להעליב אז אני רק אגיד שאני לא מעריך את זה במיוחד.

willo

New member
../images/Emo58.gif

מבלי להתדרדר לרמה שלך ההסבר הוא פשוט. כשכולם עבדו קם ממיקל והלך להכין פיצה, זה כמו בפרק שדני עף, שהוא ישב ולא עשה כלום. זה הכל. נכון שבסוף ברן הלך על סטפני ומייקל ברוב טפשותו ניסה להתערב.

../images/Emo58.gif

זה קורה כי באמת הרבה פעמים מישהו שלא עושה כלום עף, ככה זה עובד אתה יודע, אנשים שם נמדדים במה שהם עושים אבל זה שהוא לא עשה כלום התבטא דוקא בחלוקה של העלונים ולא בזה שהוא הכניס פיצה לתנור. אין פה שום סימן לכלום, זה אפילו די טיפשי להגיד שהיתה עוד דוגמה שמישהו לא עשה כלום ואז הוא עף, כי זה בדיוק הרעיון. מצד שני גם היו דוגמאות הפוכות. זה תלוי בהרבה דברים אבל אף אחד מהם הוא לא בצק או אנשובי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 305 + פרומו לפרק הבא

הפרק היה אחלה. ממש נהניתי והיה יופי של עניין ובורד-רום מלא אמוציות ודרמה ודונאלד חתך שם בבשר החי כמו שהוא לא חתך הרבה זמן. טארה ואנג'י כיכבו, ארין חוץ מלהיראות טוב בבורד-רום אותי אישית לא מרשימה בכלל וקשה לי להגיד שמישהו ממגנה כן מרשים. פרומו לפרק הבא : קודם כל הפרומו היה באווירת היפ-הופ כי המשימה היא לתכנן קיר גרפיטי שיהווה פרסומת לפלייסטיישן. הקריינות : בזמן שחכמי הרחוב רבים ביניהם, חכמי הספרים מגלים שהמשימה גדולה עליהם... ... ובחדר הישיבות, 2 סיפורים יסתרו אחד את השני ג'ורג' : מישהו בטוח משקר לא יהיה ערבוב לפי הפרומו.

Boran

New member
305 ../images/Emo58.gif

אחלה פרק. אוהב את אודרי, ומפרק לפרק פשוט אוהב את ארין יותר ויותר. המשימה היתה מעולה. סוף סוף משימה חדשה ושממש בודקת את הכישורים של המתחרים. אהבתי. טוב שמייקל עף. הוא היה טיפש מאוד.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif 305

פרק טוב, אבל אם נשווה לפרקים הקודמים אז הוא די חלש. למרות שהראו את טרה יחסית מעט, כל פעם שהראו היא הייתה מצוינת. יש לי תחושה שהיא תגיע לסוף. היו כל הרבה רמזים מטרימים לכך שמייקל יעוף שזה פשוט מגוכך אם מישהו לא קלט אותם. לפי החישוב שלי, היחדים במגנה שעוד לא היו הפי.אם הם אלכס וקנדרה, ככה שאחד מהם יהיה חייב להתבלט בפרק הבא. למרות שטנה הצליחה בפרק הזה, היא עולה לי על העצבים. שתלך. אם לא יהיה ערבוב בפרק הבא, אני לא אתפלא אם מגנה שוב יפסידו. 5 מול 8 זה לא כוחות.

305../images/Emo58.gif

קודם אני חייב להגיד. ארין הייתה הפרק פשוט קורעת --> "מאמי! מאמי!, נו מאמי מייקל, מאמי ביסי!" - המשפט הזה הרג אותי
היה פרק אחלה, די ציפיתי שמייקל יעוף וטוב שכך, עדיף מסטפני ומברן. צריך להבליט יותר את קנדרה, אלכס וטרה. טאנה הייתה טובה כמנהלת וגם ברן. פייבוריטים: קנדרה ג'ון

amitooshacham

New member
מה הקשר למה שהיא אמרה

מבחינה תחבירית באנגלית לא הגיוני להגיד את המשפט Mommy Busy זה לא כמו בעברית "אמא עסוקה".

צודק../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

היא באמת אמרה: Mommy is busy. ועכשיו התירוצים:
רציתי לכתוב IS BUSY אבל הייתי משוכנע שהיא אמרה בלי הIS. טעות אחרונה שלי באנגלית - אם לא, תנו לי כפה וירטאלית

למעלה