הישרדות 710

axnholic

New member
טועה../images/Emo58.gif

כשברטון וליל חזרו עפו שניים אחרים. זה לא נבדק אבל נראה לי שאני צודק

Boran

New member
אבל אתה צודק מהבחינה... ../images/Emo58.gif

מהבחינה של זה שבפרק 10 תמיד יש בנאדם אחד פחות אתה צודק. כי בפרק 7 כעיקרון לא עף אף אחד מבחינה מספרית (מי שעף חזר במקומו מישהו אחר)

Boran

New member
הם לא ../images/Emo58.gif

אם מחשיבים את פרק 7 בי. כתור פרק 8, כמו שאנחנו עושים אז פרק 7 תיאר יום אחד, ובו עפו שני אנשים ופרק 8 תיאר שני ימים, ובו חזרו שני אנשים (וחזר המספר הכללי של האנשים למה שאמור להיות בפרק 7), ועף אחד.

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gifעתידי

(חוצמזה ששנאתי את הפרק הזה ושסנדרה נעל) לדעתי הפרק הבא יהיה הפרק של הפגישות עם המשפחות. אני כמעט משוכנעת! תסתכלו בפרומו של CBS ותבינו.

axnholic

New member
יש לי

בעיה במחשב ואני לא יכול לראות. אולי תסבירי במילים מה בערך קורה שם

Boran

New member
שמתם לב ש... ../images/Emo58.gif

נשארו שני גברים, מתוכם בורטון שהיה אמור לעוף, ו- נשים (אם מחשיבים את קריסטה)? גאד!!

De fire

New member
אתה קורא ל../images/Emo58.gif

ג'ון גבר? עם הקול הצווחני שלו וההתבכינויות הבלתי פוסקות סטייל ליל?

Boran

New member
לא ממש, אבל... ../images/Emo58.gif

ג'ון נשי, קריסטה גברית. זה מתקזז.

axnholic

New member
לא הבנתי../images/Emo58.gif

איך מזה הבנת שפרק 11 יהיה עם המשפחות אבל העיקר שג'ון יבכה וזה יעשה לי את הפרק

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif

כשרואים את הפרומו ולא בסטילס זה יותר ברור. אבל אם תסתכל טוב תראה שכולם יושבים על ספסל מדורג מול משהו, שזה הספסל שבכל השרדות יושבים בו למפגש משפחות, וגם שכולם בוכים. נראה לי הגיוני לחלוטין שזה המפגש. ואפשר להגיד תודה שחיפשתי לך את הלינק...

axnholic

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo58.gif

אני מקווה שזה יהיה כמו ב4 שפטריק זכה וחי על האי ליום אחד

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif (עתידי) בפרק הבא

לדעתי תהיה תחרות בין חברי המשפחה, וג'ון יזכה ביום שלם עם האבא/אמא/אח/אחות/חבר/חברה וכו'. בגלל זה הוא בוכה ומתרגש ומחבק את כולם. בפורומואים תמיד מראים דברים שנראים מאוד גדולים, ובסוף בפרק לא קורה שום דבר מפתיע.. בקשר לחסינות אני רק אומר: תעירו אותי כשייגמר.. שוב, בורנט מנסה לעשות פרומו מדהים ומפתיע, כשבסוף בפרק עצמו לא קורה שום דבר מיוחד. מי יזכה בחסינות? הייתי אומר שזה בין סנדרה וקריסטה. מי יעוף? בורטון, סנדרה או קריסטה. כל אחד והסיבות שלו

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif (עתידי) ואיך שכחתי..

ה"שקר הגדול ביותר" שגורם לקריסטה לבכות, נאמר על ידי FairPlay בכבודו ובעצמו

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif(עתידי) עוד תאוריות

אמרתם ש"משהו נורא קורה לג'ון או לקרוב משפחה שלו"? טעות. שימו לב לתמונה: האם טיחואנה כל כך רעה, שהיא מרשה לעצמה לחייך כשקורה משהו רע לג'ון?

F r o o b i e

New member
../images/Emo58.gif

בגלל זה אני אומרת שזה יהיה קשור במפגש משפחות איחס אם הגועל הקטן יזכה. איחס! אני שונאת אותו! זה כמו לקס בהשרדות אפריקה, שלא יכולתי לחכות לרגע שהוא יעוף מרוב ששנאתי אותו!!!!

14מתן

New member
../images/Emo58.gif עונה 7

אני זוכר שאמרו פה שבעונה 7 יהיה את הבגידה הכי גדולה ואת השקר הכי גדול לדעתי, סנדרה היא לא סתומה ואנחנו עוד נשמע ממנה בבגידה הגדולה של השרדות

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לא אמרו בגידה הכי גדולה אמרו חרטה הכי גדולה

למעלה