הגמר-חלק א'

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifחפירה! ניתן לקרוא רק את השורה התחתונה

זה היה אממ.. מעניין.. אוקיי אני אגיד לכם מה אני חושבת על הקולקציות (והן מסודרות מהכי פחות יפה-להכי יפה): מייקל: אוי, מייקל.. מייקל, מאמי, הקולקציה שלך לא יפה. אתה ואולי עשיתם לפי אותו רעיון (ספארי) רק שהיא עשתה את זה יותר טוב ממך. החולצה הלבנה עם הכיסים בכסף-מזעזעת ומעבר לזה, הקולקציה כולה נורא מאכזבת. תחשבו מה קורה אם אולי מופיעה לפניו ושניהם מסבירים את הקולקציה: מאולי השופטים יקבלו תחושה של מקוריות, אבל כשמייקל יופיע הם יחשבו "אה, כבר ראינו גירסה יותר טובה של זה". אם מייקל ראשון, הם יראו את של אולי ויחשבו "וואו זה הרבה יותר טוב" ואפילו ישכחו את הדברים הטובים בקולקציה שלו. השורה התחתונה: למרות שאני אוהבת אותו, אין לו סיכוי. לורה: אותה אני שונאת. תמיד שנאתי אותה, אבל זה שהיא לפני מייקל אומר הרבה. הקולקציה שלה לא משהו, אבל מגיע לה מקום שלישי. אני באופן אישי לא אוהבת פייטים, אבל בשביל מי שאוהב, זאת הקולקציה המושלמת. יש לה שמלה מפייטים ופייטים בלבד, זאת שמלה שאני בחיים לא אלבש. יש לה את השמלה האדומה הפשוטה עם הנצנצים למטה, שכביכול אמורים להפוך את השמלה ללא משעממת, אבל עלי זה לא עבד. השורה התחתונה: לא משהו, אבל ראויה למקום שלישי. אולי: זה היה.. לא צפוי. ספארי, רעיון נחמד אך קשה, ואולי הצליחה לעמוד בזה. היא עשתה את זה יותר טוב ממייקל ועשתה את זה טוב בכלליות, רק שכשרואים מה מייקל עשה זה מוסיף. הקולקציה מעניינת, לבישה ובעיקר-אולי. בהחלט מגיע לה מקום שני רק על יצירתיות. את הבגדים שהיא הראתה אני לא זוכרת (לא יודעת למה) אבל אני זוכרת בכלליות. השורה התחתונה: רעיון מאוד מקורי. מגיע לה מקום שני. ג'פרי: אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שהתלהבתי ככה מקולקציה! הרעיון עם היפנים והסרטי אימה היה כל-כך מגניב! אני חובבת סרטי אימה, אז זאת פשוט הפנטזיה שלי. לגמרי הייתי לובשת את השמלות שהוא הראה (לאחרונה יש לי משהו עם פסים) כי אני פשוט מאוהבת בהן! השורה התחתונה: ג'פרי מלך
ולסיכום אתכוב על מה שלורה עשתה. איך היא יכולה להאשים את ג'פרי? הבנאדם לא ישן! חוץ מזה, הוא חייב לעשות שלמות כי עובדה שהוא עשה בגדים לבריטני ספירס וכמה מפורסמים אחרים. הרגע חשבתי על משהו: אולי ג'פרי בכה מהקלה? אולי טים אמר לו שלא הוכיחו שהוא אשם? אני מקווה, כי באמת שמגיע לו לנצח. מייקל נגרר אחרי לורה וזה מעצבן אותי. אולי קצת פחות, כי היא אמרה שיש כמה דברים לא מושלמים אצלו, ועל זה אני מודה לה. בכל מקרה, אני מקווה שיעשה צדק.

