הישרדות 9

בר1983

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 9

ערב טוב אנשים !!!!! מה קורה איתכם ?!!! תגידו למה יש 18 שורדים והאם זה נכון שמתוכם יש מתמודד עם רגל כרותה ?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה נכון את מוזמנת לבדוק כמה עמודים אחורה, יש שירשור עם פרטים על צ'אד כרות הרגל ועוד כמה פרטים על העונה שתהיה. ועוד כמה פרטים- שמות השבטים הם על שם הרי געש מקומיים. ליאן תרמה כליה לאבא שלה ותא ההצבעה בעונה הזו נמצא קרוב במיוחד לבית הדין, ככה שממש צריך ללחוש כדי שלא ישמעו למי אתה מצביע.

ושמת לב ש ../images/Emo58.gif

בפרק של "מועצת השבט.."- ג'ף אמר שיבואו לונואטו 16 שורדים חדשים.. הוא מטעה בכוונה?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אותי עצבן הקטע שתא ההצבעה קרוב למועצת הדין. אם הם לוחשים, גם עם מיקרופון, קשה לשמוע מה הם בדיוק אומרים, ובטח לא יהיו יותר NA NA NA NA, GOODBYE! אבוז

yes REAL

New member
מסכים. ../images/Emo45.gif אני בודק עכשיו עם CBS

אם הם מסכימים להעלות את כל החומרים שהם שלחו לנו (80 ומשהו דקות של ראיונות עם השורדים, סקירה על האי ועל ההיסטוריה שלו וכו') לאתר הערוץ, כדי שכולם יוכלו לקבל הצצה לעונה החדשה.

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif טוב עכשיו ממש חטפתי עצבים

שמועות טוענות שרופרט המחליא יצטרף לפרובסט במעיין הנחייה משותפת של חלק מהאתגרים. מה????? הם רוצים להרוג אותי לגמרי???

maya567

New member
../images/Emo58.gif WTF?!

זה רשמי? למה בדיוק צריך אותו שם?! אלא אם כן הוא ופרובסט יוצאים מהארון והופכים לזוג רשמי...

gay naked hatch

New member
זה נכון.

אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את התסריט של מה הוא אמור להגיד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
זו דמות של קומיקאי דרום-אמריקאי

שעושה פרק ארמיסן (?) בסאטרדי נייט לייב.

maya567

New member
you need to have a catch-a phrase

הדבר הכי קרוב לתנועה שהוא עושה

בוז בוז בוז ../images/Emo31.gif ../images/Emo58.gif

מה זה ??? רבק אל תבאסו אני רוצה לראות ! מה הוא נדחף לכל חור מה יש לו אופפפ איזה מבאס לא רוצים אותו מה קרה פתאם הוא ממש נדחף הרופורט הזה אופפפ שלא יהרוס תעונה מה הביאו אותו לקישוט לא רוצה בעעעעעעעעעע

Boran

New member
תומר אני מזכיר לך

שכותרות כאלה בעתיד ימחקו. עכשיו זה פחות קריטי כי זה לא ממש ספוילר, אבל כשתתחיל העונה כותרות כאלה לא באות בחשבון.

למעלה