הישרדות 1301

willo

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 1301 ../images/Emo58.gif

העונה התחילה וגם התגובות.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1301

הרבה אין מה להגיד כי קשה אחרי פרק אחד (ועוד לא קלטתי את כל השמות). החלוקה היא בעייתית, קודם כל כי ראינו מייד את החלוקה לפי מינים בשבט שהפסיד והשבטים לא מאוזנים. כמו כן, למרות שזה איפשר להם לספר בדיחות אתניות על עצמם ולא להחשב לגזענים, הרי גם בתוך הקבוצות (ייחוד של האסייתים) ישנן חלוקת, לפי מוצא, מי יליד ארה"ב ומי היגר לשם). אין ספק שקאובוי (אני יודע שזה עיוות של שמו) מוצא חן בעייני, גם הגר מויאטנם וגם עם מגן דוד על הצוואר. סה"כ אין עדיין מישהו שאני יכול לומר עליו רק לא הוא, או להפך רק הוא. גם הרעיון שהקבוצה המפסידה שולחת אחד לגלו הוא חלש, היו צריכים לשלוח אחד מכל קבוה, ואז הדינמיקה הייתה מעניינת (האם נוצרות בריתות משנה?). מעניין מתי יהיה האיחוד הראשון, ומתי יעיפו שניים (כי זה יקרא יותר מפעם אחת).

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif 1301

פרק חביב, הרגיש קצת רענן יותר מהעונות האחרונות, במיוחד אהבתי את הקפיצה מהספינה ולקיחת הציוד שזה פחות או יותר מה שעשו בעונה הראשונה. דווקא החלוקה לגזעים הוכיחה את עצמה כדיי מעניינת; מעניין לראות שהאסייאתים מאוד מודעים לעצמם, ומנסים להמנע במכוון מסטריאוטיפים (למרות שקאו בוי דיי הורס להם את הניסיון הזה). הניסיון להוציא את הסטריאוטיפים אפילו משפיע על המשחק, זה בלט אחרי האתגר חסינות שג'ף שאל את סאנדרה ורבקה למה הן נותנות לבנים להחליט את ההחלטות, הבנות רצו להראות שהבנים לוא דווקא שולטים והתאחדו כדי להעיף את "המנהיג". ההפקה גם קצת פחות אכזרית אל השורדים העונה עם אש לכולם כי "הם בטרייבאל קאונסיל" (מה קרה ל"אתם לא לוקחים את הלפידים כי לא הרווחתם אש"?), גם החזרה של אקזייל איילנד כחלק אינטגרלי מהמשחק היתה רעיון טוב ובהחלט אפשר להוסיף אותו כרכיב קבוע בכל עונה, למרות שאני חושב שעדיף היה אם היו מחלישים את הכוח של האיידול והופכים אותו לדומה יותר לאיידול של גווטאמלה. (כלומר אפשר להשתמש בו רק לפני ההצבעה). לגבי הקאסט אני דיי נייטראלי, אין לי ממש פייבוריט, אבל אני גם לא מתעב את רובו. דיי אהבתי את קאו בוי שהיה בולט ומשעשע (בניגוד לברוס שהיה פשוט מעצבן) בפרק, אבל עושה רושם שאלא אם כן יהיה איזשהו סוויטצ' בקרוב לקאו בוי אין יותר מידי סיכוי להשתלב בשבט של האסייאתים.

../images/Emo58.gif1301

יותר מדי ציפיות כבר אין לי. לפני שבוע היו לי. בינתיים הספקתי לראות את ג'ף פרובסט אומר שבניגוד לעונות קודמות לקאסט הזה אין מושג בהישרדות ושרובו לא נהג לצפות בה. נהדר. אני מניח שזה אומר שהברית הראשונה שתקום תשרוד עד הסוף כי שאר האנשים יהיו מחוץ לעניין. הייתי בעד השבט של השחורים. רבקה עושה רושם של מישהי שיש לה ראש על הכתפיים. לעומת זאת, קאובוי
הוא אחד הדברים היותר מעצבנים שלוהקו ל"הישרדות". הוא לא כמו ברוס, הוא אבולוציה של ברוס. מזעזע. אם כבר אבולוציה - ג'סיקה היא גרסה משודרגת של אנג'י וקורטני. היא גם טיפשה בנוסף לכל. בשורה התחתונה: היה נחמד. הפייבוריטים שלי הם רבקה ויול (שממש, אבל ממש מזכיר את הבחור מ"אבודים")

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

ג'ף גם אמר,בראיון אחר, שבעונה הזאת יש מספר שיא של אנשים שהופתעו בטרייבאל קאונסיל, ככה שאולי חוסר הניסיון של השחקנים יפעל גם לכיוון ההפוך ויצור משחק כהוטי יותר. תזכור שגם איימי (עונה 9) לא ראתה יותר מידי פרקים של הסידרה לפני והיא הסתדרה מצויינת מבחינת הבנת המשחק והאסטרטגיה בו.

