הישרדות 604

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 604 ../images/Emo58.gif

אח, איזה פרק! סוף סוף המכשפה מהמערב- גואנו ג'ואנה (והמבין יבין) עפה. איזה יופי של תחרויות. פרק הבא- חילוף! ברית הבנות היתה ממש מתבקשת. שמתם לב שבחסינות זה בינתיים לסירוגין בין השבטים? (ג'אבורו, טמבקי, ג'אבורו, טאמבקי) מגניב אכן. (או שלא) ומה הקטע של ג'ואנה שהתחילה לשיר במילות סיום שלה? ברוך שפטרנו מזבל שכזה. לסיכום: אחלה פרק, מחכה לפרק הבא.

Boran

New member
יאיקס!! (חצי ספוילר)

באתר של סי.בי.אס, בסקר על כמה אוהבים את השורדים, לדניאל יש רק 13%!! נראה לי זה הדירוג הכי נמוך שהיה אי פעם בהישרדות!!!

g.o

New member
../images/Emo58.gif

באמת מזל שג'ואנה עפה!. הנוכחות שלה הייתה מעיקה. נראה לי פרק הבא הולך להיות טובב.

Gal6

New member
../images/Emo58.gif604

פרק חמוד.. פעם ראשונה שהייתי בעד הבנים. מישהו אמר על מתיו ודינה שהם ישארו לגמר.. אני בעד!

Gal6

New member
ועוד משהו

למה אתר סי בי אס נשאר לי מהפרק שעבר? לא עודכן?

smochkin

New member
604 ../images/Emo58.gif

היה נחמד, אבל הסוף של הפרק היה הכי טוב! למרות שהצלחתי לקרוא בטעות שג'ואנה תעוף (מסקנה לעצמי,לא להסתכל בפורום לפני שרואים את הפרק אבל כל כך הייתי חוסר סבלנית לחכות לו) על השנייה הראשונה של הפרק לפני שהיא דיברה ולפני שקראתי את הספויילר פשוט ידעתי שהיא תעוף! שמתם לב ששאונה הצביעה נגד קריסטי???? וג'ף הסתיר את זה מהשבט! ומה לגבי הפרק הבא?? אני ממש ממש כבר רוצה לראות אותו הוא נראה לי ממש ממש טוב! אחחח ההשרדות הזאת מעולה אני חושבת שהיא הכי טובה שהייתה עד עכשיו מבחינת מתח ותכנים גם של תחרויות חסינות ופרסים,שמתחילים להשתפר ולא להיות מבוססים רק על מוח, ההצבעות, מתח בין שבטים ומה לא... פשוט מעניין ומעורר רצון לראות את כל העונה כבר!! רק אני מרגישה ככה? תביעו דעה! נחכה בסובלנות מרובה לפרק הבא שישודר ב19.3 מצרפת תמונה מההצבעה. הייתי המומה!!

amitooshacham

New member
טעות בידך

הפרק הבא ישודר כרגיל, ב-13 לחודש (יום חמישי). אבל, הפרק אחריו, והפרק הבא אחריו ישודרו בימי רביעי (יוצא בתאריכים ה-19.3 וה-26.3).. אחרי הפרק של ה-26 לחודש, ישודרו שאר הפרקים בימי חמישי, כרגיל.

smochkin

New member
קראתי את המידע באתר הבא

http://www.realitytvworld.com/index/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1006 וזה מה שהיה כתוב שם: Scheduling Information : Due to NCAA Basketball, 'Survivor: The Amazon" to air on Wednesday March 19th and March 26th Posted by : Admin Mark your calendars! In what's become an annual rite of spring, due to the CBS Sports coverage of the NCAA Men’s Basketball Tournament, "Survivor: The Amazon" will be broadcast on Wednesday, March 19 and Wednesday, March 26 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. The series will resume its regular time period on Thursday, April 3 (8:00-9:00 PM, ET/PT). בגלל זה חשבתי שהפרק הבא יהיה רק ב19 אם אתה אומר שיש פרק השבוע אני שמחה מאווווד!

g.o

New member
604 ../images/Emo58.gif

גמני שמתי לב ששונה הצביעה נגד קריסטי. אבל ג'ף לא בדיוק הסתיר זאת מהשבט. פשוט הפתק של קריסטי היה אחרון ולא היה טעם לקרוא אותו. ויש לה מזל ככה לא יהיה לה הצבעות מהעבר. ובאמת זו אחת העונות הטובות ( אולי רק 2 יותר טובה לדעתי..) אני ממש ממש מרחמת על מי שלא יכול לראות..
סתם חפיף..

smochkin

New member
../images/Emo58.gifלדעתי

באמת יצא לה במזל שהוא לא הראה את הפתק אבל יכול להיות גם שהיה שם משהו מכוון. לדעתי יש בעונה גם דברים שאף פעם לא היו בעונות האחרות כמו למשל המון המון דברים שנראים שנעשו ממש בכוונה כמו האופי של התחרויות למשל ובהחלט ייתכן שזה שהוא לא הראה את הפתק היה מכוון. מהבחינה הזאת העונה פחות טובה אבל מצד שני זה עושה אותה גם יותר מעניינת כי היא ייחודית ולא באותו סגנון שהיו ההשרדויות האחרות. לא יאומן שבעונה 6 של השרדות הצליחו ליצור השרדות שהיא מעניינת מושכת וטובה בהרבה יותר מהעונות האחרות. לדעתי הרבה כאלה שהם לא "מכורי השרדות" יפספסו אותה כי הם יחשבו שאי אפשר לחדש כבר שום דבר בתוכנית. כמה טוב שהם טועים! השרדות SURVIVOR AMAZON גדולה מהחיים!!!!!!! ממש חבל שאנשים שיש להם את האפשרות לא מוכנים לראות את עונות 5-6 מילא לא לראות אבל כל הזמן לשאול מתי זה יבוא? ולקטר על זה? הרי יש פיתרון פשוט אם רוצים לראות, חוצמזה שלגבי עונה 5 זה כבר ממש חבל כי כבר כולם יודעים מה קרה בסוף וגם לגבי 6 רצים ספויילרים מפה עד להודעה חדשה. אני ממש חושבת שחבל לדחות את הצפייה. זה רק יכול להרוס! מקסימום רואים פעם שנייה בטלוויזיה (אם יגיע) כדי להבין יותר.

למעלה