אבי!!!!!!!!!!!!!!! ברור?~!!!!!!!!!!!!!!
W walking New member 7/9/04 #37 ונזכור שמי שנפל למדורה היה חזק מייקל לא היה חלשלוש פשוט היה קשה בערבה האוסטרלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ונזכור שמי שנפל למדורה היה חזק מייקל לא היה חלשלוש פשוט היה קשה בערבה האוסטרלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ב בייבי גירל היחידה New member 8/9/04 #40 אתה חולה מה ברור????????????? מה אתה רוצה ממני???????????? קח עצה ממישהי שמבינה עניין- ותמצא לעצמך חיים!!!!!!
אתה חולה מה ברור????????????? מה אתה רוצה ממני???????????? קח עצה ממישהי שמבינה עניין- ותמצא לעצמך חיים!!!!!!
ב בייבי גירל היחידה New member 8/9/04 #45 אוקיייי אולי יש ספק לגבי זה שאני מבינה עניין אבל לגבי העובדה שאתה צריך למצוא לעצמך אין שום ספק!!!!1
ש שטן מחורמן New member 7/9/04 #36 לדעתי זה יהיה יותר מעניין , הרי כבר אין להם אתגרים חדשים , אז מביאים מתמודדים מעניינים , מעניין אם פעם אחת יביאו שרמוטה ? סתם בצחוק ! , שירון לא יאכל אותי בטעות , וכן יש הישרדות 9 - הישרדות ונואטו - איי האש , שווה עוגיה !
לדעתי זה יהיה יותר מעניין , הרי כבר אין להם אתגרים חדשים , אז מביאים מתמודדים מעניינים , מעניין אם פעם אחת יביאו שרמוטה ? סתם בצחוק ! , שירון לא יאכל אותי בטעות , וכן יש הישרדות 9 - הישרדות ונואטו - איי האש , שווה עוגיה !
ב בייבי גירל היחידה New member 8/9/04 #41 100% צודק כל האתגרים חוזרים על עצמם וכבר נהיה משעמם אבל עדיין אפשר להביא מתחרים נורמלים!!!!!!!! בכל אופן תודה על המידע החדש לגבי הישרדות 9!!!!!!
100% צודק כל האתגרים חוזרים על עצמם וכבר נהיה משעמם אבל עדיין אפשר להביא מתחרים נורמלים!!!!!!!! בכל אופן תודה על המידע החדש לגבי הישרדות 9!!!!!!
B Boran New member 8/9/04 #43 שאלה מה לא נורמלי במתחרים שאת כ"כ תוקפת אותם ואת מי שבוחר אותם ואת ג'ורג' וו. וו. וו. בוש? ואם את רוצה עוד מידע על הישרדות 9, בדקי בדפים הקודמים של הפורום, יש שם כמה שירשורים מלאי פרטים.
שאלה מה לא נורמלי במתחרים שאת כ"כ תוקפת אותם ואת מי שבוחר אותם ואת ג'ורג' וו. וו. וו. בוש? ואם את רוצה עוד מידע על הישרדות 9, בדקי בדפים הקודמים של הפורום, יש שם כמה שירשורים מלאי פרטים.
ב בייבי גירל היחידה New member 8/9/04 #46 אני לא תוקפת אף אחד אבל אתה חייב להבין שאי אפשר לשבת לראות הישרדות ובאמת להנות מזה כשכל פעם לאחד המתחרים קורה משהו לא צפוי וממש דפוק!!!!!! תודה על ההפניה למידע!!!!!!
אני לא תוקפת אף אחד אבל אתה חייב להבין שאי אפשר לשבת לראות הישרדות ובאמת להנות מזה כשכל פעם לאחד המתחרים קורה משהו לא צפוי וממש דפוק!!!!!! תודה על ההפניה למידע!!!!!!
O ohaddd3 New member 8/9/04 #50 שאלה לי אליך... איך אתה הולך לראות את הישרדות 9? ואיך הולך השידור בארה"ב ....זה כל יום?
B Boran New member 8/9/04 #51 לא כל יום פרק בשבוע. ביום חמישי. ואני הולך להוריד את זה מהאינטרנט, כמו כל שאר חברי הפורום שרואים את זה. רק אסור להגיד בפורום מאיפה.
לא כל יום פרק בשבוע. ביום חמישי. ואני הולך להוריד את זה מהאינטרנט, כמו כל שאר חברי הפורום שרואים את זה. רק אסור להגיד בפורום מאיפה.
B Boran New member 8/9/04 #44 לא בדיוק ג'ף אמר בריאיון שהם יודעים שקשה לחשוב על אתגרים מקוריים, לכן הם העבידו את צוות המוחות שלהם שעות נוספות.
לא בדיוק ג'ף אמר בריאיון שהם יודעים שקשה לחשוב על אתגרים מקוריים, לכן הם העבידו את צוות המוחות שלהם שעות נוספות.