הישרדות 510

Shai B

New member
../images/Emo58.gif נכון...

היא בהחלט נראתה מדהים! חבל שהיא הייתה כזו תחמנית...אהבתי אותה עד לפרק הנוכחי. לפי דעתי, ג´ייק וקליי יעופו בשני הפרקים הבאים והפיינל 4 יהיו בריאן, הלן, טד וג´ן. הלן נראית די קרובה לבריאן...חבל שהיא לא מבינה שהוא בעצם האיום הכי גדול שלה! אם היא תתאחד עם ג´ן וג´ייק היא אולי תצליח להעיף אותו, ואז הסיכויים שלה לנצח יהיו אסטרונומיים. נחיה ונראה מה יקרה בפרק הבא (שישודר רק ב-5 לדצמבר
).

amitooshacham

New member
ירון..... טועה? אפשרי? ../images/Emo58.gif

ירון, הפרק הבא (פרק 11) ישודר בעוד שבועיים. ולא בגלל שהם לא מפגרים, אלא בגלל שאצלהם זה חג ההודיה (Thanksgivin) ביום שישי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif510../images/Emo58.gif

קודם כל הפרק הבא עוד שבוע כי בארה"ב הם לא מפגרים כמו פה בארה"ב פרק הריקאפ משודר ביום רביעי ויום אחריו משודר פרק חדש שמתם לב שהעונה הזו זה פרק 10 וחצי, ולא 8 וחצי או 7 וחצי כמו בשאר? איזה מהפכני מארק בורנט!! (או שלא)
עכשף: הלן לא חברה של בריאן ולא נעליים היא מבינה טוב מאוד שהוא עשיר כקרח ולא צריך את הכסף, לכן הוא וקליי (מאותה סיבה) הם המטרות הראשונות שלה עכשיו. רק שכל פעם היא אומרת שהיא רוצה להעיף אותם אבל מצביעה יחד עם הרוב במקום לנסות להזיז דברים בעצמה. אם הפיינל 4 יהיו מי שאמרת, אני הולך לקבור את עצמי באדמה. אה כן, ובקשר לפני... פני מותק, אם יהיו לך הרהורי חרטה בקשר לארוס שלך... תרימי טלפון

Boran

New member
למה שמת ספוילר אבל? ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אם אתה אומר, אתה יודע!
ולמי שמעליך, בזמן צילום הסדרה פני היתה מאורסת. אולי היא הספיקה להתחתן בינתיים... בכל מקרה, פני, אם תרצי להתגרש, תרימי טלפון

Shai B

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 510 ../images/Emo58.gif

כפי שחזיתי, שבט צ´ווי ג´אי העיף את פני. ניסיתי לשכנע את עצמי (בעזרת ההודעות של ירון
) שאולי איזשהו חבר מצ´ווי גאן יעוף השבוע, אבל ידעתי שזה לא יקרה. אני הייתי בשוק מזה שפני בגדה בג´ייק ועוד הצביעה לו בישיבת הדין! היא רצתה להרחיר את עצמה מהחבר היחידי שלה שם, ג´ייק, בתקווה שזה יציל אותה. לצערה, זה לא עבד. בכל מקרה, ג´ייק צריך לזכות בחסינות או איכשהו לכרות ברית עם מישהו מצ´ווי גאן. אם הוא לא יצליח לעשות זאת, הוא יעוף וכל הפיינל 5 יהיו חברי צ´ווי גאן!

Shai B

New member
../images/Emo58.gif נכון...

פני אכן התחתנה, וזה קרה ב-1 לספטמבר... באוקטובר פורסמו תמונות מהחתונה שלה בצהובון אמריקאי. כל הכתבה הזו עוררה עניין רב, כי בכתבה היה רשום שלמרות שפני לא זכתה במיליון דולר, היא שרדה הרבה זמן בתאילנד. אז כמובן פני עדיין הייתה במשחק ואף אחד לא האמין לכתבה...מסתבר שהיא נכונה... פרק הריקאפ בעונות הקודמות אכן שודר ביום רביעי, כאשר יום אחר כך שודר פרק חדש. בעונה החדשה, הפרק החדש ישודר רק ב-5 לדצמבר מכיוון שהפרק מתנגש עם חג ההודיה (בעונה השלישית ירד הרייטינג של הפרק החדש של "הישרדות אפריקה" בצורה ניכרת מכיוון שהוא שודר בחג ההודיה, הפעם הם לא לוקחים סיכונים). ד"א, מצורפת תמונה מן החתונה.

