../images/Emo71.gifחפירה! ניתן לקרוא רק את השורה התחתונה
זה היה אממ.. מעניין.. אוקיי אני אגיד לכם מה אני חושבת על הקולקציות (והן מסודרות מהכי פחות יפה-להכי יפה):
מייקל: אוי, מייקל.. מייקל, מאמי, הקולקציה שלך לא יפה. אתה ואולי עשיתם לפי אותו רעיון (ספארי) רק שהיא עשתה את זה יותר טוב ממך. החולצה הלבנה עם הכיסים בכסף-מזעזעת ומעבר לזה, הקולקציה כולה נורא מאכזבת. תחשבו מה קורה אם אולי מופיעה לפניו ושניהם מסבירים את הקולקציה: מאולי השופטים יקבלו תחושה של מקוריות, אבל כשמייקל יופיע הם יחשבו "אה, כבר ראינו גירסה יותר טובה של זה". אם מייקל ראשון, הם יראו את של אולי ויחשבו "וואו זה הרבה יותר טוב" ואפילו ישכחו את הדברים הטובים בקולקציה שלו.
השורה התחתונה: למרות שאני אוהבת אותו, אין לו סיכוי.
לורה: אותה אני שונאת. תמיד שנאתי אותה, אבל זה שהיא לפני מייקל אומר הרבה. הקולקציה שלה לא משהו, אבל מגיע לה מקום שלישי. אני באופן אישי לא אוהבת פייטים, אבל בשביל מי שאוהב, זאת הקולקציה המושלמת. יש לה שמלה מפייטים ופייטים בלבד, זאת שמלה שאני בחיים לא אלבש. יש לה את השמלה האדומה הפשוטה עם הנצנצים למטה, שכביכול אמורים להפוך את השמלה ללא משעממת, אבל עלי זה לא עבד.
השורה התחתונה: לא משהו, אבל ראויה למקום שלישי.
אולי: זה היה.. לא צפוי. ספארי, רעיון נחמד אך קשה, ואולי הצליחה לעמוד בזה. היא עשתה את זה יותר טוב ממייקל ועשתה את זה טוב בכלליות, רק שכשרואים מה מייקל עשה זה מוסיף. הקולקציה מעניינת, לבישה ובעיקר-אולי. בהחלט מגיע לה מקום שני רק על יצירתיות. את הבגדים שהיא הראתה אני לא זוכרת (לא יודעת למה) אבל אני זוכרת בכלליות.
השורה התחתונה: רעיון מאוד מקורי. מגיע לה מקום שני.
ג'פרי: אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שהתלהבתי ככה מקולקציה! הרעיון עם היפנים והסרטי אימה היה כל-כך מגניב! אני חובבת סרטי אימה, אז זאת פשוט הפנטזיה שלי. לגמרי הייתי לובשת את השמלות שהוא הראה (לאחרונה יש לי משהו עם פסים) כי אני פשוט מאוהבת בהן!
השורה התחתונה: ג'פרי מלך
ולסיכום אתכוב על מה שלורה עשתה. איך היא יכולה להאשים את ג'פרי? הבנאדם לא ישן! חוץ מזה, הוא חייב לעשות שלמות כי עובדה שהוא עשה בגדים לבריטני ספירס וכמה מפורסמים אחרים. הרגע חשבתי על משהו: אולי ג'פרי בכה מהקלה? אולי טים אמר לו שלא הוכיחו שהוא אשם? אני מקווה, כי באמת שמגיע לו לנצח. מייקל נגרר אחרי לורה וזה מעצבן אותי. אולי קצת פחות, כי היא אמרה שיש כמה דברים לא מושלמים אצלו, ועל זה אני מודה לה. בכל מקרה, אני מקווה שיעשה צדק.