הי כולם.. אני חדשה בפורום.. אממ.. מה עוד יש לי להגיד.. אממ..מקווה להשתלב?.. חחחחחחחח
J Jackass Girl New member 31/3/04 #1 ../images/Emo58.gif הי כולם.. אני חדשה בפורום.. אממ.. מה עוד יש לי להגיד.. אממ..מקווה להשתלב?.. חחחחחחחח
../images/Emo58.gif הי כולם.. אני חדשה בפורום.. אממ.. מה עוד יש לי להגיד.. אממ..מקווה להשתלב?.. חחחחחחחח
B Bassman New member 31/3/04 #2 להשתלב? מה אנחנו עמותת צדקה? אז בכל זאת-ברוכים הבאים, דברים שאת צריכה לדעת: המנהל שלנו טרול, הכסא של יאסין מוצא למכירה עכשיו במחיר התחלתי של 3 אשכי יהודים, מחפשים אנשים בעלי דם נוצרי לתרומה למפעל מצות והכי חשוב: הרכבות יוצאות כל יום ב3. אה אני ארבל
להשתלב? מה אנחנו עמותת צדקה? אז בכל זאת-ברוכים הבאים, דברים שאת צריכה לדעת: המנהל שלנו טרול, הכסא של יאסין מוצא למכירה עכשיו במחיר התחלתי של 3 אשכי יהודים, מחפשים אנשים בעלי דם נוצרי לתרומה למפעל מצות והכי חשוב: הרכבות יוצאות כל יום ב3. אה אני ארבל
M mahboba New member 31/3/04 #3 ברוכה הבאה זונה שחורה חחח איזה קפיצה עשית מפורום דוליז לפורום הומור שחור דרך אגב מה יותר טוב- אשכיו של היטלר ברוטב מיץ מרה? או חתיכות עובש מהכוס של אשת מובארק?
ברוכה הבאה זונה שחורה חחח איזה קפיצה עשית מפורום דוליז לפורום הומור שחור דרך אגב מה יותר טוב- אשכיו של היטלר ברוטב מיץ מרה? או חתיכות עובש מהכוס של אשת מובארק?
J Jackass Girl New member 31/3/04 #6 ../images/Emo58.gif אני ינסה... בגלל שעשו מדרגה מעצמות יהודים ביציאה.. מדרגה מעצמות יהודים
J Jackass Girl New member 31/3/04 #5 ../images/Emo58.gif הפאקינג זונות שם.. לא נותנות לפתוח הודעות חדשות סתם ואם מישהי פותחת הן עושות עליה שם אמבוש... זונות מטומטמות.. שונאת אותם..
../images/Emo58.gif הפאקינג זונות שם.. לא נותנות לפתוח הודעות חדשות סתם ואם מישהי פותחת הן עושות עליה שם אמבוש... זונות מטומטמות.. שונאת אותם..