../images/Emo58.gifכרגיל תורי:
שוב, הפרק ישב אצלי במחשב כמה ימים עד שהחברים באו... פרק גדול כמו הקודם

רופרט תותח, פשוט תותח, מי היה מאמין שהוא ימצא את החנית שלו באמצע שום מקום?!?! ואני עוד פחדתי לפי הפרומו שהסכסוך שלו עם שון יקלקל את מעמדו חחח בקשר לתיבה, הסבר פשוט מאוד: הדרייקים באמת הביאו את התיבה מלאה במים עם החפצים, ג'ף באמת ביקש מהם לפתוח, ג'ף באמת ראה את החפצים, אבל, עצם ההסתכלות פנימה לתוך התיבה הייתה מבויימת, הם צילמו רק את הקטע שמציצים להם לתוך התיבה או אחרי התחרות ישר (ביקשו ממישהו מדרייק שירים) או אחרי הרבה זמן כי הם פשוט היו צריכים טייק כזה.. הדבר היחיד המבויים זה הטייק הזה, כל השאר אמיתי לחלוטין.. כואב הלב על רייאן אבל זה היה ידוע שזה יבוא במוקדם או במאוחר... אני פשוט אוהב את כולם! אם מקודם שנאתי רק את סנדרה, עכשיו גם אותה אני כבר לא שונא... בקשר לתיבה והגניבה, ג'ף אמר שהמפה היא 1\3 מהמפה הכוללת, מה שאומר שבעוד תחרויות יקבלו חתיכות מהמפה, אח"כ ג'ף אמר שהמנצחים יזכו לשדוד חפץ אחד מהשבט השני ואז הוא אמר שאת זה יהיה כל הזמן, מה שאומר שאו ששני החלקים יהיו כל הזמן, או שרק האחרון, מצד שני, המפה זה רק 1\3 אז זה בטוח יהיה עוד וגם הרי בטוח יהיה את השדידה, אז לפי דעתי פשוט יהיה את שניהם =\ פרק גדול, עונה גדולה, רופרט גדול, מישל האהובה, יש למה לצפות...