המול 510 - הגמר!

מטר9

New member
../images/Emo58.gifהמול 510 - הגמר!

איזה גמר מעולה! היה קצת מאכזב שג'ון הוא המול, רק בגגל שכל כך ניסיתי להמלט מהמובן מאליו - הרי ג'ון הוא בלש לשעבר זה כל כך ברור! תנסו להטעות אותנו קצת! העיקר שליז נצחה. פשוט מעולה. חלק מהחבלות של ג'ון היו ממש סתם, אבל חלק היו לא רעות בכלל. הרמזים שההפקה נתנה (כתב הברייל והגימטריה) היו פשוט מטורפים. מי שבאמת הצליח לעלות על זה פשוט גאון. מה שיפה בתוכנית כמו המול זה שהיא יכולה להיות פשוט איומה, ועדיין יהיה מעניין לראות אותה רק בגלל המתח של מי יכול להיות המול. חבל שלא דיברו קצת עם המודחים. היה מעניין לראות מה ליאן חושבת על זה שג'ון הוא המול... בכל מקרה, הגמר השאיר אותי עם טעם של עוד, וזה לא קורה הרבה...

De fire

New member
../images/Emo58.gif פינאלה

גם אני קיוויתי שזה לא ג'ון. או שלפחות לא יזהו אותו. ככה הוא לא מקבל גרוש (שלפחות יתנו לו חצי ממה שהובטח לו על זה שקרייג לא זיהה אותו) חסר לי פרק אמיתי של איחוד, לראות תגובות של שאר המתמודדים, ומסתבר שהרמז הגדול מהפרק השני (עם הכבשים) לא היה מה שחשבתי שהוא היה, אבל עדיין הוביל אותי לג'ון. חבל שהתוכנית ירדה באמריקה ובבריטניה. יאללה עוד עונה!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון, מסתבר שצדקתי. זה לא קורה הרבה בחפרפרת
אהבתי מאוד את הקטע שהחפרפרת יכול להיות גם המנצח (אם שני המתחרים לא עולים עליו). זה פתרון טוב למצב שבו אף אחד מהמתחרים לא עולה עליו, ואז מן הסתם אי אפשר לתת את הפרס למתחרה שטועה. בקשר לפרק עצמו, הוא שוב, במסורת אמיתית של חפרפרת אוסטרליה, היה קצר מדי. היו צריכים לעשות כמו בגירסה האמריקאית- פרק אחד שבו יש את המשימות והקוויז, ופרק אחרון שבו חושפים מי ניצח ומי החפרפרת, ומראים את הרמזים והחבלות. כי פשוט הכל היה ממש דחוס. היה דחוס לי מדי לחשוף את כל הדברים המעניינים בקצת יותר מרבע שעה. היה חסר לי, כמו בכל העונה, את החשדות של כל אחד. בגירסה האמריקאית מראים בדיוק איך כל אחד מהשלושה האחרונים חיבל במשימות לפני שחושפים מי באמת החפרפרת. עשו את זה פה, אבל ממש ממש בקטנה. בארה"ב גם שואלים את כל אחד מהמודחים במי הוא חושד עכשיו- שגם זה היה ממש חסר לי פה, הביאו את המודחים, אבל לא דיברו איתם בכלל, אפילו לא ציינו את העובדה שהם שם. גם שילבו את חשיפת הרמזים לחשיפת החבלות של החפרפרת, שהיו צריכים לעשות את שניהם בנפרד. בקיצור- עונה טובה, שמח מאוד שליז זכתה ושג'ון החפרפרת. המשימות לא מגרדות את המשימות של החפרפרת האמריקאית 2 או אפילו של החפרפרת אוסטרליה 3. הפרק האחרון דחוס מדי, כמו תמיד. הלייב אלימיניישן, כמו גם הדחף המשונה להכניס פטור מקוויז (ואפילו שניים) בכל פרק עד ממש החצי גמר, הפריע לי. מה שעוד הפריע לי היה הזלזול בכספי הפרס. קודם כל, רמת הקושי של המשימות היתה קצת גבוהה מדי. הם ממש בקושי זכו. דבר שני, האצבע של ההפקה על ההדק של הוצאת כסף מהקופה היתה קלה מדי. כאילו, עד שסוף סוף הם זוכים בכסף, ההפקה מביאה איזה משהו שמוציא כסף מהקופה. והרבה כסף. כאילו, להוציא כסף מהקופה זה משהו שאמור להיות חריג מאוד, כמו למשל אם מטילים קנס על המתחרים או משהו. אז בקיצור של הבקיצור- עונה טובה, הרבה יותר מדי חסרים.

../images/Emo58.gifהגמר

מילה במילה מה שאני חושב ומה שטענתי בתגובות לאורך כל העונה
אני רק רוצה להוסיף שהמודחים לשעבר ממש התאכזבו שקרייג לא זכה. ראו ע"פ מחיאות הכפיים. אני מאוד שמח שליז זכתה, רק חבל שלא הראו, כמו בעונות 1 ו-2 האמרקאיות או 1 האוסטרלית את הדרך שלה לניצחון.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כן, שכחתי להגיד את זה חבל מאוד מאוד שלא הראו את הדרך שלה לניצחון ואיך (ומתי) היא עלתה על ג'ון, ומי מהשחקנים האחרים עלה עליו ומתי וכו'.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הגמר

למרות כל החסרונות של הפורמט החדש הזה - חסרונות שצויינו בשרשורי הפרקים הראשונים - עדיין העונה הזו הצליחה להתרומם ולהנפיק עונה מרגשת, מרתקת שווה צפייה, ולפחות עבורי החזירה את האהבה לחפרפרת אחרי שנתיים ומעלה שלא ראיתי עונת חפרפרת. אמנם הליהוק של החפרפרת בדיעבד הוא צפוי ובנאלי מדי. אני עדיין חושב שליאן בתור החפרפרת היה יכול להיות קלאסי הרבה יותר. לא ממש אכפת לי מי זכה בכסף וזה לא סוג משחק שאני יכול להגיד שאני מעדיף ש-א' ינצח על פני ב'. החפרפרת היא דמות המפתח של המשחק ורק בזה צריך להתמקד. הרמזים של הברייל והמספרים פשוט מטורפים אבל לא הופתעתי. ככה זה הרמזים בד"כ. בתחילת העונה התעקשתי שהחפרפרת היא גבר. הניחושים הראשונים שלי היו חואן, ובפרק שהוא עף עברתי למארק (שעף מיד אחרי זה). בפרק אחרי זה ניסיתי לרחרח סביב האפשרות שהיידי החפרפרת והיא מיד עפה. לבסוף התגבשתי על ליאן עד שגם זו עפה בפרק הלפני האחרון ואז כבר היה ברור לי שזה ג'ון.

Ulong

New member
מה השם של הסידרה באנגלית?

ובאיזו רשת היא משודרת?

למעלה