amitooshacham

New member
510 ../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי שפני או ג´ייק יעופו. את האמת, אחרי החסינות, הייתי בטוח שג´ייק עף. ועוד אחרי שקראו לו "הנחש". אני לא הייתי בשוק מפני, כי אם היא לא הייתה עושה את זה, אז לא היה לה סיכוי להישאר אפילו אם ג´ייק היה עף בפרק הזה. והיא חכמה שהיא הורידה לו את הלפיד, כי היא באמת גרמה לכמה צ´ואי גאנים להרהר על הברית שלה עם ג´ייק. לפי דעתי ג´ייק לעולם לא יצליח ליצור ברית עם חבר צ´ואי גאן. אבל, אם הוא יזכה בחסינות בפרק הבא, אז זה אמור להיות פרק מאוד מאוד מעניין... תגידו, מי בכלל חשב בתחילת המשחק שצ´ואי גאן יהיו ביתרון מספרי על סוק ג´אי???? בטח ארין מצטערת על זה שהיא אמרה בפרקים הראשונים "אנחנו אפילו רוצים להפסיד בכוונה, כדי להעיף כמה לא רציניים (אהמ, ג´ד)" היה ממש מצחיק לראות את בריאן על הפיל, פוחד, ואחר כך בארוחה תוקע גרעפס ענק.. אבל מה הבעיה של טד? למה הוא לא הבין שבריאן לקח את קליי? הרי בלי קליי, שבחר בבריאן לעלות לקיר, הוא לא היה זוכה. טד טיפש, ולא מבין שבריאן היה חייב לבחור בקליי. הייתה חסינות ממש יפה, אבל ת´אמת, לא חשוב איזה צ´ואי גאני יזכה בחסינות, כי זה בכלל לא משפיע. כשראיתי את הלן אחרי שהיא זכתה בחסינות, מאושרת כאילו היא זכתה במיליון דולר, לא הבנתי מה קורה. ממש הרגישה שהיא יכולה לעוף... טוב כתבתי מלא, מקווה שיהיה לכם כוח לקרוא. המחשבות שלי לפרק הבא: פרס - הלן חסינות - ג´ייק עפה (לצערי) - ג´ן

smochkin

New member
../images/Emo58.gifזה רק לי נדמה...

שהשורדים נראים יותר מדי טוב?? האחרים בהשרדויות אחרות בשלב הזה כבר היו כל כך חלשים שהם לא יכלו לזוז!! לעומת זאת השורדים של תאילנד, אפילו 9 ימים לפני הסוף נראים כאילו הם רק בהתחלה! לא רעבים לא עייפים לא נמאס להם לא כלום! טיפלה קיטורים וזהו. ואני לא הבנתי איך כבר הגענו כמעט לסוף, כבר פרק 10 ואני עדיין מרגישה שזאת רק ההתחלה ואז קלטתי שזה בגלל שהם נראים כמו שורדים של התחלה ולא סוף. מה אתם אומרים? מה אתם אומרים?

Shai B

New member
../images/Emo58.gif גם ככה זה לא עזר....

פני חשבה שאם היא תרחיק את עצמה מג´ייק אז צ´ווי גאן יקבלו אותה. האמת היא שהם תמיד חשבו שפני בוגדת, מניפולטיבית ומעצבנת (בעזרתה האדיבה של שי אן שליכלכה עליה על ימין ועל שמאל בפרק 7). חוץ מקליי שהתעצבן על מה שג´ייק אמר בישיבת הדין כל חברי צ´ווי גאן הצביעו לפני. אני ממש שונא את בריאן האידיוט! למה הם לא מעיפים אותו? הוא האיום הכי גדול שם! אני מקווה מאוד שמישהו יתעורר שם ויבין את זה.

