היי אנשים

love paig

New member
../images/Emo58.gifהיי אנשים

היי אני חדש אבל אני מכיר את הפורום מזמן ושעמתי פעם שמי שאוהב את פייג´ חייב לשנוא את קול אז אני לא כזה אני אוהב את כולם אבל במיוחד את פייג´. ________________________ספוילר______________________________ ורציתי לשתף אותכם בכוח חדש שיהיה נחמד אם יהיה לפייג´ והנה הוא שפיג´ תוכל להישאר בנצנצים וזה יתן לה אשפרות של תנועה בנצנצים (לא אורבינג) וזה טוב כי למשל היא תהפוך לנצנצים תעוף ממש מהר ותחזור לבן אדם רגיל כשהיא מכוונת אגרוף לפנים של השד או לבעוט בו עוד... ואשפרות שניה זה רק כדי לתפוס תאוצה מספיקה בשביל לשבור דלת או משהו כזה.

love paig

New member
לא ממש../images/Emo58.gif

היא צריכה שהכוח שלה יתפתח בשביל זה כלומר אני לא מתכוון שהיא תהפוך לנצנצים כמו באורבינג כי אז היא מתכווצת הכוונה שהיא תישאר בגודל הגוף רק עם נצנצים ובשביל זה היא צריכה לפתח את הכוח. ויש לי שאלה חשובה מאוד נכון כשליאו עושה אורבינג הוא נעלם לאט לאט ומגיע בתוך שתי שניות לאיפה שהוא רוצה אז למה ב4X17 ועוד כמה פרקים רואים את האורבינג זז ולא נעלם כי אם הוא לא נעלם יהיה קשה להם להגיע להוואי ב4X16 במהירות ומבלי שיחשדו בהם(פייפר וליאו)?

Cole cohen

New member
../images/Emo58.gif

יש הבדל בין האורבינג של ליאו לשל פייג´ לכן יש אורבינג שזז ויש אורבינג שנעלם מהר... של פייג´ זז כיוון שהיא לא יכולה (לפחות עדיין לא הראו לנו) לעלות לבכירים אז היה זזה בנצנצים... של ליאו נעלם למעלה מהר... כיוון שהוא יכול להגיע למעלה ומקור הכוח שלו הוא למעלה...

love paig

New member
../images/Emo58.gifאוקי

אבל איך ב4X19 פייג´ הגיעה משום מקום ולא ראוו את האורבינג עף לשם וגם תחשוב לפי מה שראינו ב4X14 פייג´ בסוף הייתה צריכה להגיע מהר הביתה והיא הופיעה משום מקום עם פייפר ופיבי בלי שראו שיש אורבינג זז.

love paig

New member
../images/Emo58.gifלמה אתה מתכוון

הרי אם זה תלוי בדחיפות אז למה פייג´ ב4X17 לא עשתה אורבינג מהר הרי זה היה דחוף. לדעתי המפיקים כותבים מה שנוח להם ולא מ שלפי החוקים הרי מתי ראינו אותה עושה אורבינג שרואים אותו סתם כי בא לה היא עושה אורבינג שרואים אותה רק כדי שהרעים יראו אותה.

Woogyman

New member
פייג´ לא צריכה לרוץ בתור נצנצים...

זה לא משנה כלום. אם היא נשארת בצורה שלה בתור בת אדם רק נוצצת, אז היא יכולה כבר לרוץ רגיל. בשביל מה נצנצים? זה לא עושה אותה יותר מהירה או משהו, זה אפילו מאט אותה אם היא רצה נגד כיוון הרוח.

love paig

New member
כן אבל אז היא יכולה לעוף ולעבור

דרך הגוף של השד או להפוך לאדן מנצנצים כשהיא בתוך שד ולפרק אותו

Ophel McNeil

New member
אורבינג זה הפיכה לנצנצים

שנישאים באוויר, במהירות שולט זה שעושה את האורבינג.
עכשיו, מכושפות זאת עדיין רק סדרה... אם יראו כל פעם את המרחק שהבן אדם עושה עם הארובינג, לעולם לא נצא מזה. לכן בד"כ הנצנצים פשוט מופיעים ונעלמים. ב4X17 היה לזה שרואים את הנצנצים נישאים משמעות, ולכן הראו את פייג´ באורבינג. זה הכל.

charmedmen

New member
אני

גם מסכים אבל הכוח שהוא הציעה לפייג´ היה יפה אם יש לכם רעיונות לכוחות אז תכתבו אותם

למעלה