הישרדות 702

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

amitooshacham

New member
../images/Emo151.gif = |ירון|

אתה ב51.1 אחוז הרבה יותר ליצן ממני, אני רק 49.9

Boran

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו

וזה 50.1%. 51.1+49.9 = 101 ליצן.

Gal6

New member
לדעתי צריך להחליט אחת ולתמיד מי ה-

סתם, אני יודע שאתם נהנים להתחבט בשאלה הנצחית

gah

New member
../images/Emo58.gifכרגיל תורי:

שוב, הפרק ישב אצלי במחשב כמה ימים עד שהחברים באו... פרק גדול כמו הקודם :) רופרט תותח, פשוט תותח, מי היה מאמין שהוא ימצא את החנית שלו באמצע שום מקום?!?! ואני עוד פחדתי לפי הפרומו שהסכסוך שלו עם שון יקלקל את מעמדו חחח בקשר לתיבה, הסבר פשוט מאוד: הדרייקים באמת הביאו את התיבה מלאה במים עם החפצים, ג'ף באמת ביקש מהם לפתוח, ג'ף באמת ראה את החפצים, אבל, עצם ההסתכלות פנימה לתוך התיבה הייתה מבויימת, הם צילמו רק את הקטע שמציצים להם לתוך התיבה או אחרי התחרות ישר (ביקשו ממישהו מדרייק שירים) או אחרי הרבה זמן כי הם פשוט היו צריכים טייק כזה.. הדבר היחיד המבויים זה הטייק הזה, כל השאר אמיתי לחלוטין.. כואב הלב על רייאן אבל זה היה ידוע שזה יבוא במוקדם או במאוחר... אני פשוט אוהב את כולם! אם מקודם שנאתי רק את סנדרה, עכשיו גם אותה אני כבר לא שונא... בקשר לתיבה והגניבה, ג'ף אמר שהמפה היא 1\3 מהמפה הכוללת, מה שאומר שבעוד תחרויות יקבלו חתיכות מהמפה, אח"כ ג'ף אמר שהמנצחים יזכו לשדוד חפץ אחד מהשבט השני ואז הוא אמר שאת זה יהיה כל הזמן, מה שאומר שאו ששני החלקים יהיו כל הזמן, או שרק האחרון, מצד שני, המפה זה רק 1\3 אז זה בטוח יהיה עוד וגם הרי בטוח יהיה את השדידה, אז לפי דעתי פשוט יהיה את שניהם =\ פרק גדול, עונה גדולה, רופרט גדול, מישל האהובה, יש למה לצפות...

axnholic

New member
אהה

אבל אני עדיין חושב שיש כמה דברים מוזרים בסדרה שרומזים שזה מבויים

gah

New member
אתה באמת חושב

שלתוכנית שכל כך פופלארית שיש בה סכום זכייה של מיליון דולר אין מפקחים, עשרות עורכי דין ועוד כל מיני דברים שישמרו שזה לא מבויים? ואני לא מדבר על שצילמו טייק בשביל שיראה יותר טוב או שעורכים בצורה לאו דווקא אמיתית.

axnholic

New member
לא כל הסידרה...

אני חושב שיש קטעים מבויימים. ברור שהזכייה לא מבויימת. בדברים הקטנים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif מגיב באיחור כהרגלי

רק היום (!!!!) ראיתי את הפרק בגלל חופשה ארוכה שלקחתי מהמחשב לכבוד החג. משום מה תמיד הלב שלי עם האנדרדוגס, וכואב לי לראות את מורגן ואת אנדרו במיוחד, מובסים ע"י דרייק פעם אחר פעם. בסך הכל פרק טוב מאוד, אני כבר מחכה למריבות הכבדות שעושות את הישרדות למה שהיא. הנושא של הפירטים בהחלט משוחק היטב - אם זה באוצר החבוי ואם זה בקטע של שדידת המחנה בכל תחרות פרס. זה בהחלט רעיון ראוי. לגבי סוגיית התיבה - שימו לב שמהרגע שדרייק יוצאים עם התיבה מהמים יש קאט ואז עוברים לראות אותם מרימים את התיבה על הבמה שלהם. כלומר יש מצב שהקטע היה ארוך יותר ובינתיים המים הנתקזו מהחורים/חריצים שיש בתיבה. אוסטן הוא זבל שחבל שבכלל נתנו לו צ'אנס להגיע להישרדות. יש עשרות אלפים שהיו מחליפים איתו מקום ולא מתבכיינים על זה שהם מפסידים. תארו לכם שוספיה הייתה מחליטה שנמאס לה אחרי כל ההפסדים של מראמו. חבל לי על ריאן הרזה, כי בסך הכל אם הם לא היו נותנים לו להיות ראשון בתחרות פרס (בסך הכל 5 מתוך 7 היו צריכים להביא פריט - ככה שאם הם יודעים שהוא חלש הם היו יכולים לתת לו לא להיות אחד מהחמישה) אולי הם היו מנצחים. הקטע עם המסיכה באמת לא נעים, והוא נלחץ מזה ועד שהוא נרגע כבר לא היה לו כח יותר מרב הזמן שהוא בילה במים. בכל מקרה אני לא רואה איך השבט הזה יוצא מהמצב ביש הזה בלי שיערבבו את השבטים מתי שהוא. נחכה ונראה.

jt7785

New member
אני בכלל אוהב את כל הקטע של

פיראטים. בזמן האחרון כל מה שאני עושה מתקשר לפיראטים. קולנוע, מחשב, ועכשיו השרדות. אז אני ממש שמח וממש מתרגש לקראת העונה הזאת. בכל מקרה העונה מצוינת עד עכשיו, ואני מקווה שהיא תמשיך להיות כזאת טובה.

למעלה