ayalab

New member
../images/Emo58.gifאת צודקת

גם אני שאלתי את עצמי לפני יומיים
איך הם ניראים כ"כ רעננים,יפים,מסורקים ונקיים. אני חושבת שבעונה הזאת הם מקבלים די הרבה אוכל. לדעתי הישרדות אוסטרליה הייתה הכי קשה ועושה רושם שזה הולך נעשה קל יותר כל פעם. אילה

smochkin

New member
כן אבל...../images/Emo58.gif

כמה אוכל כבר יכול להחזיק קבוצה במצב כזה מעולה? ואיך כולם מגולחים? ולטד שהוא קירח לא צמח בכלל השיער והוא נראה מאוד חסון ושמן? גם כל הבנות נראות מלאות ונקיות כשבהשרדויות הקודמות השיער של הבנות היה מלוכלך ופרוע והן היו ממש שחיפיות לפני הסוף! היו קבוצות בהשרדות שלמרות האוכל הן מאוד מאוד סבלו לקראת הסוף רק מעצם השהייה שלהם באי והפעם זה נראה שממש קל להם!! אולי כי הם ישנים במערה אז התנאים יותר נוחים? אני עדיין לא מאמינה שזה עוד מעט נגמר זה נראה ממש ההתחלה!! ממש מוזר הא?

Shai B

New member
זה לא ממש נכון...../images/Emo58.gif

דבר ראשון, פריט המותרות של טד הוא ערכת גילוח. זה מסביר את העניין של הגילוח. דבר שני, השורדים לא נראים כאלו נקיים ומסודרים כמו שתיארתם. הלן, ג´ן, טד ובריאן כולם ירדו במשקל בצורה משמעותית בסוף המשחק.

smochkin

New member
../images/Emo58.gifאת זה לא ידעתי!

אז זה מסביר אולי למה הם מגולחים... כן הם ירדו במשהו במשקל אבל עדיין הם לא מתלוננים בכלל בצורה ששורדים אחרים שהיו בשלב הזה התלוננו!

Boran

New member
../images/Emo58.gif 510 ../images/Emo58.gif

זה היה ברור מההתחלה שג´ייק לא יעוף. כי תמיד הם עורכים את זה ככה שזה ייראה כאילו יעיפו מישו ואז הוא לא עף חבל לי שמתחילים לא לאהוב אותו כי הוא לא יגיע יותר מדי רחוק ככה אני מקווה שהלן תצטרף לג´ייק והם יעיפו את בריאן המעצבן סוף סוף טוב שפני עפה עכשיו. הדגש הוא על עכשיו. עד שבוע שעבר די סימפטתי אותה, אבל בפרק הזה היא באמת התחילה לעצבן, והגיע לה לעוף. בריאן ממש מעצבן אותי. אני רוצה שהוא יעוף כבר. עד כמה שהייתי רוצה שג´יק ינצח, זה לא נראה ממש הגיוני עכשיו. ואני עדיין לא מבין למה הם קוראים לו ג´ייק דה סנייק, אם בעצם מה שהוא אמר היה נכון, רק שטד לא האמין לו. הוא בעצם משלם את המחיר על הבגידה של קליי. הלן טובה, אבל היא עדיין מעצבת אותי, כי כל פרק היא רוצה להעיף את בריאן אבל בסוף לא מצביעה לו, לא עושה קמפיין נגדו ולא כלום.

st@r

New member
חייבת להגיב, ../images/Emo58.gif 510../images/Emo58.gif

היי , אני חדשה כאן, אבל מתה להגיב. למה אתם כולם שונאים את בריאן?????? אי מתה שהוא ינצח, מגיע לו. ג´יק הוא באמת נחש, ואני מקווה שיעוף בפרק הבא, כל דבר שמישהו מהקבוצה עושה הוא ישר אומר: בלה בלה בלה הוא משחק את המשחק.... כאילו שזה פשע או משהו כזה, והלו..... מה הוא עושה? ברור שכולם משחקים את המשחק! מישהו כאן לא הבין חמה הלן שמחה כאשר קיבלה את החסינות, אז זה די מרגש כאשר את מנצחת, לא???? בראין לא כל כך עשיר...ואו יש לו שתי מכוניות ופסנתר..... ממש מיליונר. קליי מעצבן אותי , וזהו. אני סיימתי

למעלה