מה יא

New member
../images/Emo58.gifלפרק../images/Emo96.gif

בתכלס לורה יצאה מזה חרא! דווקא אותה אני הכי אוהבת בדרך כלל, והיא יצאה ממש זונה... אפילו אם זה נכון, ואפילו אם היא ממששששש שונאת את ג'פרי, זה מזה מגעיל. זה פאקינג החלום שלו בדיוק כמו שזה החלום שלה. אני אפילו אם הייתי רואה משהו לא הייתי אומרת כלום. אמ וחוצמיזה, לא ראו הרבה בגדים בכלל... ממש אהבתי את השמלה המפוספסת של ג'פרי... הכי אהבתי האמת. בכלל הקולקציה שלו ניראית הכי מעניינת. מייקל ניראה לי הכי צולע - גם כשבאו אליו בקושי היה לו משהו להראות, והוא נראה כזה "נזרום עם זה" ולא ממש מאורגן. הוא גם לא נותן כזה רושם אינטיליגנטי. אולי ממש נשמה טובה, אבל לא ניראה שהבגדים שלה כ"כ יפים.. היא גם קצת ירדה מהציבעוניות שלה, והיא באמת טובה בבדים צבעוניים וזורמים. ברור שצריך לעשות גם דברים אחרים, אבל לי זה היה חסר. לורה בעיני ממש טובה, ואהבתי את המשפחה שלה
למרות שדמיינתי אותה עם מישהו חתיך וצעיר ממנה XD פרק לא משהו, לא ממש קרה בו הרבה ובקושי נתנו לראות את הבגדים... אבל התחלתי הרבה יותר לחבב את ג'פרי. מניפולציות ריגשיות עובדות עליי, מה לעשות
הקטע שהוא נגמל מסמים והכל. אני שונאת לפתוח ספויילרים!
ואני תמיד פותחת!

שאלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מישהו כאן רואה את התכנית ב-VOD? ואם כן, גם לכם מופיע פרק 1 של עונה 2 במקום החלק הראשון של הגמר בעונה 3?

Conviction

New member
אוי ../images/Emo99.gif

ג'פרי, עשה לי ילד
. הוא כ"כ מדהים. הקולקציה שלו היא ללא ספק הכי טובה, לדעתי.

Didush15

New member
פשוט מגעיל../images/Emo5.gif

אני לא אדבר על הקולקציות, אלא על לורה הבת זונה הזאת, גאד. הקולקציות שלה, של מייקל ושל אולי מכוערות ושל ג'פרי מושלמת
ככה זה אנשים, רואים משהו מושלם ומתחילים לחפש. הם לא יכולים להאמין שהוא עשה את זה לבד?! כאילו בזמן שהם עבדו שם ברור שהוא לא יעשה דברים מושלמים! היה להם לחץ של זמן, בקושי 24 שעות לעשות משהו, היה להם לחץ של כל התוכנית... ואז היה לו חודשיים לעבוד וברורר שהוא יוכל לעשות את זה מושלם! יש לו זמן ואין לו לחץ! לורה שונאת אותה כי הוא פשוט מאיים עליה. סתם צפונית עם דירה ענקית בניו יורק, בעל זקן ו5 ילדים. אני שונאת אותהההההההההה כלכךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!! אני כל כך מרחמת על ג'פרי...כלכך... גם כל הקטע עם אבא שלו והסמים... היו לו חיים כאלה קשים. והאהבה שלו לבן שלו זה פשוט דבר מדהים.
לורה הזאת צריכה לעוף מהתוכניתתת!
יואו אני פשוט שונאת אותה! כזאת קנאית סנובית מכוערת.!!! גאדדד זה פשוט מבחיל אותי איך אנשיםם נהיים כל כך מגעילים כשיש מישהו ט-ו-ב-! אמן שג'פרי לא יעוף, ושינצח.. כל כך מגיע לו. אחרי זה,לפי הקולקציות, אני חושבת שמגיע לאולי מקום שני ומייקל שלישי. ללורה בכלל לא מגיע מקום, אבל אם כבר אז רביעי
טוב זהו הוצאתי את עצביי והחפירה נגמרה.

P i x i e s

New member
אני לא אוסיף חוץ מ...

הרוכסנים של ג'פרי.
Damn he's good. והיו דווקא דברים אצל לורה שאהבתי, אצל מייקל ואולי פחות, התאכזבתי. לגבי ג'פרי-לורה, היא סתם חיפשה איך להחזיר לו וחבל שהיא כזאת ילדותית

noy flat

New member
עכשיו נזכרתי ואני חייבת להוסיף...

בהתחלה אני חושבת בערך שלורה נכנסה לבניין היא אמרה שהיא רוצה לנצח מאוד והיא במיוחד לא רוצה לג'פרי ינצח... הז*** הזאת...

