המרוץ למליון 7

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif המרוץ למליון 7

האתר הרישמי של העונה השביעית עלה לרשת הכתובת של האתר היא:- http://www.cbs.com/primetime/amazing_race7/ או פשוט להכנס

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifהזוגות

המעניינים יותר נראים: מגן והיידי ריי ודיאנה רוב ואמבר סוזן ופטריק אוצ'נה וג'ויס סך הכל נראה קאסט מצוין. מאוד מגוון. לא הרבה זוגות נשואים, ולא הרבה דוגמנים/דוגמניות.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

תיקון - "לא הרבה דוגמנים/דוגמניות" - בעצם יש רק דוגמנית אחת וזו אמבר. וואו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

המעניין הוא שרוב ואמבר מוגשרים במקצוע כ: משתתפים בהישרדות!!! הצוותים מעניינים כי אין זוגות יותר מדי אתלטיים. קשה להחליט מי מעניין ומי לא, אני באופן קבוע בעד ההורים והילדים והזוג המבוגר.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אני בדרך כלל בעד הזוג שלא מסתדר. במקרה הזה זה ריי ודיאנה. ואני גם בטוח יהיה בעד רומבר.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

מעניין.... איך אמבר ניראת...היא השמינה או שזה רק אני..... ניראה לי שזה פעם ראשונה שיש אמא ובן....זה צריך להיות מעניין כי תמיד היה אבא ובן אבא ובת או אמא ובת.... מייגן והיידי....ניראה לי שהן נאין שילוב של היפיות צפונבוניות תאומות בסגנון של טיאן וג'רי מעונה 4 והחברות מהוואר בעונה 3 זוג הומואיים איזה כיף.....חבל שהם לא חתיכים....למרות שאלכס כבר ניראה יותר נורמלי... ועכשיו לתחזיות..... אמבר ורוב יעופו ראשונים
בראין וגרג דבי וביאנקה ג'ויס ובעלה וריי ודיינה וההומואיים יככבו...

adi007

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי רק בגלל שרוב ואמבר שם, אני אתחיל לראות :) מעניין לראות אותם מסתדרים אחד עם השני מחוץ להישרדות...

../images/Emo58.gif קאסט 7

מצחיק לשים לב - באתר של עונה 7 בקטעי הוידאו - רוב ואמבר מוכתרים כמקום 1 ו-2 של עונה 9 בהישרדות

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif קאסט + עונה 8

כמה דברים.. הזוג המבוגר.... מרדית' וגרטשן? הממ.... מי זה מי?! הזוגות נראים מעניינים בהחלט. אבל עונה 6 נראו לי משעממים ומאוד אהבתי את העונה.. ובקשר לעונה 8... אני יורד קצת אפילו שאני לא בטוח אם זה ממש ספוילר.. זה כתוב שם באתר. מישהו שם לב ששואלים שם "האם המשפחה שלך מתאימה להיות במירוץ 8"? משפחה? יכול להיות שזה יהיה יותר מ2 אנשים בצוות בעונה השמינית?

מטר9

New member
../images/Emo58.gif לעונה 8

זה די ידוע... בעונה השמינית ישתתפו משפחות בעלי 4 נפשות.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שמינית

למה?! זה בטח יהיה דפוק. ולא הבטיחו אולסטאר מתישהו?

yoooni

New member
אוף זה בטח יהייה הרבה פחות מעניין

למה ? למה משפחות ? זוגות זה הכי אחי.. היו צריכים להכניס איזה טוויסטים מרתקים ולא לדחוף עונת משפחות =\

yoooni

New member
אתם קצת נסחפים... זה לא ספוילר...

אין שם שום דבר שהוא סוד ושאי אפשר להיתקל בו בכל מקום שלא נכניס אליו את האף.... לא מתמודדים, לא זוכים ולא סיפורים...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מצליח להפעיל ת'קבציי וידיאו, מישהו יכול להשיג לי EXTERNAL? לא חשוב, בכל מקרה רק רציתי לומר שמאוד ישעשע אותי לראות את רוב ואמבר במירוץ אבל מצד שני יכולה להיווצר התאגדות מגוכחת נגדם כי הם כבר זכו במיליון ובגלל הדרך שבה שיחקו באולסטרס, במקרה הזה מקווה שיעופו מהר, אם אשמע פעם אחת ת'משפט "הניצחון כבר לא חשוב המטרה שלי זה להעיף את רומבר" אני פשוט אקיא

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

עוד אין לי פייבוריטים (קצת קשה לקבוע) אני אוהב את רוב ואמבר. האחים נראים לי זוג טוב. כנ"ל ההומואים. השחורים נראים לי מעצבנים. כנ"ל השתי בחורות ששמו סרט על הראש כמו היפיות (לא זוכר את השמות). אגב, שמתם לב שאיזור ההצבעה, כל השמות מסודרים לפי האלף בית, ורק רוב ואמבר בסוף?

../images/Emo58.gif

רוב משתתף בתחרות פוקר מקצוענית שנערכת בלאס וגאס ומשודרת ב ESPN. אמבר גם שם, עם הכובע ומראיינים אותה והיא דוקא נראית טוב מאוד.

למעלה