הישרדות 707a

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
רץ לקרוא (../images/Emo58.gif פרק 6)

אני עוד לא נרגעתי מה-"רופרט עצוב שהנחש שלו מת והוא מראה לנו את זה בכך שהוא שותה מים"

Boran

New member
../images/Emo45.gif

אחלה סיכום. לא ידעתי שבלבואה זה מטבע פנמי... עכשיו אני אלך לפנמה ואראה בלבואות בכל מקום. קטעים. אתה ידוע שאני מת על הסיכומים שלך, אבל חסר לי בהם משהו. והמשהו הזה הוא ניתוח. כולנו ראינו (ראיין או., משחק מילים) את הפרק, אבל אנחנו נוכל להשתמש בניתוח של הפרק בשפת הקודש. משהו סטייל "במועצה השבטית ג'ק הצביע לדייויד. (שני שורדים שלא קיימים, לכל החוששים למיניהם). זה היה צעד לא חכם של ג'ק, בגלל ש......" דברים כאלה, כמו שזלגאדיס הזכור לטוב (כן כן אני מודה זה אני) כתב(תי) בניתוחי הפרקים המשובחים שלו(י) על הישרדות 4 בסורבייבור-וורלד.

jt7785

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אתה מודע לזה שמישל אמרה שהיא *כמעט* הרטיבה במכנסיים... אבל בקטנה... סיכום יפה.

gah

New member
../images/Emo58.gif

עוד פרק ענק! כבר אין לי כוח לרשום סיכום על דעתי כי קרה כל כך הרבה! בכל מקרה, אני חושב שזה בושה וחרפה שאנדרו לא יישב בחבר המושבעים, אם יש מישהו שמגיע לו לפחות את זה, זה לאנדרו. אה כן ואני שונא מוות את ליל. ואחי, הפעם פשוט נקרעתי מהסיכום שלך היה ענק! ואל תקשיב לירון.

jt7785

New member
../images/Emo58.gif

אני שונא את ליל. פשוט שונא. תמיד היא עם הפרצוף של המכשפה, לעולם לא מחייכת. פשוט מרגיזה. הפרק היה מעולה, ובינינו, לראות את דארה משכשכת לה בתוך המים היה מחזה יפה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ניקול דלמה - Say cheese זאת התמונה האחרונה שעשיתי היום.. אם אתה שואלים, אז בחרתי את ניקול דלמה סתם, כי יצאו לי הרבה פרצופים מצחיקים איתה, ועם השאר פחות..

Gal6

New member
../images/Emo58.gif שמתם לב

שהנפילות למים בתחרות חסינות דמו בצורה מטרידה לנפילות של קיפ (דה גיי גאי) בתחרות עם החולצות הרטובות?

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

אבל של קיפ היו מזויפות פה אנשים ממש נפלו ככה למים

למעלה