4hilla4

New member
חדשה... וו..

וואי איך אתם מגעילים ומגזימים ברמות היסטריות! תאמינו לי שגם אתם הייתם מדווחים לטים תאמינו לי... אתם עכשיו חושבים שלא כי אתם פשוט מאוהבים בגפרי במכוער והאידיוט הזה.. אני לא סובלת אותו!!! וסורי- עליי מניפולציות רגשיות לא עובדות. במשך כל העונה שנאתי את גפרי ואהבתי את לורה וזה לא הולך להשתנות עכשיו. סורי לאמר לכם אתם מגזימים ברמות היסטריות- כי עד שאתם לא בתחרות ולא יודעים מה עם עוברים ואם אפילו יש חדש קטן שמישהו רימה ואני עבדתי כל כך קשה והוא בא והכול מוכן. תאמינו לי שאני אהפוך את זה לסיפור שכל המדינה תדבר עליו במשך כמה שנים. אז כולם תשתקו כי אתם לא יודעים איך זה להיות שם וכל מי שאומר שאם הוא היה שפ הוא לא היה אומר על גפרי לגמרי טועה. אני הייתי הופכת את זה מגוק לפיל. ותבינו אני אדם שמוותר בקלות. אבל אם זה החלום שלי ועבדי קשה כדי להשיג אותו וגם אם יש לי רק חשד קטן שהוא רימה. אתם לא יודעים מה הייתי עושה... הערות על התגובה ניתן לשרשר אליי.. תאמינו לי שיהיה לי משהו להגיד לכם. זה רק טיפה מהכעס שלי על מה שאמרתם.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמגיבה

דבר ראשון והכי חשוב - לכל אחד מותר לחשוב מה שהוא רוצה. אם אני (או כל אחד אחר) בוחרת לחשוב שג'פרי לא רימה ושלורה סתם שונאת אותו-זאת זכותי. בדיוק כמו שאת מעדיפה את לורה ושומדבר לא ישנה את זה, אני חושבת בדיוק ההפך. חוץ מזה, עלי באופן אישי, לא השפיע הסיפור של ג'פרי כי אני אהבתי אותו עוד קודם, ויש לי סיבות לזה. אנחנו לא מגזימים, פשוט יש לנו דעה חזקה מאוד בקשר למשהו ומה לעשות, היא ההפך משלך. אם כל הפורום היה חושב כמוך (ואם דעתנו מוגזמת אז גם שלך) את היית אומרת:
מסכימה עם כל מילה! ולא, לא בטוח שכולנו היינו מדווחים לטים, את לא יכולה לקבוע את זה. ואני מאמינה לג'פרי משתי סיבות: 1. הוא אמר שהוא בקושי ישן ובכלל, אם מנצלים את הזמן כמו שצריך, אפשר לעשות דברים מדהימים שאין הזדמנות וזמן לעשות בתכנית. 2. זה ברור לי, ולכולם, שלורה שונאת ג'פרי. בגלל זה היא מחפשת כל דבר קטן שיכול להוציא אותו מהתחרות וזה דחף טבעי, אבל לא בסדר ומאוד לא ישר. ועכשיו למשהו פחות קשור: את מצטרפת עכשיו, ומה הדבר הראשון שאת עושה? מתפרצת על כל הפורום. מותר לך להביע דעה אבל זה באמת נראה כאילו הצטרפת רק כדי לצעוק (בפורום, אבל עדיין לצעוק).

4hilla4

New member
עונה.

אוקי עכשיו הצטרפתי. אבל רק רציתי להודיע על זה. ואז לכעוס על כל הפורום... חחחח.. סתם... אני לא כועסת- צודקת זכותכם לחשוב מה שאתם רוצים שכמו שלי מותר להביע דעה גם לכם. לא יודעת מה עבר עליי...חחחח אני סתם לא מסכימה איתכם ברמות היסטריות.

s hahar

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif דרך נחמדה לפגוש אנשים

לקרוא להם מגעילים. עובדה שלא הצליחו להוכיח כלום, וטים גאן אמר שהוא מאמין לג'פרי (לא אני לא מאוהבת בו). אף אחד כאן מאיך קראת לזה רמות היסטריות. תירגעי מה את כל כך כועסת כולה תוכנית.

למעלה