../images/Emo58.gif

ואולי הם הופתעו כי הם לא ידעו שצריכים להדיח מישהו בכלל?
אני יודע, אני סתם שלילי וקטנוני. פשוט מבחינה אסטרטגית לא ראינו כלום בפרק 1 וזה קשה. כל כך קשה. במיוחד אחרי עונה 7 של ביבי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

תזכור שגם ריצ'ארד האץ' לא ראה אף פרק של הסדרה וגם הוא הסתדר יופי. (חוץ מהעניין של המסים והכלא)

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1301 ../images/Emo13.gif

באתגר רציתי שהלטינים יפסידו, לא חיבבתי אותם במיוחד. הלבנים גם לא משהו, הבנות נראות מפגרות כאלה שסוחבים אותן עד הסוף ובסוף הם מביאות תירוץ של "התחברתי לחזקים וככה הגעתי לגמר", במיוחד זאת שנתנה לתרנגולות לברוח, לעומת זאת ג'ונתן זה שהלך לאקזייל איילנד, הוא נראה נחמד. קאובוי נראה כמו אחד שישארו עד הסוף(הוא שרד את מלחמת ויאטנם
), יש לי הרגשה שהוא ימצא את החסינות באי. גם האקזייל איילנד נראה ממש קטן, אין הרבה מקום לחפש.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 1301

קאבוי הזכיר לי את אראס ("אתם מרגישים את האש?") בפרק הראשון של העונה כשניסה להוציא את המיגרנה מהמצח של ההיספני האחר
הבחורה השחורה (לא ממש זוכר שמות עדיין) היתה צריכה לבחור להעיף אחת מהבנות ולא את סייקו, עכשיו אם השבט שלה מפסיד בפעם הבאה היא בבעיה. שתי הבנות האחרות לא יצביעו להעיף את הגבר היחיד בשבט ולא אחת את השניה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1301

התחלה נחמדה. די צפיתי את ההפסד של "היקי" עקב ההתמקדות היתרה בחברות של הבנות וחוסר שביעות הרצון שלהם מסאקו. סך הכל עד עכשיו מלבד היקי שאר השבטים מתפקדים די בסדר. אני בעיקר מסמפט את "פוקה". קאו בוי יהיה מעניין ובכלל זה נראה שבט חזק. "אייתו" גם סבבה - בעיקר אוזי וג'יי.פי. "רארו" יספקו לנו את האיי-קנדי בשביל אבי. ג'ונתן נראה לי שחקן לא קטן ואני הייתי רוצה לראות אותו מתחיל לשחק את המשחק האמיתי. סך הכל פרק פתיחה, אתגר מושקע ומותח יחסית (היה קרב יפה על המקום הראשון) ואני מקווה שזו תהיה עונה טובה גם אם לא נראה שם שחקנים גדולים - בסך הכל צריך שחקן אחד או שניים שיודעים לשחק את המשחק ורצוי שהם לא יהיו באותו צד וזה כבר מבטיח עונה טובה.

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 1301

אוקיי, זה כ-ל כ-ך לא חידש כלום, שאני הולך להשתמש במקום של התגובה שלי למשהו יעיל יותר, ולעשות קופי פייסט למילים של השיר החדש של נינט. תודה ושלום. הכל יכול לקרות ביצוע: נינט טייב מילים ולחן: אביב גפן הכל יכול לקרות אין כיוון לרוח המרחב פתוח האופק לא נגמר הכל יכול לקרות מאהבה נתפרת או מפרידה נפרמת בסוף כלום לא נשאר אבל תמיד יש מישהו ששומע שומר עלי יודע שאני לא אוותר רוצה שתשאר עד שיגמר הטירוף הלילה עד קצה יום אחר הכל יכול לקרות אין דבר קבוע אין שומדבר בטוח שיקרה או לא יקרה כי הכל יכול לקרות רכבת שדוהרת שאף פעם לא עוצרת באותה התחנה שחרר אותי עם בדידותי בחדר קח שבר ועוד שבר ותדביק אותי עוד פעם מחדש עד המבול הבא עד שלא יכאב כבר עד שירגע כי תמיד יש מישהו ששומע שומר עלי יודע שאני לא אוותר רוצה שתשאר עד שיגמר הטירוף הלילה עד קצה יום אחר רוצה שתשאר עד שיגמר הטירוף הלילה עד קצה יום אחר

Uri04

New member
מישהו כאן גרופי-שקנה-את-הדיסק-Much?

היי, לפחות היא לא מילאה אותו במילים כמו 'מדינה מוצצת' ודומיה... אני רואה כאן מד מכירות מטורף, אלבום פלטינה לפני שיצא בכלל האלבום. :p נ.ב. אה, כן. לשמחתכם של כמה ולצערכם של כמה אחרים, חזרתי :)

anywhere

New member
../images/Emo58.gif לא לא. חירבשת את הכל.

לא גרופי ובטח לא קנה את הדיסק. זאת אמירה חברתית נוקבת, אני שם את המילים לשיר של נינט כי הם חסרי משמעות ולא מחדשים כלום, כמו הפרק.* * אין באמירה זאת בכדי לרמוז שאני לא מסתובב ומזמזם את השיר הזה כבר שבוע. תכלס.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא משהו. רוב האנשים קיבלו רק וידוי אחד.. רק כמה קיבלו יותר מאחד, וכמה לא קיבלו וידויים בכלל הפרק.
בינתיים אני בעד השבט של האסיאתים - כל החמישה נראים מעניינים. היחיד שבלט מהשבטים האחרים הוא ג'ונתן.. הוא נראה כמו סוג של בנאדם שאפשר לשנוא או לאהוב, מעניין מה אני אגיד עליו עוד כמה פרקים..

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif1301

נחמד.. תמיד קצת מעיק שיש כל כך הרבה אנשים ויותר מידי שמות לזכור.. אבל מי יודע אולי תהיה עוד עונה טובה. בנתיים לא מצאתי איזה פייבוריט או להפך.. לדעתי נצטרך לחכות לאיחוד ל-2 קבוצות כדי משהו לראות קצת אסטרטגיה מעניינת.

למעלה