הישרדות 507

Boran

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 507 ../images/Emo58.gif

אלוהים אדירים לזה באמת לא ציפיתי משחק שבטי אחרי ה"איחוד"?! הטוויסט הנחמד שנתנו לכל זוג להכיר היה נחמד מאוד. ואז חשבתי שזה יהיה תחרות אישית... דמט, זה היה ממש טוב. מעניין מאוד איך זה ימשיך. בפרק הזה ברור שהיתה פעולה מאסיבית של העריכה. אם שי-אן, קן וג´ייק היו בהסכם להצביע לפני, כמו שהם אמרו, והיה ביניהם אמון, אז מה היה אמור הנאום של שי-אן להביע? קן, ג´ייק ושי-אן מצביעים לפני, פני עפה. מכאן, שהיה איזה משהו שגרם לשי-אן לחשוב שקן וג´ייק לא יציבעו יחד איתה אלא נגדה. ולכן היא אמרה את הנאום, שבסופו של דבר, לכאורה, גרם לכולם להצביע נגדה. אני שמח שפני לא עפה. קן תותח. ג´ייק כלי, ג´ייק לשלטון. אמן שהוא ינצח בזה. ג´ן צריכה לעוף קליי זקן חביב, אבל הוא צריך לעוף מקום 6-7 משכ"ז אין לי שמץ של מושג מי לעזאזל יכול לעוף בפרק הבא.

Shai B

New member
../images/Emo58.gif 507 ../images/Emo58.gif

גם אני לא ציפיתי שהם ישארו בשבטים המקוריים! ידעתי שהולך להיות טוויסט חדש למשחק לפי הפרומו, אבל ממש לא ציפיתי לזה. אם היה מיזוג, לפי המסורת, פני הייתה עפה. שי אן התחברה יפה מאוד עם חברי צ´ווי גאן והייתה מוכנה "לבגוד" בחבריה בסוק ג´אי. ג´ן באמת צריכה לעוף, היא סתם נסחבת אחרי השבט שלה והיא לא ממש מועילה. לפי דעתי, לפי מה שראיתי בפרומו, גם בשבוע הבא לא יהיה מיזוג והם ימשיכו לתפקד כשני שבטים שחיים ביחד (שם הפרק הוא: "לישון עם האוייב"). אני חושב שסוק ג´אי יפסידו שוב בתחרות החסינות והם יעיפו את קן או את פני. ארין תצביע לקן ולא לפני משום שהיא חברתה הטובה ביותר. לפי דעתי, ארין בכלל סתם נסחבת אחרי פני. אולי יהיה תיקו בין קן לפני? מי יודע... אם צ´ווי גאן יפסידו וילכו לבית הדין אז ג´ן או קליי יעופו. אולי הם ירחמו על ג´ן משום שהיא זאת שהרכיבה את השבט ובחרה אותם ואולי לא. קליי לא יחזיק מעמד הרבה זמן, לפי דעתי. אני חושב שבריאן הולך לנצח ולקחת את המיליון דולר.

smochkin

New member
הלוואי וגם אני הייתי מצליחה להשיג

אותם!! יכולים בבקשה לכתוב לי במסר איך ראיתם אותם? כי אני פשוט לא מצליחה להשיג!!

smochkin

New member
../images/Emo58.gifתאחלו לי מזל"ט ראיתי!!!

סוף סוף ראיתי את פרק 7!! את 6 אני לא מצליחה לראות... היה די אכזרי הפרק לא? נראה לי ממש לא היה להם רעיון יותר טוב חוץ מלעבוד על השבטים... אבל את האמת שכל הזמן היה לי מוזר שיש 4 אנשים בשבט השני (תהרגו אותי עד עכשיו לא זוכרת את השמות) ויש מיזוג, וגם זה היה נראה לי מוקדם מדי. שיאן הייתה הכי נורמלית מהשבט השני ובסוף היא הלכה...עצוב...

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif507 ../images/Emo110.gif

כל כך שמחתי שהעיפו את שי-אן. כל כך מטומטמת! לא רק שהיא גילתה לקבוצה השניה את כל הסודות של הקבוצה שלה, היא גם רצתה להצביע נגדם אחרי זה. אהבתי אותה בהתחלה, אבל היא ממש הפכה לשנואה בפרק האחרון שלה.

למעלה