המתמודד

../images/Emo58.gifהמתמודד

ישש פיטר ניצח את אלפונסו אני הייתי כ"כ מאושרת מזה |ספילר| לשתים האחרונים סרג'יו ופיטר שניהם הם מיי פיבוריטס ! אבל פיטר קצת יותר
למנצח סרג'יו הוא המנצח אוףףףף רציתי שפיטר ינצח לא נורא...אני מקווה שהוא לא יפרוש

מיטל101

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי,עקבתי אחרי זה... זה כל כך מבאס...אני כל כך אוהבת את פיטר והוא הפסיד... אני בדיכי....חח אבל לא נורא,היה קרב טוב...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הגמר של המתמודד

אני ממש נהניתי מהסדרה הזו. החל מפרק 4 פשוט נסחפתי אחרי כל פרק ופרק, הקרבות היו פשוט מצוינים וגם היו דמויות ממש מעניינות שיושבות טוב עם הקונספט של סדרת ריאלטי, כי בסופו של דבר הכל מתרכז בקאסט. פונזו, בייבי בייס, אישה, ג'סי, ובעיקר ג'ואי ואנתוני שהכניסו לכל העסק את הצד הכביכול מלוכלך של טיפה אסטרטגיה ולא ללכת באווירה הזו של יחד ואחוות לוחמים. הגמר האולטימטיבי שלי היה צריך להיות פונזו נגד ג'סי או פונזו נגד אנתוני. סרג'יו מורה זכה ובצדק, אחרי שפיטר מנפרדו לכל אורך הסדרה קיבל עריכה מאוד אוהדת עם הסיפור של המשפחה ומצד שני סרג'יו שבעצם גדל ללא משפחה כמעט, ולא זכה ליותר מדי חשיפה אבל בזירה תמיד סיפק את הסחורה. גם בתור מישהו שלא ממש אהב אגרוף מעולם הסדרה הזו היתה פשוט מצויינת וצר לי שהיא לא תחזור לעונה נוספת. ברייטינג היא לא רשמה הצלחה מספקת כדי ש-NBC ירצו עונה נוספת.

בוביץ

New member
זה בעיקר בגלל התקציב הגבוה של ההפקה

כל פרק עלה כ2 מיליון דולר הסדרה קיבלה רייטינג בינוני ומטה אם להפקה היתה מוציאה פפחות כסף אולי היתה מקבלת עוד עונה.

למעלה